Първоначално изпратено от sunny
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
КВО СТАНА С НАСДАКА НАЛИ ДИГАШЕ
ИМАШЕ НОВИНКИ НЯМА НОВИНКИ. ТУКА ИМА ТУКА НЕМА
ХО ХО ХО
Last edited by the architect; 02.05.2024, 00:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
То така като гледам и аз трябваше облигациите на RIG да взема, а не обикновените.
... нищо, продължаваме напред. Вече повече на сляпа вяра отколкото на нещо друго.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
По-скоро се замислям за облигации, Glatfelter са толкова ниско сякаш има някакъв голям шанс сделката с Berry да пропадне. Без нея са свършени
... нищо, продължаваме напред. Вече повече на сляпа вяра отколкото на нещо друго.
Коментар
-
днес хубав trend надолу една позиция по установилия се trend .... 50 тика само но е добре .. утре с ФЕД ще е интересно...най вероятно утrе ще прицелят 37200
https://ibb.co/kGB8WXm
Last edited by trade; 01.05.2024, 00:12.Pip master
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
Коментар
-
оооокей
Cocoa Biggest Loss in 65 Years
https://twitter.com/Barchart/status/1785030789475811562destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеХубаво сте направили, браво, ама дайте акъл сега, на тия нива, при това макро дали и какво да взимаме в тая дупка Токио.
За себе си не мога да повярвам, че не съм се набълбукал с дълг в йени. Изобщо, ама изобщо не ми дойде акъл да купя активи с шума на нулева лихва.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеНеска rig с отчетче. Ще видим колко бели косъма ще ми докара.
Коментар
-
На мен ми е високо макар че импулса и слепец го вижда че е силен. Те са силно експортно ориентирана икономика и тази йена ще е като бензин на лагерен огън за отчетите. Обаче не мога да предвидя какво ще стане с Йената. Японците са доста по непредвидими от Швайците що се отнася до интервенции и не си поплюват.
Иначе ако нямам избор а трябва да купувам - Хитачи и Шин Ецу. И едно от двете Кубота или Комацу.
Коментар
Коментар