Първоначално изпратено от Iv_max
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
ти вече мечи ли си
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеТесла трябва поне да падне под 100, даже повече. Не купувай сега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеТесла трябва поне да падне под 100, даже повече. Не купувай сега.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеЧудя се дали да купя Тесла или още някой производител на злато?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеКеширах профита си от BIS че го имах от сгодни нива.
Биотехите ми вече без хедж, голи голенички..
Всичко че и отгоре го сложих в SDS + QID на които едва днес излязох на плюс.
Първа взятка 10% сторена със EUFN + FSLR.
Възвърнах си със 70 цента по евтино кешираните невсунци.
Пу да не е уроки все така да върви.
Кеф е да гледаш как си флат когато маркета се срива 3%...
А за това SDS да те открехна, реално е по добре да шортиш в големи количества SPY. И аз имам от другото, ама то не успява да репликира много добре х2, макар тракинг дупката да не е много голяма. Все пак при дълго стискане почва да се усеща. За едно SDS ИБ ти искат 1/2 марж, а на SPY 1/4, т.е. вместо да си дълъг 1 SDS по добре да си шорт 4 SPY. Едно и също е, ама нямаш грешка в репликирането. При следващия голям жмуц, няма да сбъркаш, ако ги замениш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеКеширах профита си от BIS че го имах от сгодни нива.
кеф да се гледаш как си на + когато маркета се срива
Коментар
-
Кеширах профита си от BIS че го имах от сгодни нива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеФедът ще подкрепиЕй виж, мен вече ме подкрепиха. И Курода, и Фед-а, и другите палячовци
Панда, не е конспирация, факти са си. Конспирация щеше да е, ако имаше някакви съмнения. Сети се само 2011-2012 по времето на гръцките мелодрами кво се случваше в ден като днешния.Да не те връщам по назад, че това са все пак по пресни спомени.
Коментар
-
Федът ще подкрепи
Fed prepared to provide liquidity to other central banks
24 Jun 16 | 15:49 GMT
The US Federal Reserve said it is prepared to provide dollar liquidity to other central banks to stabilize markets after the UK's Brexit vote. The agency headed by Janet Yellen said it is "carefully monitoring developments" in conjunction with other central banks.
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеБаси пародията. Хайде, моля ви, докарайте го до зелено да се посмеем всички заедно
Очаквах сутринта, че ще подскочи, ама свалиш викса от 27тази сутрин на 19, е просто патетично.
Като ви разправям тука от 2 години поне, че централните гадини купуват директно акции и е-минита на СиП, тука ми се развиваха 100 пъти теории, че не било тъй. Айде пък така да е, а??? Кво ще кажете? Късия ми викс от миналата седмица вече е на зелено, от над -50% тази сутрин. Късо до дупка на викса, докато кривата на фючърсите не се е обърналаdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Баси пародията. Хайде, моля ви, докарайте го до зелено да се посмеем всички заедно
Очаквах сутринта, че ще подскочи, ама свалиш викса от 27тази сутрин на 19, е просто патетично.
Като ви разправям тука от 2 години поне, че централните гадини купуват директно акции и е-минита на СиП, тука ми се развиваха 100 пъти теории, че не било тъй. Айде пък така да е, а??? Кво ще кажете? Късия ми викс от миналата седмица вече е на зелено, от над -50% тази сутрин. Късо до дупка на викса, докато кривата на фючърсите не се е обърнала
Коментар
Коментар