IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Повечето американци /па и европейци, включвайки и нас, и японци, според мене/ биха искали да получават лихва върху спестяванията си, не биха искали да им падат акциите, и едва ли ги вълнува долара и по-скоро биха умали леки предпочитания към силна отколкото слаба валута .
    как ще се оправя ФЕД, ако и, не е моя работа.
    Лично аз смятам, че работата ще се оправи или с второто пришествие на Пол Волкър или с някакво глобално споразумение за временно фиксиране на основните валутни курсове /или поне за едновреммено вдигане на лихвите/. Но шансът за това към момента е нулев

Коментар

• зависи как ще го представят медиите. като започнат със заглавия от рода на "Пазарите калкулират Доналд Тръмп като президент" или "Долара поскъпва заради очакваната политика на Тръмп" и трябва да дойде спасителката Хилари да оправи нещата

Коментар

• При срив губи управляващата партия. Хората никога няма да обвинят Тръмп, че пазарът е паднал с 20-30%, а ще е още една причина да се доверят на Тръмп.Както и Ал Гор не беше никак улеснен от сриването на тек балона. Хеле пък МакКейн и втория Грийнспан балон. Ако ФЕД иска да държи Тръмп настрана /което те по-скоро ще искат, защото са избрани от Обама повечето/, те ще бъдат страшно внимателни да не сринат пазара/както винаги досега/. Което не значи, че задължително ще успеят, защото и те самите създадоха и поддържат несигурността за бизнеса и хората.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
          Преди време направих едно предположение, тази вечер ми се струва още по вероятно.

По принцип наистина има логика в това в годината на президентските избори ФЕд да бъде внимателен с лихвите. Обаче тази вечер след като Круз се отказа и Тръмп остана сам, а не ми се струва вероятно колкото и да го мразят републиканците да посочат друг при тази ситуация, та при пряк сблъск с Клинтън при все че Сандърс има много привържиници които глауват против статуквото за него по същия начин както за Тръмп, т.е заплахата Кинтън да не спечели е много осезаема.

Сега прекрасен начин да се всее страх от Тръмп е да вдигнат лихвите и да съборят пазара. Разбирам че съм пристрастен щото съм къс )) Но все пак такъв сценарии лятото да видим голям срив и това да потикне повече хора да гласуват за Клинтън с цел тя да спаси положението което определено ще направи почти сигурно ми изглежда много вероятен.

Така и така съм заложил на това...би било чудесно да съм прав.
          +1

и моята версия е същата. ще видим дали ще стане

Коментар

• Преди време направих едно предположение

Преди време направих едно предположение, тази вечер ми се струва още по вероятно.

По принцип наистина има логика в това в годината на президентските избори ФЕд да бъде внимателен с лихвите. Обаче тази вечер след като Круз се отказа и Тръмп остана сам, а не ми се струва вероятно колкото и да го мразят републиканците да посочат друг при тази ситуация, та при пряк сблъск с Клинтън при все че Сандърс има много привържиници които глауват против статуквото за него по същия начин както за Тръмп, т.е заплахата Кинтън да не спечели е много осезаема.

Сега прекрасен начин да се всее страх от Тръмп е да вдигнат лихвите и да съборят пазара. Разбирам че съм пристрастен щото съм къс )) Но все пак такъв сценарии лятото да видим голям срив и това да потикне повече хора да гласуват за Клинтън с цел тя да спаси положението което определено ще направи почти сигурно ми изглежда много вероятен.

Така и така съм заложил на това...би било чудесно да съм прав.

Коментар

• Уау...стана интересно Тед Круз се отказал...

Уау...стана интересно Тед Круз се отказал...това не ми изглежда добре за пазара))

Сега Тръмп срещу Клинтън...ммм...яко...))

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
                Между другото, евала на Чехия.
                За топките които имат да се противопоставят на безумните глупости на които сме свидетели от страна на Меркел.

Ако утре разрешат визите за Турция това ще бъде отвратително.

Вместо тея 6 милиярда да ги дадат на България, Гърция и отчасти Италия да затворят и пазят границите си...те ги дават на Турция. С тея пари ще живне поне нещо в икономиката на тея страни и ще останат парите в Европа . И сега и визите да им махнат при правителство начело с нямащ нищо общо с демокрацията Ердоган. Дори ако забаравим последиците, само факта че Меркел прави неща с които няма обикновен човек който да е съгласен води до тотална липса на всякакво доверие. Аз ако съм англичанин бих гласувал за излизане от ЕС. Това просто стана безумен съюз. Айде ние сме зависими ама англичаните не са..според мен трябва да гласуват да излязат до като е време.
                Единствения им проблем е че ако има някаква логика в пазара паунда ще поскъпне.

