Първоначално изпратено от Misho ILIEV
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеЕ уж би трябвало да отбираш от икономика...а изцепваш че Алкоа били били яко очакванията...
Кои очаквания бе Мишо? Занижените?
Ако аз ти заложа че тая година ще загубиш 5 % и ти загубиш 4.5 % ще си ми бил ли очакванията?
Я сега седни и прочети какво е положението с алкоа...наистина. Разгледай non GAPP ърнинга ....разглеадй какво правят. Колко пари имат...колко в действителност губят и после приказвай на ангро.
Щото то е лесно...СНБС - Алкое бие ...и готово - купувай те ти казват абсолютната истина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеЕдин приятел предложи да им изпратим Мавъра за да спасява късите на NYSE.
Голдман и БлакРок предупреждают, че СиП не може повече да върви нагоре и че новините от Q3 и 4 няма да са особено добри. Така че аз СиП не го виждам над 2200 декември, но и много надолу също не го виждам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеСъжалявам Ники, но ми се струва, че прекалена, несъразмерна част от приходите се събират от здравния отрасъл. Липсва баланс. А това рядко е устойчиво за дълго време. Може и да има нещо в Cvs, което я прави силно конкурентна спрямо подобните. Успех
Смятал ли си я как се представя при хипотеза, че наритат всички програми, които завършват на care след изборите.
Аз самия също ръчкам няколко дълги полупроводника, но си давам сметка, че при нормална парична политика са моментално делено на две.
Като цяло нетно къс.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеУжасно е когато на някой ей така без никакъв проблем му лепваш подобен етикет. Това е много силна атака щото с една реплика поставяш някой в положение в което трябва да се защитава, оправдава...без да дадеш нито един аргумент нито да помислиш в действителност върху казаното и каквото и да каже човека...отговора е глупости това е теория на конспирацията и всичко "приключва".
Коментар
-
Съжалявам Ники, но ми се струва, че прекалена, несъразмерна част от приходите се събират от здравния отрасъл. Липсва баланс. А това рядко е устойчиво за дълго време. Може и да има нещо в Cvs, което я прави силно конкурентна спрямо подобните. Успех
Смятал ли си я как се представя при хипотеза, че наритат всички програми, които завършват на care след изборите.
Аз самия също ръчкам няколко дълги полупроводника, но си давам сметка, че при нормална парична политика са моментално делено на две.
Като цяло нетно къс.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеАко някой нещо купува в момента - да сподели
Да го обсъдим
Може и да си купим.
Да не е ситуцията никой не купува и чакаме други да ни качат пазара, че да продадем харно
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеТръмп ще спечели поне така си мисля. На хората им е писнало от сегашният политически елит.продажник пълен
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
пак да го кажа ,късите в банките не са ударени ,докато не стане това няма обръщане...
А и Тръмп диша във връта на Клинтъновица покрай тази сеч на хора в Щатите...и требва спокойствие за да я изберат...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеПродължават яко да надуват пазара напук на всякаква логика.
пак да го кажа ,късите в банките не са ударени ,докато не стане това няма обръщане...
А и Тръмп диша във връта на Клинтъновица покрай тази сеч на хора в Щатите...и требва спокойствие за да я изберат...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнениеКъде е големия жмуц бе играчи?ако ви слуша човек ще фалира
Коментар
Коментар