Първоначално изпратено от the architect
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеМашалла, малко да се събудим от дрямката. Отдавна не бях мяркал индексите да мръдват повече от 1 %....
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеАааа не мога да повярвам .миши дай ми една чашка вода да се поуспокоя.ръъъъст на еврейските индекси от 5555.не мога да повярвамВся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеhttp://www.nasdaq.com/article/ray-da...sells-cm788705
РД цели 53% в ЕМ..и то след като ги е резнал малко....
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
мише хората тук чакат отговор защо се появи септември 2015 когато се случи зверският обем на дау жоунс. кой те постави тук мише отговори . аз знам мишииииииииииииииии. хяхяхяхяхяхяхяхяхяхяяяяяяяя
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
По принцип изглеждат като добра компания за взимане, когато изпитват трудности. Управляват портфейл от брандове и до сега десетилетия наред са показвали, че си разбират занаята. Плащат и добър дивидент, който се очаква да продължи да расте.
Ти защо ги харесваш?
Коментар
-
пипиииииииииииииии защо не каза късоооооо. а само пишеш за някви дрямкиииии пипииииииииииииииии
хяхяхяхяях
уууууууууууух че хуйчко падаме
ей го и обемчето на минетка яко дълги вече .Last edited by the architect; 17.05.2017, 18:59.
Коментар
Коментар