Не ги харесвам много ШЕЛ, но с цел диверсификация исках да взема малко. Признавам си, че не ми стана ясно откъде е най-добре. С оглед дивидент / данъци, най-добре е от LSE в GBP, обаче не ми се искаше още една валута. Има ли вариант ШЕЛ в долари или EUR, изгоден откъм данък дивидент? Извинявам се, ако прекалено тъп въпросът.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от representjahДядото каза много интересни неща, дори за нефта и възможността хората да останат с пръст в г*з.
На мен ми прави впечатление, че много хора тука харесват Шел като компания. Въпросът ми към тях е защ притежавате част от Шел?
Защо не Шеврон?
Какво е казал Бъфет за петрола, явно няма да инвестира в сектора, той тотален пас полседните седмици, дори авиолиниите махнал на загуба?Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Само днес да е....
Дали не почнахме 3то ченгелче на W то ?Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Раничко е още...поне за мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Сега е момента да товари човек, някои едва ли ще паднат повече. .
Коментар
-
Само днес да е....
Дали не почнахме 3то ченгелче на W то ?
Приличен отчет на ябълката и добър на 1 поглед на абви.
Сега е момента да товари човек, някои едва ли ще паднат повече. Ако не бях сглупил да пусна pre-market поръчка за BABA на 196, която не вярвах да мине, щях да имам пари за ADM и евентуално WELL.
За дълго държане MMP e на чудна цена, но аз за повече нафтови каруцари нямам нерви.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеДнес се очертава сеч. Нагласих стоповете. Жалко, че нямам кеш, за да се възползвам.
Дали не почнахме 3то ченгелче на W то ?
Приличен отчет на ябълката и добър на 1 поглед на абви.
Коментар
-
3/4 от сесията мина, пазара - 1.24, аз - 2.08%
Скоро не съм ял такъв бой, поотвикнах малко, бях посвикнал да го дърмуня напоследък при тия меци...малко отрезняване не е зле.
Ма пак си ми е криво де, особено след снощи постмаркет като гледах че съм на по малко от половин % от февруарския си атн...
Коментар
-
Нямам, ще му реша в движение...по насетне. С тия дето взех на малко над 2800 ми е 2860 средната, та нека първо да изляза на профит, пък тогава ще му мисля.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
Коментар