Не че толкова ме пука...ама като обикновен човек не мога да ги търпя тея безумия.
                така е ама така са решили.да се докарват пред мюслитата и толкоз.малоумници
                Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Между другото

Между другото, евала на Чехия.
                  За топките които имат да се противопоставят на безумните глупости на които сме свидетели от страна на Меркел.

Ако утре разрешат визите за Турция това ще бъде отвратително.

Вместо тея 6 милиярда да ги дадат на България, Гърция и отчасти Италия да затворят и пазят границите си...те ги дават на Турция. С тея пари ще живне поне нещо в икономиката на тея страни и ще останат парите в Европа . И сега и визите да им махнат при правителство начело с нямащ нищо общо с демокрацията Ердоган. Дори ако забаравим последиците, само факта че Меркел прави неща с които няма обикновен човек който да е съгласен води до тотална липса на всякакво доверие. Аз ако съм англичанин бих гласувал за излизане от ЕС. Това просто стана безумен съюз. Айде ние сме зависими ама англичаните не са..според мен трябва да гласуват да излязат до като е време.
                  Единствения им проблем е че ако има някаква логика в пазара паунда ще поскъпне.

Не че толкова ме пука...ама като обикновен човек не мога да ги търпя тея безумия.
                  Last edited by Iv_max; 04.05.2016, 02:00.

Коментар

• Ники

Страшен колл ми направи с Даймлер...хубо че не ти се вързах )))

Коментар

• Между другото на БФБ всички това чакат

Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
                      Еми върни се пак там. нали смяташ че с манипулации може да се печели. Ако има място на което е лесно да се правят тези неща то това е точно БФБ. Липсват големи играчи и движения по 2-3 пъти нагоре надолу за нищо ги нямат. Ако Ив например влезе там чудеса може да направи. Знае всичко което му е необходимо и ако не познава когото трябва ще се запознае Ще се радвам. От покер не разбирам, но смятам да се возя на влака ако хвана играта му
                      Между другото на БФБ всички това чакат. Някой пишман играч...тъкмо вдигне цената и всички с удоволствие ще му продадат всичко и ще се махнат с 300 км в час))) И ще си остане сам с вдигнатата цена...

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
                        Няма да стане 2009. Едва ли ще видим пак дори 1800 СиП.
                        да те питам ли и теб,като набора..ЩО едва ли
                        спад в печалбите на почти всичко дето шава.то само това стига.евтин петрол...въчътъ мъчътъ хич не ги броя избори,атентати,според мен само чакат старт
                        ама и на 1200 да падне аз само купувам.такава ми е играта

п.п
                        наборе само тенекийка не купувам
                        Last edited by andi; 04.05.2016, 00:29.
                        Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Ше се возиш....

Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
                          Еми върни се пак там. нали смяташ че с манипулации може да се печели. Ако има място на което е лесно да се правят тези неща то това е точно БФБ. Липсват големи играчи и движения по 2-3 пъти нагоре надолу за нищо ги нямат. Ако Ив например влезе там чудеса може да направи. Знае всичко което му е необходимо и ако не познава когото трябва ще се запознае Ще се радвам. От покер не разбирам, но смятам да се возя на влака ако хвана играта му
                          Ше се возиш....ама на мотоциклет 50 кубика))))

За да се возиш на влак трябва преди това да има релси...ама там черен път няма ти за релси мечтаеш))))

Ще влезе Ив на БФБ в шестък.

Значи...то чудеса мога да направя ако си купувам и продавам сам))) Щото и да спечелиш там за да си вчемеш парите трябва някой отсреща...ама то като сте само вие в тоя форум 10 човека...на кой да продадеш с печалба?)) със 100 хиляди оборот на ден ако купя нещо трябва да го продавам 5 години))

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
                            Не правиш разлика от спекула с индекси и пазар където можеш само да купуваш но не и да скъсяваш?бфб до последно нямаше къси така си спомням и единственото деиствие което може да правиш там е да купиш и да чакаш да доиде следващата вълна и да изкупи цените и на тази база ти да имаш някаква печалба виртуална докъто не си продадеш акцийте на тез под теб и вече да имаш реална печалба
                            Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
                              Няма да стане 2009. Едва ли ще видим пак дори 1800 СиП.
                              Never say never
                              Глей само да не дойде ден 1800 да ти е приличен бичи таргет....

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
                                Аз бях там от 2001 но се махнах
                                Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

Working...
                                X