IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе

Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
    Ако всички бяха бици щях повече да се притеснявам...
    Абе...едно нещо като хвърчи като патка, изглежда като патка и цвърчи като патка - най вероятно е патка.

Нали виждаш какво съм си сложил на ника?))

Коментар

• Голдманите относно пътя на лихвите

Goldman Sachs has reduced its forecast for 10-year US Treasury bond yields over the next few years as it responds to dimmer expectations for Federal Reserve rate rises.

The New York investment bank said it sees the yield on the 10 year paper ending 2016 at 2.4 per cent, and ending 2017 at 2.75 per cent, down from its previous guidance of 2.75 per cent and 3.3 per cent, respectively. It does not see the yield ending a year above 3 per cent until 2018.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
        Ти виждаш ама не знам какво виждаш...

А ще ги откажеш ли на 300 ...просто ми е интересно..?

Сега ти викаш си дълъг на 451...?
        Ако просто така си паднат на 300 без причина ще взема още.

Коментар

То яма бици бе...само ти си и разчиташ на късмета))
          Ако всички бяха бици щях повече да се притеснявам...

Коментар

• Ти виждаш ама не знам какво виждаш...

Дългосрочно не знам какво ще стане с тях, но след година ги виждам на 650. След три години двойно нагоре.
            Ти виждаш ама не знам какво виждаш...

А ще ги откажеш ли на 300 ...просто ми е интересно..?

Сега ти викаш си дълъг на 451...?

Коментар

• 5 Милиона от алгосите

5 Милиона от алгосите се продадоха накрая...взеха си парите който прецени от дългите цял ден

Коментар

Охооо...ако знаеш щто акции продадоха накрая...))) не ми се вижда мнгоо добра дългосрочна идея
                Дългосрочно не знам какво ще стане с тях, но след година ги виждам на 650. След три години двойно нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
                  Дано има достатъчна корекция да могат мечкте от форума да излязат сухи от водата
                  Ще има между 5% и 10%

Коментар

• То яма бици бе...

Дано има достатъчна корекция да могат мечкте от форума да излязат сухи от водата
                    То яма бици бе...само ти си и разчиташ на късмета))

Коментар

• Охооо

Днес лонг CMG на 451.
                      Охооо...ако знаеш щто акции продадоха накрая...))) не ми се вижда мнгоо добра дългосрочна идея

Коментар

И аз така мисля, обаче трябва да си дисциплиниран и да не се подаваш на емоции

И да очакваш подобно развитие...т.е да имаш кинти да държиш
                        За всеки който е наблудавал маркета поне няколко години знае какво следва.
                        Само лудите са лонг на тия нива и не трябва да си гений да го разбереш.
                        Много по вероятно е 10% надолу отколкото 10% нагоре.

Коментар

• Не

Какво значи това, Ив? Че ВЧТ ще глътнат много вода когато пазарът падне, както ти очакваш. Или че ВЧТ се готвят да нов рекорд?
                          Не. глупости...гълтат вода само пишман инвеститорите))

Аз просто казах че имаше много силна бай програма пусната десетки пъти от оня час дето го казах в размер на 500 акции..ако ти говори нещо.

Не можеш да знаеш покупките дали са затваряне на къси или купуване на дълго...може само да се предполага щото аз не им знам активните количества които имат.

Едно е ясно - няма фундамент.

Ще падне пазара само когато са готови за това. Когато Мишо, е толкова малък обема на търговия е много трудно хем да подръжаш цената висока хем да заемаш къси...нужно е да се съдаде бичи настроение за да се привлекат нови "инвеститори" а за това трябва "инвестиция" под формата на бичи сигнали и пари за нагоре...сега дали това е прибиране на печалби дори и по малки или са просто инвестирани пари за на горе незнам.

Ето точно преди малко продадоха HUGE количество на СП - ВЧТ ци като гледам на някой от дарк пуловете...много е динамична ситуацията...купуват много продават много...кой знае какво мислят....

Не можеш да им хванеш играта... никой не казва че е лесно...колкото повече знаеш толкова повече разбираш че не знаеш нищо

Коментар

Коментар

• Днес лонг CMG на 451.

Коментар

• И аз така мисля

Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                                К'во сте се развълнували ще кажеш че е дигнало/паднало 5%.
                                То цял ден е заспало около 2080.
                                Иначе корекцията се пече който е лонг да му мисли.

Коментар

Working...
                                X