IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
    Айде де, кажи сега какво движи пазара))
    Нямам идея - никой си няма идея. Нещата просто се случват. Както в едната така и в другата посока - понякога има логика, понякога няма. Нещо може да започне като шорт скуиз и да се превърне в мощен бичи пазар, може да започне и като шорт скуиз и да се превърне в як мечи пазар - и никой, абсолютно никой си няма идея кое от двете ще стане.

Цялата тази вяра в конспирация в това, че някой манипулирал пазара, че го движил в една или друга посока е само и единствено успокоение. Истината е, че е тотален хаос Колкото и страшно да звучи това.

Коментар

• Юана

Първоначално изпратено от Blackhat Разгледай мнение
      Спомням си миналата година направиха такъв кур капан точно преди да обезценят юана.
      Юана в на същото ниво като тогава - сега, бай дъ уей.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
        утре май ще има някаква изненада..дано не е много лоша...прекалено бичо го нарисуваха а е никакъв ден с умерени по-скоро ниски обеми
        Спомням си миналата година направиха такъв кур капан точно преди да обезценят юана.

Коментар

В петъка Голдман се изказваха ,че акциите вече не са гот, а по-предната седмица се отказаха от шорт сценария си за златото....
          А дали това, което са казали, отговаря на това, което са направили?
          Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен

Коментар

• Аха

Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
            В петъка Голдман се изказваха ,че акциите вече не са гот, а по-предната седмица се отказаха от шорт сценария си за златото....
            Аха...тъкмо викам един път да кажат истината ама те не ме разочароваха и излъгаха отново))

Като разстеше еврото викаха ще пада...като падаше викаха ще се вдига.

За петрола същата работа...

Коментар

• Първоначално изпратено от vsic4ko_e_otnositelno Разгледай мнение
              Когато логиката напълно изчезне, трябва да се помисли за мотива. Кой има полза от цялата тази ситуация или иначе казано, кой би спечелил?
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Айде де

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                Аз от кога ти приказвам, че си нямаш идея какво движи пазара, ама ти си мислиш, че само те дразня
                Айде де, кажи сега какво движи пазара))

Коментар

Който кара влака.

Къде е Равния да обясни как емоцията движи пазара 2 % нагоре за ден с мечи новини.

Мен що не ме обхваща никаква емоция не знам.
                  Според мен ( това е само мое мнение ), манипулаторите на пазара също малко се объркаха и сега се опитват да печелят време, докато се реорганизират и решат какво точно ще правят и как ще се престуркторират. Мнението ми е, че печелят време докато решат.
                  Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен

Коментар

Който кара влака.

Къде е Равния да обясни как емоцията движи пазара 2 % нагоре за ден с мечи новини.

Аз от кога ти приказвам, че си нямаш идея какво движи пазара, ама ти си мислиш, че само те дразня

Коментар

• Който кара влака

Първоначално изпратено от vsic4ko_e_otnositelno Разгледай мнение
                      Когато логиката напълно изчезне, трябва да се помисли за мотива. Кой има полза от цялата тази ситуация или иначе казано, кой би спечелил?
                      Който кара влака.

Коментар

утре май ще има някаква изненада..дано не е много лоша...прекалено бичо го нарисуваха а е никакъв ден с умерени по-скоро ниски обеми

Коментар

• Естествено че е бил

Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
                          Мислиш, че преди пазарът е бил по-сигурен?
                          Естествено че е бил, всъщност винаги е бил по сигурен от сега.

И тепърва ще има да разбираме колко ще сигурен за напред.

Парите растат, с тях желанията, с тях възможностите докато някой не се олее.

Коментар

• Е тук не си прав

Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                            Тука според мен бъркаш.
                            Имот в голям световен град в Канада, САЩ, Великобритания, Австралия е една от най-доходоностните инвестиции и това е наистина инвестиция.
                            Ако сравниш с бората, лихви по депозити, злато и т.н. имота бие всички и то с МНОГО.
                            И най-красивото на тази инвестиция е че е почти безрискова имотите до сега не са падали (в големите градове) дори да има спад 10-20% до няколко години връщат всичко.
                            За 10 години възвръщаемостта е около 100%.
                            Е тук не си прав...аз имам подобен имот.

Данъците и разходите по него са си ебали майката само да ти кажа. Единственното хубаво е че съм уцлеил момент да го купя без да искам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
                              Мислиш, че преди пазарът е бил по-сигурен?
                              по-скоро нагласата на масата е друга вече,парени хора бол
                              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• утре май ще има някаква изненада..дано не е много лоша...прекалено бичо го нарисуваха а е никакъв ден с умерени по-скоро ниски обеми
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X