Първоначално изпратено от snaky
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМного слабо вероятно До сега вече 4 години нямам загуба от късо злато. Както вече бях писал просто по някое време го шортя чакам известно време и затварям на печалба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеКъсото злато може да ти разтовари протмонето
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз златото само на късо го играя и от петък пак съм къс
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение+++
И аз, ма по скоро за двойката с дългото ми олио през производител.
Докато рейшото им не падне под 20 - нямам намерение да пускам хватката на тенекето.
Скоро и сезона му привършва покрай мангосватбите. После пак сопата...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз златото само на късо го играя и от петък пак съм къс
И аз, ма по скоро за двойката с дългото ми олио през производител.
Докато рейшото им не падне под 20 - нямам намерение да пускам хватката на тенекето.
Скоро и сезона му привършва покрай мангосватбите. После пак сопата...
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениетаке е китиаците подпреха цените. амо до утре сам вzел едни 10%
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеА на мен ми се струва че ресурсите може и да са минали вече дъното. Вече почти всички производители са на червено. Резкия спад от тук нататък е доста слабо вероятен. Резкия ръст от друга страна си повишава вероятноста.
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениене е добре zа zлатните ми акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеА иначе за волатилността, ако много хора решат че ще има волатилност, като нищо ще се получи един готин бичи тренд
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТези ще се панират още много. Чисто психологически несъразмерните страхове се появяват при високо ниво на тревожност. На лична тревожност, която може да няма нищо общо с реалността. Бичия тренда там привършва, лесния им живот и печалби са към края си, банките масово махат хора в тези отдели. Обаче човек склонен към тревожност трябва да намери за какво да се страхува - защото страхът е поносим, но не и тревожността. И това създава паника, след паника, след паника. Няма как да избягат от това. Освен ако не ги уволнят всичките.
Аз съм решил да чакам 12% доходност при HYG.
http://www.amazon.com/Juggling-Knive.../dp/1610394801
Коментар
Коментар