Първоначално изпратено от Money
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Не, но 50% от юристите никога не са писали пледоарии и не са пледирали пред съда
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Но не и плеодариите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеДоста голяма част от юридическа работа е хамалогия и може да се автоматизира
https://www.technologyreview.com/s/6...aking-up-jobs/Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Доста голяма част от юридическа работа е хамалогия и може да се автоматизира
https://www.technologyreview.com/s/6...aking-up-jobs/
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНяма, бе - ти чувал ли си за роботче-мошшшшшеник?Last edited by Money; 05.09.2018, 22:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от HY Spread Разгледай мнениеLargest Weekly Put vs Call Skew Changes
Tkr | Company |IV90%|IV110%| tile* |06/29| 06/22|Change|
NKTR |NEKTAR THERAPEUT|85.12| 78.05| 86.92| 7.06| -9.71| 16.77|
The following table shows the largest weekly
changes in the 90%-110% skew spread, a measure of how expensive
puts, or bearish bets, are relative to calls. The data was
calculated using 30-day implied volatility of S&P 500 companies.
The stocks in the screen had a daily average of more than 500
contracts trading in the past 20 days and an open interest of
more than 10,000 options, according to data as of June 29
compiled by Bloomberg. To see the skew data from the Bloomberg
Function: IBM US <EQUITY> GV <GO>, or use the attached screen for selections
97 <GO>.
selling puts with strike 42...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеhttps://finviz.com/quote.ashx?t=NSU&ty=c&ta=1&p=d
Пинтии чайници, можеха вместо 6 канадски да кихнат 6 уса $, по близо до потенциала, ама на....Last edited by RUBLA; 05.09.2018, 20:48.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
https://finviz.com/quote.ashx?t=NSU&ty=c&ta=1&p=d
Пинтии чайници, можеха вместо 6 канадски да кихнат 6 уса $, по близо до потенциала, ама на....
- 1 like
Коментар
-
Импе, при адвокатчетата може да стене същото
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
"Негодници на негодниците: Ако не ви се учи и не щете да ставате адвокатчета, можете още сега да си ходите и да станете шлосерчета. Сега все още се търсят шлосерчета. Но-о-о... рано или късно при вас ще дойде някое роботче и ще ви каже: "Изпратиха ме да заема Вашето работно място. Аре, сър - ЧУПКА !!!" Тогава ще си спомните за мен, но ще бъде късно."
Така често поучавам моите ученици.
Иначе аз съм навит роботчетата да заменят моите миньорчета, за да не им плащам заплати.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеТова ще освободи ресурс за производство на други неща или други услуги. Примерно в щатите сега има повече йога инструктори отколкото миньори
Ако малкото останали миньори се заместят с роботи, пак ще има също толкова въглища, но ще има още повече йога инструктори
"Негодници на негодниците: Ако не ви се учи и не щете да ставате адвокатчета, можете още сега да си ходите и да станете шлосерчета. Сега все още се търсят шлосерчета. Но-о-о... рано или късно при вас ще дойде някое роботче и ще ви каже: "Изпратиха ме да заема Вашето работно място. Аре, сър - ЧУПКА !!!" Тогава ще си спомните за мен, но ще бъде късно."
Така често поучавам моите ученици.
Иначе аз съм навит роботчетата да заменят моите миньорчета, за да не им плащам заплати.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
А, ти затова говориш за печалби
Това го пускам като макроикономически "показател", т.е. откъде ще дойде по-големият растеж на БНП, а не по въпроса защо тек компаниите се търгуват на сегашните нива
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
О'к това вече е друго:
1.Първо ще се освободи ресурс
2.След това някой ще измисли нещо ново.
3.След това консуматора ще реши дали го кефи или не и тогава ще купуваме
Караме го в момента на изпаренията от дотком балона.
Отпуснете ги моля тези индекси вече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеТова ще освободи ресурс за производство на други неща или други услуги. Примерно в щатите сега има повече йога инструктори отколкото миньори
Ако малкото останали миньори се заместят и роботи, пак ще има също толкова въглища, но ще има още повече йога инструктори
1.Първо ще се освободи ресурс
2.След това някой ще измисли нещо ново.
3.След това консуматора ще реши дали го кефи или не и тогава ще купуваме
Караме го в момента на изпаренията от дотком балона.
Отпуснете ги моля тези индекси вече.
- 1 like
Коментар
-
Това ще освободи ресурс за производство на други неща или други услуги. Примерно в щатите сега има повече йога инструктори отколкото миньори
Ако малкото останали миньори се заместят с роботи, пак ще има също толкова въглища, но ще има още повече йога инструктори
Именно. Дава възможност за по-оптимално използване на ресурсите. Само замества вече известни стоки и услуги.
Виж голямата разлика с откриването на въглищата и парната машина, на петрола и на двигателя с вътрешно горене.
Тези горните неща доведоха до безброй нови стоки и услуги
Тези горните неща доведоха до създаването на моторната резачка, която сама по-себе си замества брадвата преди да ги е имало.
И в момента 90% от резачките продадени по света, всяка по 500 кинта си стои по домовете и в килерите , а да е резнала едно дърво я не.
Което е пример за добавен брутен вътрешен продукт, който се използва неоптимално.
А ти ми говориш, че оптималното използване на ресурсите ще увеличи GDP. :-)Last edited by Money; 05.09.2018, 16:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеИзкуственият интелект може да се използва и за доста по-продуктивна дейност. Някои елементарни неща вече ги има, като примерно да ти намери най-краткия път от една точка до друга. AI може да намали задръстванията, като пренасочва движението или да натовари един кораб като се използва по-оптимално пространството в карго отсека и т.н.
Виж голямата разлика с откриването на въглищата и парната машина, на петрола и на двигателя с вътрешно горене.
Тези горните неща доведоха до безброй нови стоки и услуги
Тези горните неща доведоха до създаването на моторната резачка, която сама по-себе си замества брадвата преди да ги е имало.
И в момента 90% от резачките продадени по света, всяка по 500 кинта си стои по домовете и в килерите , а да е резнала едно дърво я не.
Което е пример за добавен брутен вътрешен продукт, който се използва неоптимално.
А ти ми говориш, че оптималното използване на ресурсите ще увеличи GDP. :-)
Коментар
-
Изкуственият интелект може да се използва и за доста по-продуктивна дейност. Някои елементарни неща вече ги има, като примерно да ти намери най-краткия път от една точка до друга. AI може да намали задръстванията, като пренасочва движението или да натовари един кораб като се използва по-оптимално пространството в карго отсека и т.н.
Твоето ниво си е ок. Ти си начетено момче и ровиш ежедневно по теми, които и на мен са ми интересни.
Аз се образовам сам в изолирана среда, хаотично и почти всеки ден получвам шутове, които вероятно първолаците в Бъркли избягват.
Ето за пример, току що AI на брокера ми Interactive Brokers забеляза ордера ми за продажба на акции на някакъв минъор на цена 3.60.
За милисекунди прецени, че е по-добре да купи една единствена акция за 3.60 и да ме натовари с $4 комисион.
По принцип къорав карти не играе.
Само, че това не увеличава GDP, а само го преразпределя в посока на по-конкурентния.
Коментар
Коментар