Първоначално изпратено от Misho ILIEV
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеИскаш да кажеш нещо като яхуто. Да си паднат на цената на собственият капитал. Пак ме устройва. Около 35$ на акция. Няма да направя 3 милиона ами само два и половина. Ще го преживея някакси
Ето това чудо (JACK:NSQ) в ресторантьорския сектор ме си вижда доста задлъжняло и не бих го взел. Даже се чудя защо те го шортят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеТочно така. Ама те ако фалират вече ще е късно за опции. Номера е да предвидим че ще фалират преди да се случи.
стига с тия фалити ... в уса имат принтери ... там се фалира мега рядко и особено с тия ниски лихви и пари фор фрии от баба Еленка ... там и за лайно ще се намери някой топъл долар да го купят.
обърне ли пазара тогава всичко се срива без значение читаво или не ( без акциите на златотърсачите...колкото и да са смотани те са друга бира)
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеНе , че фалират рядко ...Ключовата дума беше - внезапноАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеТези и аз ги гледам всеки ден. Дълга да не ти пука. Питай икономистите от форума. Той не се връщал никога и не се гледал. Даже ако трябвало си вземаш още ей така. Хоп и готово, щото те американците нали трябвало да се лекуват, ама правят оборот 20 милярда!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеТова Community Health Systems падна много, чудя се дали да не взема малко ама много е задлъжняло?Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеLong Amazon 716,21
като гледам може да ти излезе на ++
аз не ги целя точно затова влизам 1/3 после нагоре 1/3 и накрая 1/3
при амазона мисля ако се наложи да го боря до 800....
ако индексите потънат тръгва и той, но гледам засега ги бранят та май ще ползвам втората 1/3 но над 750
успехтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеЕ то не ми се спореше. Колегата твърди че рядко фалирали компании и предпочетох да се съглася вместо да ровя за примери. Сега се сетих за куик силвър, Щарп като ги гледам и те на там са се запътили. То 1$ си е фалит ако си купил акциите на 20За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеЕ то и сега е са изключително много кандидатите за фалит. Амазаон, нетфликс и тесла. Други май не се сещам такива с много дългове и с неустойчив модел на бизнеса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениеднес при X доста добри движения се получиха
приключих за днес....да не ставаме алчни
Коментар
Коментар