IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Ха, ха, къде се слагаш, ще ме умориш от смях бе...ей за тоя убавец става дума...

https://www.cnbc.com/2018/01/10/bond...y-markets.html
    Извинявам се,сбъркался.......

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

За хартишките ви не съм ревал,само за гущерът повечко съм плямпал ама то е и вярно.Хартишките ви вероятно
      ще задържат ако доларът направи нови дъна.
      Ха, ха, къде се слагаш, ще ме умориш от смях бе...ей за тоя убавец става дума...

https://www.cnbc.com/2018/01/10/bond...y-markets.html

Коментар

По принцип - да, прав си.
        Но все си мисля че може би има едно ниво ( 13-15 може би ?) което вече е тригер за маркет корекция или поне плитка консолидация.

PS Междувременно 2г дето от няколко дена превзеха 2-та гледам продължават да настъпват към 2.04 днес.
        Същевременно 10г се ослушват и не щат и не щат да пресичат 2.6...

А бай ти Грос продължава да реве ( както няколко години вече ) че мечия бонд маркет иде, може и да е прав тоя път, ма нали знаеш приказката за лъжливото овчарче...

Аз лично мисля че и да иде на 3% няма да е за дълго.
        За хартишките ви не съм ревал,само за гущерът повечко съм плямпал ама то е и вярно.Хартишките ви вероятно
        ще задържат ако доларът направи нови дъна.
        Last edited by Grosss; 17.01.2018, 16:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение

Не бих правил изводи от това. Волатилността беше ненормално ниска през 2017. Спокойно може да се вдигне и индексите да продължат нагоре. Края на КУ трябва да донесе още волатилност, ми се струва.
          По принцип - да, прав си.
          Но все си мисля че може би има едно ниво ( 13-15 може би ?) което вече е тригер за маркет корекция или поне плитка консолидация.

PS Междувременно 2г дето от няколко дена превзеха 2-та гледам продължават да настъпват към 2.04 днес.
          Същевременно 10г се ослушват и не щат и не щат да пресичат 2.6...

А бай ти Грос продължава да реве ( както няколко години вече ) че мечия бонд маркет иде, може и да е прав тоя път, ма нали знаеш приказката за лъжливото овчарче...

Аз лично мисля че и да иде на 3% няма да е за дълго.
          Last edited by pipbel; 17.01.2018, 16:02.

Коментар

• Въпрос. Съвсем сериозно. Относно начисляването на дивиденти при дълги позиции и отчисляването им при къси позиции при търговия на индексите DAX и DJI. Това ли са датите през тази година които да очаквам, това да се отрази при инвестициония посредник, показани на този сайт.

http://www.dividendenchecker.com/dividend-dax.php

Коментар

Прави ли ви впечатление една аномалия напоследък.
              Викса върви нагоре заедно с индексите, 20тина % от началото на годината.
              Дали не е предвестник на скорошна корекция..или поне дипче ?
              Не бих правил изводи от това. Волатилността беше ненормално ниска през 2017. Спокойно може да се вдигне и индексите да продължат нагоре. Края на КУ трябва да донесе още волатилност, ми се струва.

Коментар

• Прави ли ви впечатление една аномалия напоследък.
                Викса върви нагоре заедно с индексите, 20тина % от началото на годината.
                Дали не е предвестник на скорошна корекция..или поне дипче ?

Коментар

• мишок пускаш ли къси . нещо май не става мишок удрят ти 10 доларовите еврейски стопчета . хяхяхяхяяхяяяяяяяяяяяяяя

Коментар

• РЪЪЪЪЪЪЪЪСТ БЕ ЕВРЕИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

НА РОМА МАМУН ПРАЗНИКА ЛИ ПРАЗНУВАТЕ ДНЕС БЕ ЕВРЕЙЧЕТА . МАЙКО МИЛА БОЖЕ ОПАЗИ ЕВРЕЙСКА . ХЯХЯХЯХЯХЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ

Коментар

• Мое лично мнение в дългосрочен период Teva и VRX ще фалират.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                        Каква е тази мания за се търгува Тева, не мога да разбера вече доста време.
                        Кофти мания в моя случай ... едва оцелях...
                        Средната ми цена е около 22 , ама придобити преди краша през есента... За малко да продам ЦКБ и Сантандер преди Коледа...
                        Решил съм да разкарам Teva и то преди отчета на 08.02, или да ги намаля драстично ...и търся приятелско мнение а не приятелски огън
                        Шегичка
                        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Дали еврото не брейкна над ключова и яка съпротива ? Къде са техничарите....
                          Ако стане факт ЕМ (а и металите/ златото) ще хвърчат много по високо...
                          На златото му давам още 4-5% нагоре. Ниският долар прави златото интересно за хората с евро и други валути, но според мене доходонсността по ДЦК глобално ще върви нагоре и държането на злато ще има opportunity cost, т.е. няма да е чак толкова интересно в новата ера на мечи пазар за облигациите.

Коментар

• Каква е тази мания за се търгува Тева, не мога да разбера вече доста време.

Коментар

• Накой тъгуува ли Teva ? Какво мислят техничарите- ще успее ли да прескочи 22.56 (200 MA) или ще върви под нея ? Вчера и намалиха рейтинга отново с две степени а тя дори завърши на зелено. Казват, че вече било калкулирано в цената... Шашав пазар
                              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Дали еврото не брейкна над ключова и яка съпротива ? Къде са техничарите....
                                Ако стане факт ЕМ (а и металите/ златото) ще хвърчат много по високо...

Коментар

Working...
                                X