IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
    Аааа не мога да повярвам .миши дай ми една чашка вода да се поуспокоя.ръъъъст на еврейските индекси от 5555.не мога да повярвам
    Каръков как сме гърмят ли бомбите

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
      Машалла, малко да се събудим от дрямката. Отдавна не бях мяркал индексите да мръдват повече от 1 %....
      Дано има още надолу. Нещата, които харесвам не паднаха много... Днес даже много от тях са нагоре.

Коментар

Аааа не мога да повярвам .миши дай ми една чашка вода да се поуспокоя.ръъъъст на еврейските индекси от 5555.не мога да повярвам
        Ръст я курс към 100 иляди
        Вся Власть Советам

Коментар

• Аааа не мога да повярвам .миши дай ми една чашка вода да се поуспокоя.ръъъъст на еврейските индекси от 5555.не мога да повярвам

Коментар

• http://www.varchevbrokers.com/ако-тр...е-djia-мо/
            тотално изтрещяване
            Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
              http://www.nasdaq.com/article/ray-da...sells-cm788705

РД цели 53% в ЕМ..и то след като ги е резнал малко....
              Виждаш ли как ги развиха днес бразилците? Чудя се това да го отигравам ли?

Коментар

• ейййййййййй голяма мъка това 5555. но да си кажем сега наздраве с една Ма Стиска ))))))))

Коментар

• свещеното 5555 е съвсем наблизо . натснете още малко че да счупя и втората стомничка . яяяяяяяваааааааааааааааааа

Коментар

мише хората тук чакат отговор защо се появи септември 2015 когато се случи зверският обем на дау жоунс. кой те постави тук мише отговори . аз знам мишииииииииииииииии. хяхяхяхяхяхяхяхяхяхяяяяяяяя
                    We do God's work

Коментар

• Сел ин мей енд гоу ауей
                      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение

По принцип изглеждат като добра компания за взимане, когато изпитват трудности. Управляват портфейл от брандове и до сега десетилетия наред са показвали, че си разбират занаята. Плащат и добър дивидент, който се очаква да продължи да расте.

Ти защо ги харесваш?
                        мише хората тук чакат отговор защо се появи септември 2015 когато се случи зверският обем на дау жоунс. кой те постави тук мише отговори . аз знам мишииииииииииииииии. хяхяхяхяхяхяхяхяхяхяяяяяяяя

Коментар

• лупус спомняш ли си поговорката за стомничката с вода и 5678. един последен връх идва най вероятно и после се свърша . форевър лупус . купи си два три сухара малко вода и малко кеш че архитектът ще отвори кутията на пандора и ще стане страшно

Коментар

• пипиииииииииииииии защо не каза късоооооо. а само пишеш за някви дрямкиииии пипииииииииииииииии

хяхяхяхяях
                            уууууууууууух че хуйчко падаме

ей го и обемчето на минетка яко дълги вече .
                            Last edited by the architect; 17.05.2017, 18:59.

Коментар

• Машалла, малко да се събудим от дрямката. Отдавна не бях мяркал индексите да мръдват повече от 1 %....

Коментар

• ТЕСТ НА ЖЪЛТАТА 20731 ДЪЛГИИИИИИИ СЪС СТОП . ХЯХЯХЯХЯЯХЯХЯ

Коментар

Working...
                                X