If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
чувате ли еврейчета пишещи тук как тихо лети атомката към земята на дръпнатите . само леко да докосне земята и късите излизат та чак до дау 1000. хяхяхяхяхяяхяяяяяя
после еврейчета вас ще държа отговорни щот мноу ги надувате тия индекси . късо
Не го мисли ти, и на 25к ще блажи, и на 30к още повече ...бомбите му гърмят под опашката, ма хич не му пука
бОли ме тоя... не е моята тема това, но ако е както ми разясни михаелис съвсем накратко, то този тип рулетка ене е за мен пари се правят навсякъде. някои правят повече, някои по-малко.... всеки се простира според чергата и знанията си
Пичове, в какво си държите сега парите, кеша имам предвид, докато бездейства ?
Аз съм паркирал 1/3 в BSV + SCPB, ама и останалите 2/3 не мисля да оставям да прашасват. По добре да капе нещо по малко че току виж до следващата 2008 има още петилетка, знае ли човек.
Заглеждам се и по CSJ, FLRN...ма разноските са по височки там - 0.15-0.20%
Някакви по смарт идеи ?
в такоз : /ES Bear Call spread за Май и аре да излизат вече щот ми писна да ги влачим от миналата година ....
по принцип нивото 48.645 е това където ще затворя моите къси еврейски зехтини евреи . после ако отскочи пак ще пускам за 31 доларески , ако ли не пускам съ по трендъ . чуйш ли ко ти казвам Мише от Израил . хяхяхяхяхяхяхяхяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя
Пичове, в какво си държите сега парите, кеша имам предвид, докато бездейства ?
Аз съм паркирал 1/3 в BSV + SCPB, ама и останалите 2/3 не мисля да оставям да прашасват. По добре да капе нещо по малко че току виж до следващата 2008 има още петилетка, знае ли човек.
Заглеждам се и по CSJ, FLRN...ма разноските са по височки там - 0.15-0.20%
Някакви по смарт идеи ?
Като купуваш тези фондове и долара поскъпне при продажбата ще дължиш данък печалба и върху поскъпването на долара дори без да си обменил в лева. Май е по-добре с някакви опции да си докарваш доходността и кеша да си стои, освен ако не смяташ че долара ще пада.
Sell in May and Sail away (go offshore?!?)
Коментар