IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• към по-сериозните пишещи тук въпрос:

заигравали ли сте се с и следите ли Акамай!? те са за фб нещо като диалог семиконд. за ябълката

Коментар

• чувате ли еврейчета пишещи тук как тихо лети атомката към земята на дръпнатите . само леко да докосне земята и късите излизат та чак до дау 1000. хяхяхяхяхяяхяяяяяя

после еврейчета вас ще държа отговорни щот мноу ги надувате тия индекси . късо
      Last edited by the architect; 25.04.2017, 18:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Не го мисли ти, и на 25к ще блажи, и на 30к още повече ...бомбите му гърмят под опашката, ма хич не му пука
        бОли ме тоя... не е моята тема това, но ако е както ми разясни михаелис съвсем накратко, то този тип рулетка ене е за мен пари се правят навсякъде. някои правят повече, някои по-малко.... всеки се простира според чергата и знанията си

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
          21k преминати... психопата да не получи инфаркт!?
          Не го мисли ти, и на 25к ще блажи, и на 30к още повече ...бомбите му гърмят под опашката, ма хич не му пука

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
            Късо от 20915 евреи.още днес мога да започна с рефолмите.яяяяяяхахахаах
            Тва се чудиш къде си дадеш парите сутрин на Дакса следобед на Дау
            От 19 000 си къси вече чукнахме 21 000 к

Коментар

• 21k преминати... психопата да не получи инфаркт!?

Коментар

Пичове, в какво си държите сега парите, кеша имам предвид, докато бездейства ?
                Аз съм паркирал 1/3 в BSV + SCPB, ама и останалите 2/3 не мисля да оставям да прашасват. По добре да капе нещо по малко че току виж до следващата 2008 има още петилетка, знае ли човек.
                Заглеждам се и по CSJ, FLRN...ма разноските са по височки там - 0.15-0.20%
                Някакви по смарт идеи ?
                в такоз : /ES Bear Call spread за Май и аре да излизат вече щот ми писна да ги влачим от миналата година ....

Коментар

• Късо от 20915 евреи.още днес мога да започна с рефолмите.яяяяяяхахахаах

Коментар

• destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• по принцип нивото 48.645 е това където ще затворя моите къси еврейски зехтини евреи . после ако отскочи пак ще пускам за 31 доларески , ако ли не пускам съ по трендъ . чуйш ли ко ти казвам Мише от Израил . хяхяхяхяхяхяхяхяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                        абе еврейчета защо пада еврейския зехтин . бутай към 31 долара казах ЕВЕРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
                        Ти кажи защо Дакс е на горе нали бе къси ей побърка се да черпиш тез еврееии

Коментар

• абе еврейчета защо пада еврейския зехтин . бутай към 31 долара казах ЕВЕРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

Коментар

Пичове, в какво си държите сега парите, кеша имам предвид, докато бездейства ?
                            Аз съм паркирал 1/3 в BSV + SCPB, ама и останалите 2/3 не мисля да оставям да прашасват. По добре да капе нещо по малко че току виж до следващата 2008 има още петилетка, знае ли човек.
                            Заглеждам се и по CSJ, FLRN...ма разноските са по височки там - 0.15-0.20%
                            Някакви по смарт идеи ?
                            Като купуваш тези фондове и долара поскъпне при продажбата ще дължиш данък печалба и върху поскъпването на долара дори без да си обменил в лева. Май е по-добре с някакви опции да си докарваш доходността и кеша да си стои, освен ако не смяташ че долара ще пада.
                            Sell in May and Sail away (go offshore?!?)

Коментар

• ФТ днес са публикували статия на тема конкуренция между ЮниънПей и Виза и МастърКард.

https://www.ft.com/content/a67350fa-...4-ab04428977f9

Коментар

• сега в сряда еврейската кукла Тръмп щяла да въведе Реформи. от сряда се почва евреи и ти Мише . хяхяхяхяхяхяхяхяхях

Коментар

Working...
                                X