IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
    За дай трейдъри - мисля, че е може да се лонгне KSS на 35.
    Имаш ли мнение за Micron ?
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• За дай трейдъри - мисля, че е може да се лонгне KSS на 35.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
        Искаш да кажеш нещо като яхуто. Да си паднат на цената на собственият капитал. Пак ме устройва. Около 35$ на акция. Няма да направя 3 милиона ами само два и половина. Ще го преживея някакси
        Малко встрани от темата, която се подхванали денс...

Ето това чудо (JACK:NSQ) в ресторантьорския сектор ме си вижда доста задлъжняло и не бих го взел. Даже се чудя защо те го шортят.

Коментар

Точно така. Ама те ако фалират вече ще е късно за опции. Номера е да предвидим че ще фалират преди да се случи.
          алонсо брат,
          стига с тия фалити ... в уса имат принтери ... там се фалира мега рядко и особено с тия ниски лихви и пари фор фрии от баба Еленка ... там и за лайно ще се намери някой топъл долар да го купят.

обърне ли пазара тогава всичко се срива без значение читаво или не ( без акциите на златотърсачите...колкото и да са смотани те са друга бира )
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
            Не , че фалират рядко ...Ключовата дума беше - внезапно
            Точно така. Ама те ако фалират вече ще е късно за опции. Номера е да предвидим че ще фалират преди да се случи.
            Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

Тези и аз ги гледам всеки ден. Дълга да не ти пука. Питай икономистите от форума. Той не се връщал никога и не се гледал. Даже ако трябвало си вземаш още ей така. Хоп и готово, щото те американците нали трябвало да се лекуват
              Дълг имат не е да нямат , ама правят оборот 20 милярда!

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                Това Community Health Systems падна много, чудя се дали да не взема малко ама много е задлъжняло?
                Тези и аз ги гледам всеки ден. Дълга да не ти пука. Питай икономистите от форума. Той не се връщал никога и не се гледал. Даже ако трябвало си вземаш още ей така. Хоп и готово, щото те американците нали трябвало да се лекуват
                Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
                  Long Amazon 716,21

като гледам може да ти излезе на ++
                  аз не ги целя точно затова влизам 1/3 после нагоре 1/3 и накрая 1/3
                  при амазона мисля ако се наложи да го боря до 800....

ако индексите потънат тръгва и той, но гледам засега ги бранят та май ще ползвам втората 1/3 но над 750

успех

Коментар

Е то не ми се спореше. Колегата твърди че рядко фалирали компании и предпочетох да се съглася вместо да ровя за примери. Сега се сетих за куик силвър, Щарп като ги гледам и те на там са се запътили. То 1$ си е фалит ако си купил акциите на 20
                    Не , че фалират рядко ...Ключовата дума беше - внезапно
                    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Това Community Health Systems падна много, чудя се дали да не взема малко ама много е задлъжняло?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                        short AMZN @ 716
                        Long Amazon 716,21

Коментар

Е то и сега е са изключително много кандидатите за фалит. Амазаон, нетфликс и тесла. Други май не се сещам такива с много дългове и с неустойчив модел на бизнеса.
                          Не ги усестащ, аз съм хващал два пъти фалити: Peabody / alpha natural. С опции които съм държал 2 години. Ама много топки трябва

Коментар

• short AMZN @ 716

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
                              днес при X доста добри движения се получиха

приключих за днес....да не ставаме алчни
                              13 soon

Коментар

• Long SP @ 2056 target 2070

Коментар

Working...
                                X