IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пари и пазари

Инвеститорите пак се присламчиха към долара

След като се "поразходиха" сред финансовите активи, пазарните играчи отново заложиха на сигурно и насочиха парите си към щатския долар - най-реномираното засега убежище при кризи.

Коментар

• Щатите /щатски конгресмени/ предлагат още помощи за народа (наричани стимули) - по 2 000 $ на човек за тези които са с доходи по-малко от 130 хил.$ годишно. Отлагане на плащане по ипотеки, както и на наеми на собствениците на имоти - за 1 година напред. Трябваше едно файлче да прикача (307 KB) за онагледяване, ама не дава повече от 20 КB (нищожно малко). Оправете го бе колеги от сайта.

Коментар

• айде великия амазон пак е на свещеното 2345

вижда ми се един повторен връх по нататък на 2500 и вече наистина го фалирам .

а как фърчеше вчера . направо страх ме хвана да пускам къси
        е ясно ще кажат те хората вече няма да поръчват яко по интернет . тинтири минтири

Коментар

• Първоначално изпратено от pirdop Разгледай мнение

ако говориш за починалите - това е само data calibration - смъртни случай които статистиката не ги е хванала преди i.e. не са нови.

По-стряскащото е в Кореа - ако се докаже че е истина има 141 изкарали уж вируса, но отново заразени! пак казвам, ако се докаже, това ще убие тотално теорията за стаден имунитет
          Новите случаи визирах но сега видях че става дума за най вероятно еднократен ефект.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

Дано не съм бил прав но вижте числата за Китай от днес
            ако говориш за починалите - това е само data calibration - смъртни случай които статистиката не ги е хванала преди i.e. не са нови.

По-стряскащото е в Кореа - ако се докаже че е истина има 141 изкарали уж вируса, но отново заразени! пак казвам, ако се докаже, това ще убие тотално теорията за стаден имунитет

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
              Remdesivir - днес пазара ще го отиграе
              Ще се опитат май да го напомпят, с 3% . Търсят си повод, наратив...случайно ли излезе след маркет клоуз.
              Поръчково изглежда, само 120 калпака и без плацебо контроли.
              От тая трънка заек за мене няма изскочи. Китайците най отдавна го пробват, наскоро обявиха преустановяването на трайълите като безперспективни.
              А и е скъпо и с безброй странични действия.
              Дори самите Гилиъд са скромни - това казват е само 1 от 169 проучвания.
              Ако за достоверност вземат ги надуят довечера 20% бих им ударил един пут - смело и безотговорно.

Коментар

• 18 долара Us oil. Това не съм го сънувал дори

имаше хора които в разговори ми казваха как на върхо на 70 купували щото отивал на 150. Боже опази
                Last edited by the architect; 17.04.2020, 11:50.

Коментар

• Индексите ще ги почакаме още малко преди истинския апокалипсис но виж днес петролът страхотно ме зарадва

Коментар

• Наздраве пичове. Нови дъна на петрола вече свещеното 18.531. Руснаците и арабелите са тотален фалит. Най накрая че само ми се пречкаха на морето тия гадове. А морето е само мое .Яхууууу

Коментар

• хитър е господин давид соломон от голдман саш

оставя си горе бомби за да ги изтества и да изтрепе стопове на дневни апокалиптоси . аз съм епохален апокалиптос, моля, моля !!!!!

Коментар

• Remdesivir - днес пазара ще го отиграе

Коментар

• сладурчета

гледайте от дъното на наско до сега моа индикатор бичи само дивергенции

това си е опъване на ластика за изтрелване на наско надолу . дори и да видим двоен връх края на технологиите е близо

пишете пичове споделяйте . нека си говорим

скоро ще спрат интернета и няма да може да се чуем пак

Last edited by the architect; 17.04.2020, 10:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

Ако в Китай тръгне нова вълна ще видим нови дъна най вероятно. А и вълната може да тръгне по всяко време, просто ще е от друг град. До тогава да видим отчетите, но сегашните нива са все още твърде оптимистични.

Дано не съм бил прав но вижте числата за Китай от днес

Коментар

• АБЕ ВИЕ РАЗРАХТЕ ЛИ

цял ден господин давид соломон от голдман саш върти и сучи за да си направи ребаунда до бомбата която прецака . хитър е този давидко

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                                Хайде, и останалата NVDA замина, добре се получи там, сега остана да разчитам основно на шортовете
                                И при мен е в топ 4та на най дащните ( без PM), ма ги не пипам, част от по дългосрочния ми е, ако се сгъне сериозно по някое време - добавки.

Направих и един експеримент, прибрах си целия 28% профит от карнавала и веднага си взех 1 лип 15$ опция за 15 ян 21...общо взето танто за кукуригу изглежда,на 1 поглед де.
                                Ще видим как ще се държи спрямо пърформанса на акциите ако ги бях оставил. Не съм много на ти с опциите ( преди години попрочетох това онова и бях направил хубав профит с гилиъд, ама после пък шамари при следващия опит) - та да си спомним пак как е на война..
                                Пък и какво рискувам, макс едни 320$ само...пък кеширах х4 пъти толкова.
                                Last edited by pipbel; 16.04.2020, 22:03.

Коментар

Working...
                                X