Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Хабер си нямаш от света ти
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнениеКазвай само "говорехме с едни момчета"...ше си спестиш малко писане пък ние сами ше се сетим че са "топ" - ти само с големи играчи общуваш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеА къде го срещна?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеНе, аз съм казвал че подкрепям Тръмп само поради една причина и тя е че е поне засега отчасти е независим и ще спре натиска върху света - главно върху европа и тогава икономиката ще живне.
Ти кой натиск имаш предвид?
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеМоже и това да е, никъде не можах да намеря дефиниция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеПредполагам, че идеята на "effective" е да стесни понятието и да се изключат някои акции, които принципно могат да се търгуват на публичен пазар, но по някаква причина са изключени от търговия в дадения момент. Може би примерно акциите на senior managment в периода преди обявяване на отчетите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеНапротив...ще мине и през демократите и през републиканците. И при Тръмп и при Клинтън явно.
Доброзорно ще ме направят пасивен, нещо от рода на 50/50 кеш и перманентно пф с веднъж годишно ребалансиране.
Дано не мине.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнениеКазвай само "говорехме с едни момчета"...ше си спестиш малко писане пък ние сами ше се сетим че са "топ" - ти само с големи играчи общуваш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеНапротив...ще мине и през демократите и през републиканците. И при Тръмп и при Клинтън явно.
Нямаш представа за какво става въпрос.
преди няколко дена в женева говорехме за това с едни топ момчета.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеМомци, "Effective market free float" ко значи?
Всички акции на компаниите са 100%, фри флоута е 60%, демек 60% се търгуват свободно на борсите, т.е. "Effective market free float" е 60% или бъркам?
Останалите, които не са във фри флоута обикновено се търгуват OTC.
Effective market free float не знам какво. Предполагам, че идеята на "effective" е да стесни понятието и да се изключат някои акции, които принципно могат да се търгуват на публичен пазар, но по някаква причина са изключени от търговия в дадения момент. Може би примерно акциите на senior managment в периода преди обявяване на отчетите.
Коментар
-
Напротив
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнениеНема как да мине това през републиканците. Те и демократите едва ли са много навити. Само се опитват да наберат точки за изборите.
Нямаш представа за какво става въпрос.
преди няколко дена в женева говорехме за това с едни топ момчета.
Коментар
-
Не
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеИнтересно Ив ако имаше право на глас дали щеше сега да подкрепи Клинтън.
А относно действията които колегата цитира в блумбърг - го казах в предния пост и това не е изненада.
Много пъти съм казвал че големите банки страдат също от манипулирането на пазара въпреки че те правят същото но по рядко и не така нагло,,,най вече щото нямат такава възможност поради регулациите.
Ако сега някой се чуди защо пазара се въстанови въпреки че съм в почивка и не ми се коментира много - единствената причина са опциите. И аз ...т.е моите хора най вече щото аз почивам , съвсем адекватно установихме тази ситуация още в понеделник и коригирахме трейда си, но това няма значение щото съм се отказал да говоря по същество към момента.
Това което ви казах преди много месеци че пазара е под влияние на нови играчи с много пари които правят каквото искат и изместиха банките тотално от контрола върху пазара, които не случайно губят и клиенти и пари ( по активните и по светнатите клиенти отиват в определени хедж фондове които чрез ВЧТ правят кинти и се махат от банките ).
Няма и нищо случайно във факта че точно Годман подкрепиха IEX.
Като цяло няма абсолютно нищо случайно. Няма емоции няма инвеститори.Няма стойност няма фундамент.
Всичко е цирк. Тотален цирк.
И това на много други играчи им идва също туу матч.
И затова са нещата с Клинтън.
Ама живи здрави...всеки да си цъка както иска.
Коментар
-
Добро утро
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеМисля, че Федът леко се притеснява балонът с акциите да не се надуе прекалено много, защото ще стане опасно да вдигат и ще са с още по-вързани ръце. Затова пазарът като се вдигне започват да плашат с качване на лихвите. Като пада, пада заради рисковете икономиката да тръгне надолу, което е риск и за Феда. И тогава Федът подава обратните сигнали.
Коментар
-
Това е заради влиянието на Голдман
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеhttp://www.bloomberg.com/news/articl...aders-a-threat
Tотални идиоти.
В края на краищата ще се окаже че патока наистина е много по малко зло.....
Този ход изглежда като насочен срещу уолл стреет което дава сила на Клинтън а е в интерес на банките да си върнат контрола.
Няма нищо изненадващо.
о
Коментар
Коментар