Първоначално изпратено от Style
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Option Traders от Варна
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЖесток брокер, но много куца с графиките. Навремето ползвах Медвед
Livevolpro sa the best, no tam pyk plashtash po 200 dolara na mesec
Коментар
-
Първоначално изпратено от Style Разгледай мнениеплащам си за historical data, ivolatility.com imat dobri tools
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНе, не търгувам в момента. Колкото и да ми е мъчно Просто споделих мнение. Ако търгувах, щях отново да отиграя фейса през ZNGA. Успех!
ИБ имат ли вече свестни графики?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Style Разгледай мнениеDa no imam grafika i znam kolko sa im ''skypi'' opciite otnositelno. A minaloto ne e nikakyv indikator kak shte reagira tozi pat, tyi 4e kolkoto i mnogo istoriq da imash... faida nqma, dokazano ! Ami da vidim toq long straddle kvo shte napravi, ako vaobshte igraesh podobno neshto predi earnings
P.S. ne razbrah po kakyv na4in ti se qvqva ''idealno'', obqsni mi please
ИБ имат ли вече свестни графики?
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНямаш достатъчно много история според мен за това как реагира Фейсчето на ърнингс. За мен е идеално за Long straddle, защото аз пък залагам на брутално движение
P.S. ne razbrah po kakyv na4in ti se qvqva ''idealno'', obqsni mi please
Коментар
-
possible trade guys
бътърфлаи върху феисбук w ponedelnik , pyrvo buy the itm call - legging in - на 18 страйк, 4akame malko up, sell 2х атм sled tova и едновременно drugiq long otm, zaradi margin requirements. Sriva na IV shte kompensira zagubata ot dvijenie sled earnings report-a. Grafikata na 30D HV i IV ot poslednite earnings do sega mi go govori taka , kliu4a e da vidish kade e bila HV v kraq na Iuli predi i sled report-a i kade sega, a IV sega e po blizo do togavashnite stoinosti otkolkoto HV i sys sigurnost shte se srine po podoben na4in i sega.
Zalagam na tova 4e short vega-ta shte me kompensira za short gamma-ta pri ne tolkova brutalno dvijenie sled report-a
Коментар
-
Първоначално изпратено от Style Разгледай мнениеЗдравеите,
търся сродни души за споделяне и анализиране на всякаква информация относно опции, сток опшънс, индекс опшънс, фючър опшънс , етф/етн опшънс и т.н. Нека пишат само хора с реални сметки. Аз съм при Интерактив Брокерс, и играя предимно върху продукти на щатските пазари.Last edited by Style; 26.10.2014, 08:48.
Коментар
-
Option Traders от Варна
Здравеите,
търся сродни души за споделяне и анализиране на всякаква информация относно опции, сток опшънс, индекс опшънс, фючър опшънс , етф/етн опшънс и т.н. Нека пишат само хора с реални сметки. Аз съм при Интерактив Брокерс, и играя предимно върху продукти на щатските пазари.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар