Първоначално изпратено от SoHo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеAlphabet:
The shares still look reasonably priced at about 26 times estimated 2019 earnings of $48 a share—which includes the company’s significant stock-based compensation expense, now running at rate of more than $9 billion annually, or about $100,000 for each of the company’s 89,000 employees. Alphabet’s annual stock comp is running at about $10 a share. Many tech companies encourage investors to strip out that very real expense, but Alphabet doesn’t.
The earnings include more than $3 a share in annual losses from the company’s valuable “Other Bets” businesses like Waymo, the leading developer of autonomous driving technology. Alphabet also is sitting on $98 billion of net cash and equivalents, or nearly $140 per share. Adjust for the Other Bets losses and the cash, and the effective 2019 price/earnings ratio is closer to 22.
Alphabet Inc's EV-to-EBITDA for today is 20.25.
During the past 13 years, the highest EV-to-EBITDA of Alphabet Inc was 39.50. The lowest was 9.10. And the median was 14.90
Alphabet Inc's P/E ratio for today is 54.80.
During the past 13 years, the highest P/E Ratio of Alphabet Inc was 66.23. The lowest was 16.51. And the median was 28.41
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеAlphabet:
The shares still look reasonably priced at about 26 times estimated 2019 earnings of $48 a share—which includes the company’s significant stock-based compensation expense, now running at rate of more than $9 billion annually, or about $100,000 for each of the company’s 89,000 employees. Alphabet’s annual stock comp is running at about $10 a share. Many tech companies encourage investors to strip out that very real expense, but Alphabet doesn’t.
The earnings include more than $3 a share in annual losses from the company’s valuable “Other Bets” businesses like Waymo, the leading developer of autonomous driving technology. Alphabet also is sitting on $98 billion of net cash and equivalents, or nearly $140 per share. Adjust for the Other Bets losses and the cash, and the effective 2019 price/earnings ratio is closer to 22.Market Cap
869.459B PE Ratio (TTM) 54.02
Както вече ти писах уловката е как ще заложиш очакваният ръста какво правим ако има криза и вместо ръст имаме спад на печалбата
защото и този момент ще дойде. Това което се случва в момента с фейса имам в предвид въпреки че може да си измислят причина да го надуят отново ако искат партито да продължава.
Очакванията са красотата на борсата и когато тези очаквания станат прекалено високи е време е да си нащрек от къде ще дойде бухалката
Коментар
-
Alphabet:
The earnings include more than $3 a share in annual losses from the company’s valuable “Other Bets” businesses like Waymo, the leading developer of autonomous driving technology. Alphabet also is sitting on $98 billion of net cash and equivalents, or nearly $140 per share. Adjust for the Other Bets losses and the cash, and the effective 2019 price/earnings ratio is closer to 22.
Коментар
-
Либерасти, но доста спомогнаха с фейк нюз за победата на консервастите
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Maлко им е на тия крастави либерасти....fakebook.
http://www.foxnews.com/politics/2018...es-course.html
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
За ФБ се оказа много прав. Надолу с 20%
http://www.foxnews.com/politics/2018...es-course.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от HY Spread Разгледай мнениеМодератора може ли да ме баннеш за постоянно. Не си знам маила.
и аз имах такива среднощни желания
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДругари,
манете ги тия Гугълчета и Букчета.
:
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Ако смелата могъща лидерка , ги национализира . Ще си получиш парите у могъщи франкове, само че не швейцарски. И на цена каквато и скимне.
Спредов, комплексиран пияницо, как мислиш, сигурно чакам ТИ да ме уведомиш?
Аман от пропаднали типове - модераторите, що не ги бамвате такива?
Сериозно се замислям за тази компания, ного добре ще ми допълни енергийният пъзел. 90% сигурно ще си напазарувам, ако не тази година, то другата. Felbuzz - ти може да си проимал и случайно или спекулативната, но при мен ще е част от цялостна стратегия.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Е, ако смелата френска лидерка реши да ги национализира, ще и продам моите по 18 кинта, само защото я уважавам. Ама то и без това държавата има могъщ дял в - това е обичайно за Франция - не са идиоти като нашите управляващи.
Не разбрах защо си ги махнал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Е, ако смелата френска лидерка реши да ги национализира, ще и продам моите по 18 кинта, само защото я уважавам. Ама то и без това държавата има могъщ дял в - това е обичайно за Франция - не са идиоти като нашите управляващи.
Не разбрах защо си ги махнал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениеИ аз имах engie ама ги махнах заради многото goodwill. Иначе бяха паднали доста Льо Пен искаше да ги национализира майиначе за covered calls и cash secured puts са супер няма голямо движение стига да не изгърми някой реактор в белгия
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениеИ аз имах engie ама ги махнах заради многото goodwill. Иначе бяха паднали доста Льо Пен искаше да ги национализира майиначе за covered calls и cash secured puts са супер няма голямо движение стига да не изгърми някой реактор в белгия
Не разбрах защо си ги махнал.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнение
А имам от тях купих ги на 12.10 дават и добър дивидент
Харесва ми бизнесът им и как е структуриран. Ного харесвам енергийни компании.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар