Бахти шорт сквирта на миньорите! Утепахме рибата.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнениеRoblox RBLX е днес на промоция. Лош отчет. Минус 22-23 % отстъпка. Изкушен съм за 1% от портфейла.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнениеRoblox RBLX е днес на промоция. Лош отчет. Минус 22-23 % отстъпка. Изкушен съм за 1% от портфейла.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
Милост? Хихи-хихи
Представям си го... по бански... и... търси под вола теле
Спокойно, не е изгорял! За 2 седмици преди гапа с 4 сделки бях направила над +40%. После... Пазарът си ги взе, и на още загуба затворих. Поносимо... този акаунт ми е малък... плащам си урока и продължавам напред! Така най-бързо се поумнява
Чичо Гарсия е голям играч. Направо не мога да понеса това, че някой ден тази акция ще отиде до 0 без мен...
О, благодаря!!!
Хуабво е, че има и попораснали момченца, щото иначе щеше да е непоносимо...
Значи... добрите момчета не шортят???
Е, аз явно ще съм от лошите... лошите правят каквото искат
Еми... ако ти беше казал нещо ценно, и теб щях да боготворя
"The stock market is a no-called-strike game. You don’t have to swing at everything – you can wait for your pitch." - Warren Buffettdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
Значи... добрите момчета не шортят???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнениеИмай милост към момичето, опитвала се е да гледа позитивно...
Представям си го... по бански... и... търси под вола теле
Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнениене знам с какъв акъл беше скочила да шорти CVNA. Гледам, че в петък пазарът е отворил с голям гап нагоре и сигурно акаунтът и е изгорял.
Чичо Гарсия е голям играч. Направо не мога да понеса това, че някой ден тази акция ще отиде до 0 без мен...
Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнениеЗа успокоение на sunny мога само да и кажа, че никой не е застрахован от грешки и лошо стечение на обстоятелствата...
Хуабво е, че има и попораснали момченца, щото иначе щеше да е непоносимо...
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениепич, опасно е да се шорти, дори да са пълни боклуци. eg Humbl се качиха 13 пъти преди да крашнат 99%.Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеМайтапа на страна спазвам по устав мнението на дъртия - никога да не се шорти акция. Потенциалната печалба е 100%, потенциалната загуба е безкрайна.
Първоначално изпратено от Мечкан_Бикоядов Разгледай мнение
Тя го боготвори...
Коментар
-
LOMA bitches!
Stan Druckenmiller on CNBC: Critical of Fed's forward guidance, inflation is turning back up, if Trump is elected we will have 6% inflation in 2025, if Biden is elected we will have stagflation, recommends investing in Argentina, Japan and U.S., but avoiding China.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
Панда ти силебрити го раздаваш нещо май
Майтапа на страна спазвам по устав мнението на дъртия - никога да не се шорти акция. Потенциалната печалба е 100%, потенциалната загуба е безкрайна. Има достатъчно начини как да се правят пари, при положение, че исторически пазарът винаги е бил нагоре (не коментирам корекциите, а цялостното движение), тогава просто за дълъг период от време ще си на плюс винаги.
Като устойчиво пробива върхът от 2000г. чак 2015г.
Също така може да видим картинката при Софикса или Никей.
Или всъщност какво реално се случва при Дау коригиран с инфлацията или Дау злато отношение.
И ще си на плюс ако си подбрал правилните компании. Което за този дълъг мечи тренд нема да е много лесно.
Тук у темата Шели некой писа за нашиването на Друкенмилар у Дот Ком балона.Last edited by Майстора233; 08.05.2024, 13:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
Панда ти силебрити го раздаваш нещо май
Майтапа на страна спазвам по устав мнението на дъртия - никога да не се шорти акция. Потенциалната печалба е 100%, потенциалната загуба е безкрайна. Има достатъчно начини как да се правят пари, при положение, че исторически пазарът винаги е бил нагоре (не коментирам корекциите, а цялостното движение), тогава просто за дълъг период от време ще си на плюс винаги.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
пич, опасно е да се шорти, дори да са пълни боклуци. eg Humbl се качиха 13 пъти преди да крашнат 99%. някакви идиоти даже ми искаха главата
"Seeking Alpha’s, “Gold Panda,” an anonymous Bulgarian cyber-blogger, who not only criticizes HUMBL, but blockchain technology in general"
https://www.theglobeandmail.com/inve...alpha-article/
Майтапа на страна спазвам по устав мнението на дъртия - никога да не се шорти акция. Потенциалната печалба е 100%, потенциалната загуба е безкрайна. Има достатъчно начини как да се правят пари, при положение, че исторически пазарът винаги е бил нагоре (не коментирам корекциите, а цялостното движение), тогава просто за дълъг период от време ще си на плюс винаги.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар