Абсолютно не е вярно. Надути са само определени компании. По-голямата част от включените в S&P са доста под нивата от февруари. Съответните тикери съм ги пускал многократно, даже прикачен файл съм сложил. Друг е въпросът, че според мен пари могат да се направят именно от надутите, а не толкова от подценените. Лично мен обаче ме е шубе, а и не ги харесвам. Кешът настрана е безумие. В ремонт да ги вложиш, да си купиш джакузи е по-добре.
Новините за Фортум са супер добри, ако и да не изглежда съвсем така. Русия е супер стабилен пазар. Много по-стабилен от Германия. Всяко слизане под 17 е добро за допълване. Все пак тук не могат да се очакват някакви рекордни печалби. По скоро е нещо сигурно, печелившо, с нелош дивидент. Перспектива - около 22.
Новините за Фортум са супер добри, ако и да не изглежда съвсем така. Русия е супер стабилен пазар. Много по-стабилен от Германия. Всяко слизане под 17 е добро за допълване. Все пак тук не могат да се очакват някакви рекордни печалби. По скоро е нещо сигурно, печелившо, с нелош дивидент. Перспектива - около 22.
Коментар