Между другото, в пейрол данните има една подробност, която засега не виждам да се споменава в сайтовете и анализите. Имаме много малко новооткрити работни места в ритейл търговията, а те са най-ниско платените. Май бяха само 10К, а обикновено са към 50-60К. Целият ръст от 160К нови работни места е в по-високо платените длъжности. Затова имаме и повишаване на средното почасово заплащане. Това е притеснително за ФЕД, защото точно тези нови работници биха повишили инфлацията с по-добре платените си места. Т.е. имаме увеличение на вероятността за вдигане на лихви през юни, макар че всички анализатори да твърдят засега обратното и това води до вдигане на индексите.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеНа тия нива по добре да шортим от високо отколкото да рискуваме с лонг.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТака е по-добре. По фундамент сме за надолу, но е добре да се възползваме от подобни скуизове. Аз това не го умея.
Поздравления!
Можех да преместя стопа на 2040
Макар че мисля че сме по скоро нагоре отколкото на долу.
По скоро 2065 отколкото 2028.
На тия нива по добре да шортим от високо отколкото да рискуваме с лонг.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеClosed @ 2050
Поздравления!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКакво излезе толкова лошо ,че ДАХ падна с 40 пункта...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеОК. Успех! Има някакви вероятности за шорт скуиз, но не ми се вярва чак до 2100.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеStop @2028
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеLong S&P @ 2040
Target 2100
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТака е ОК, оставил си се на течението... дългосрочно. Но тогава защо питаш какво става?
Коментар
Коментар