Дайте нещо за дневна търговия че нещо скука настана
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
Коментар
-
Дори и на гилиъд направих преди малко арбитраж, отново в полза на HQH. Вече 1:2.
Все по апетитно ми се вижда, с огромен ъпсайд потенциал, сосни дивиденти, а и до голяма степен без да носиш риска на отделната компания.
Не знам за вас, ако имате предвид някой друг сектор - споделете, ама за мен няма нищо което да се доближи до биотехите в момента като риск/риорд. Все едно отговарят на 160 спайчо...
Коментар
-
Аз имам всичките
Първоначално изпратено от nasco_3 Разгледай мнениеMorgan Stanley ? Примерно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеамериканските
само от америка се интетесувам сега
Коментар
-
американските
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЩе взема да те послушам и да си купя утре една ,две банки...... за сега ДБ се движи доста тобре надолЕ..... може би и кредит суиз....
само от америка се интетесувам сега
по добри виж фед и след това
аз съм ги купил птдавна
Коментар
-
zа по4итателите на стоманата
US Department of Commerce sets preliminary antidumping duties (AD) of 4-49% on hot-rolled flat steel imports from seven countries. Australian, Brazilian and British imports (18% of total imports in 2015) received meaningful ADs of 23-49% (still less than 34-162% alleged). However, Japanese, Korean, Dutch and Turkish origin material (~41% of total) received low ADs of 4-11%, implying imports from these countries can continue unabated if domestic prices increase. Weighted avg. margins are 8-9% versus 67-68% in CRC and 45% in recent Coateds determination, but not directly comparable due to CRC/Coated heavily skewed by hefty Chinese margins. Commerce’s final determination is now due 8/3 and International Trade commission’s injury ruling by 9/17.
US steel import permits for March through 3/15 total 1.4m st. If adjusted to a full month, imports would be 2.8m st (-23% YoY), vs. Feb. permits of 2.4m st and Jan. imports of 2.6m st. Semis (+198kt, +51%) appear to witness the largest MoM increase. YTD imports (through Feb.) are 5.1m st (-38% YoY). (US Import Administration)
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Иде болка, ама не знам с какво ще се лекува по-добре. С пари или с хартии (в частност на биотехи)
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеда. това доведо до движението
преди неколко дни пуснах и една друга новина zа coco bonds. бе важна
Четох я....
Обикновенно при важни икономически новини има засилка в двете посоки ....гапове ли се пълнят ,дупки ли....ама ако не си алчен може и да хванеш некоя трошичка....плюс..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениешефа пак се изказал че нема да има печалба...това ли е..
преди неколко дни пуснах и една друга новина zа coco bonds. бе важна
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеима се новини pri DB
Коментар
Коментар