IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Имам известна вера на csiq, ако и да фабрикуват яко отчетите. Фактът, че Петърчо обърна палачинката и чека ръст обаче е изключително притеснителен. Принципно не съм суеверен, обаче при него празно няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
      Чакай ти ФЕД да почнел да си намаля баланса.

Чакай ти Тръмп да сложи мита
      Мда
      След първия гредоред https://i.imgur.com/YIjQWfr.jpg още един Аз като ви разправям,че сте се събрали все макро икономически "светила" тук,майтап ви се струва

Тръмп обеща нови мита за Канада, Мексико и Китай, които застрашават световната търговия

"На 20 януари, в една от многото ми изпълнителни заповеди, ще подпиша всички необходими документи, за да наложа на Мексико и Канада 25% мита върху ВСИЧКИ продукти, идващи в Съединените щати ...Също така обяви допълнителни 10% мита за Китай
      https://www.investor.bg/a/515-ikonomika-i-makrodanni/404683-tramp-obeshta-novi-mita-za-kanada-meksiko-i-kitay-koito-zastrashavat-svetovnata-targoviya
      Last edited by danetha; 26.11.2024, 11:12.

Коментар

• В интерес на истината тук си прав.Писал си на 15.11.Но така или иначе цялата тази сделка показва рибешката ти същност на дей трейдър.

Купуваш 6.7% дневен спад(падащ нож) и -30% за последните 10 дена и после изхода ти е съвсем случаен.Каква ти е гаранцията ще следващите 10 дена няма да падне още 30% и да фалираш поредния акаунт? Ми няма такава

Правилния вход тук е на $11.20 на 20.11 след като цената спира спада и прави по-висок връх от две дневни затварания,като особедно важно е това на 18.11 .Демек входа трявба да ти е СЛЕД като ножа е паднал,а не да го ловиш на бургия във въздуха като първия новобранец.

Това за входа,изхода също ти е съвсем случаен и грешен.16-ката свети,но на месечна база тук вероятно е края на спада от 40,което ще отвори доста по-високи таргети.
        Тази позиция даже е средносрочно държане.
        Без да искаш си уцелил бинго,но го изтърва.На 5 дек ще има отчет и отсега ти казвам,че ще е добър,без да съм го чел Техниката винаги изпреварва фундамента
        Last edited by danetha; 26.11.2024, 08:41.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	Screenshot 2024-11-25 212411.jpg
Views:	1
Size:	72.4 КБ
ID:	4228356

Тюф. Пак ме хвана какъв съм самоизтъкващ се измамник (tm). Представям си колко още ще ме разкриеш, ако научиш как работи цитирането във форума. А пък на търсачката ѝ хванеш цаката, направо спирам да пиша.

....

С извинение за картинката, ама това е прекалено готино дори за мащабите на Петърчо и ме е страх да не го едитне.

Коментар

• И къде си купувал на $10.99 ,като на 20.11 Low e $11.12 ? Пак ли купуваш на демото

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
              Благодаря! Почнах да се притеснявам, че може да съм сбъркал.
              100% грешен изход, гаранция и входа ти е грешен.Общо взето рибешко отигравяне,но едно от много рядките ти печеливши пък.
              Мисловния процес ти е следния.Видиш ли,че нещо пада много, купуваш,то продължава да пада с месеци.Излезеш на плюс с триста зора,качи малко и продаваш.Кво да говорим Рибок

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Типична риба..Тук трябва да държиш,не да продаваш.
                Благодаря! Почнах да се притеснявам, че може да съм сбъркал.

...

байдъвей - днешният ден е обикновена ротация. Човек, ако е изпуснал голямото катерене, може да използва да влезе в някои хартии, напр. златарите, избрани нафтодобивни и прочие. Отскокът може и да не е мигновен, ама трябва да се почне отнякъде, че инак пак отдолу ще гледат някои.
                Last edited by terziеv; 25.11.2024, 21:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                  Почвам да се влюбвам в тая хартия csiq. Още 1/3 замина на 12,13. Следващата продажба ще бъде чак на 16,69. Най-обичам спекула с хартия, дето не е 100% спекула. За такива като mstr не мога да се счупя.
                  ----
                  Още мъничко продавам, че се прекали от момчето. Почти 11% нагоре за деня.
                  Типична риба..Тук трябва да държиш,не да продаваш.

Коментар

• Офшорките продължават да не могат да запълнят капацитета. Идеята ми беше не толкова цената на нафтата, колкото значително по-хлабавите регулации. С бай Тръмп това отпада.

Горното е оправданието ми да започна да се оглеждам за изход от част от RIG позицията, че е двойна. Валарис няма да пипам.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	Screenshot 2024-11-25 171354.jpg
Views:	1
Size:	42.8 КБ
ID:	4228199

Почвам да се влюбвам в тая хартия csiq. Още 1/3 замина на 12,13. Следващата продажба ще бъде чак на 16,69. Най-обичам спекула с хартия, дето не е 100% спекула. За такива като mstr не мога да се счупя.

----

Още мъничко продавам, че се прекали от момчето. Почти 11% нагоре за деня.
                      Last edited by terziеv; 25.11.2024, 19:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение
                        Kingfisher KGF са поредните, които обявяват занижени очаквания за печалби. Влязох с 1% от портфейла на 258.00 пенита, с комисионната.
                        Трябва списък с английски компании, дето продават изключително навън. Лирата е умряла работа, цените в Лондон са ниски. Еле пък, ако уцелиш такава, която после се премести на nyse.

Коментар

• Kingfisher KGF са поредните, които обявяват занижени очаквания за печалби. Влязох с 1% от портфейла на 258.00 пенита, с комисионната.

Коментар

• Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение
                            Кьорав карти не играе,но Асенчо писател,не слушател.
                            Last edited by danetha; 25.11.2024, 12:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнение

Примера от онзи ден с опциите на Тотал - как така един път контракта е 100 акции а следващия път 102 или 103 - и това тези от Интерактив твърдят че се случвало само с опции на европейски компании.
                              https://live.euronext.com/en/product...-specification

прочети [1]

Коментар

• Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнение
                                До Новозеландската борса няма достъп. А ЕС и Китай са в комунистически синхрон. Тръмп обаче е магнат, затова по-лесно ще се разбере с капиталистическа Русия отколкото с мракобесна Европа.
                                За такива като теб - чемодан, вокзал и Масква...
                                Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

Working...
                                X