EEEEE, днес е добра сесия, поне дотук, Dow +650 точки, Nasdaq +332 точки
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеСладка мамина Никола.Покрих акциите на брокера.За днес много добра печалба и може да пийна едно кафенце.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ED Разгледай мнение
Май грешно четеш евангелието
Всъщност друго има предвид човека (и не само той)
"You cannot be successful if you are betting with the consensus. In order to be successful in the markets or be successful as an entrepreneur, one has to be an independent thinker who bets against the consensus and is right because the consensus is built into the price"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеЩе ти отговаря с думите на Рей Далио:
It's not easy to bet against the market and win.
Мога да дам обяснение защо е така, ама ще стане дълго, а сега имам едни други неща да пиша... уффф... които не са далече от тази тема...
Всъщност друго има предвид човека (и не само той)
"You cannot be successful if you are betting with the consensus. In order to be successful in the markets or be successful as an entrepreneur, one has to be an independent thinker who bets against the consensus and is right because the consensus is built into the price"
Коментар
-
Че те анализаторите винаги очакват едно и също за печалбите- 10% нагоре. Сега, понеже положението се усложни, първо чакат възстановяване, пък после 10% нагореМеждувременно за 6 години СП500 печалбите са се вдигнали от 120 на 140, като единствената причина за ръста са данъчните редукции, ако анализаторите познаваха трябваше да са към 250 сигурно
Коментар
-
Ще ти отговаря с думите на Рей Далио:
It's not easy to bet against the market and win.
Мога да дам обяснение защо е така, ама ще стане дълго, а сега имам едни други неща да пиша... уффф... които не са далече от тази тема...
Първоначално изпратено от ED Разгледай мнение
За доходността по облигациите съм съгласен, но за КОНСЕНСУСА НА АНАЛИЗАТОРИТЕ да те питам нещо. Кога в историята консенсусното мнение е носело успех (в каквато и да било сфера)???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеТрудно, защото масовката (големи институционални инвеститори) е пълна с облигации, които носят отрицателна доходност. Всеки по-значителен спад на акциите ги прави по-интересни. И понеже сега положинето с лихвите е по-зле от всякога тази динамика може да се очаква да е по-силно изразена
А консенсуса на анализаторите си остава за силен растеж на печалбите на компаниите в СиП 500 през 2022-2023
Коментар
-
Трудно, защото масовката (големи институционални инвеститори) е пълна с облигации, които носят отрицателна доходност. Всеки по-значителен спад на акциите ги прави по-интересни. И понеже сега положинето с лихвите е по-зле от всякога тази динамика може да се очаква да е по-силно изразена
А консенсуса на анализаторите си остава за силен растеж на печалбите на компаниите в СиП 500 през 2022-2023. Т.е. смятам, че има много голяма доза фронтлоудване
Голям спад - да, ама трябва да се дигнат повечко и по-рязко лихвите и да спаднат по-осезаемо очакванията за ръста на печалбите на гигантите. За сега нито едното, нито другото е налице.
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Аз пък мисля че точно масовката е buy the dip та като нищо може да падне още доста.Last edited by Money; 09.09.2020, 17:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
Зависи от много неща, няма от сега да го мисля
Молете се Мъск да не се спомине скоропостижно щото тогава уйде коньо у ряко.
Не случайно нивото 62-65 беше идеално за излизане.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеTaka казват и други коментатори - сега се е създала добра възможност за влизане на средно-срочни инвеститори.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Пресата превъзнася новия ред и могъщия Пауъл (чудесен тайминг за формиране на върхове):
Влязохме в сезона на разпродажбите:
Активните мениджъри също са в кюпа с ритейла:
Обърнатата крива на доходността беше тема преди повече от половин година. Знаем, че тя е предвидила всяка рецесия 12 до 18 месеца по-късно. Вече никой не споменава и е добре да имаме едно наум:
От друга страна позитивите за пазара също са налице:
Все пак сме 2020 – всичко е възможно
Преди изборите тръмп би направил всичко за да бъде преизбран
Хедж фондовете все още са предпазливи. Добра предпоставка за влизане на още пари на пазара:
Wall of Worry – все още има нагнетено напрежение и несигурност, които са бичи сигнали. Концепцията е че докато има за какво да се притесняват инвеститорите пазара катери.
Да видим дали този път ще е различно! Инвестирайте с едно наум!!!
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар