Сега макс е 5706 на наско после надолу до 5678
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Каръков тоз спорт не за теб от 19 000 си къс а глей къде е днес кви печалби ,кво прецакване тез и долните гащи ти взеха
Този хем е на демо хем и на wi fi затова се губи така
От тоя ще направиме стабилно кинти ми се струва.
Как мога да се абонирам за мненията му и да ги получавам като известие на телефона ми. Някой модератор админ с коментар?
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениекъс петрол от 49,544 на дневна
прибирам и излизам на джогинк
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Каръков тоз спорт не за теб от 19 000 си къс а глей къде е днес кви печалби ,кво прецакване тез и долните гащи ти взеха
Този хем е на демо хем и на wi fi затова се губи така
Коментар
-
евреите днес имат една последна цел преди якото падане от 5678
и тя е синята на майкъла на 5728 после евреи и мишоциииииииииииииии. хяхяхяхяхяхяхяхLast edited by the architect; 16.05.2017, 21:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнениеточно по тези причини които изброи а и напоследък цената им падна и си казах защо не“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеоп евреите си направиха сега бомбичка на 20986,13 и я докоснаха . аз прибирам . малко но от сърце . най якото е че съм прецакал евреите
Този хем е на демо хем и на wi fi затова се губи такаLast edited by lobos; 16.05.2017, 20:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениехубаво че затворих на бомбата на 5707 че глей мише твойте шефове еврейски как избичиха . хяхяхяхяхя
късо от бомбата 21004
Коментар
-
хубаво че затворих на бомбата на 5707 че глей мише твойте шефове еврейски как избичиха . хяхяхяхяхя
късо от бомбата 21004 странннннно тия евреи как я нагласиха тамLast edited by the architect; 16.05.2017, 19:58.
Коментар
-
къс насдак от бомбата мишочета .
миши на твойте шефчета еврейчата любимият им номер е да си оставят гапчета на връхчето . обаче мишииии мишииииии идваааааааа. хяхяхяхяхяхяхяяяяяяLast edited by the architect; 16.05.2017, 19:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнениеами вече купих 50 бр. и мисля да допълвам постепенно докато стигна 200 бр.
Ти защо ги харесваш?
Коментар
Коментар