Първоначално изпратено от kritelin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Option Traders от Варна
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Styleтова което написа е първичен инстинкт за самосъхранение, нямаш никаква дарба що се отнася до човешкото въображение с което се правят пари на пазарите, иначе нямаше да ми се звериш така, да не говорим пък за опциите. Все пак ти пожелавам успех и развитие от страх да не се докарам до твоито положение. С едно начало сме всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениеshort knock out option (facebook). Knock out at 25.854. Leverage 8.12.
Yesterday/Today +17.45%. Spread of 9.09% (absolut 0.02)
все пак ще хвърля едно око и ще ти кажа какво мисля.
Коментар
-
За последните 20г. ли го искаш? Че от тогава се позанимавам с тези неща.
А да ти казвам кавото и да било няма смисъл. Всеки си знае къде и с какво да си натовари каруцата. Моята вече натежава само за последните 12ч. пък за твоята - ти си знаеш.
Първоначално изпратено от Style Разгледай мнениепо този начин казано, също няма фаида и от твоя съвет. Дори и ''технически'' няма файда (лонг кол злато )....но може и да има като цяло, само за тебе обаче.Ако има то ще бъде нещо като печалба от лотарията, а ти ще кажеш че това са персонални умения и евентуално ще се превъздигнеш и ще кажеш че си ''по добър'' от останалите. А аз ще кажа че Господ те е наградил и от тебе нищо не е зависело
Я даи един дисклоужър, кога и какво си играл...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнениеАбе я си купете лонг кол злато отези нива и не се занимавайте с останалите дивотии. Файда от тях няма, освен да правиш оборот на бъкета си.
Я даи един дисклоужър, кога и какво си играл...Last edited by Style; 25.10.2012, 09:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНямаш достатъчно много история според мен за това как реагира Фейсчето на ърнингс. За мен е идеално за Long straddle, защото аз пък залагам на брутално движение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Style Разгледай мнениенещо не се разбрахме, маи че съм пиян
точно за това че е мега ликвиден SPY и опциите също са ликвидни,те насочих към него, и да се махнеш от играта с опциите директно върху индекса- SPX. Спредовете на купува и продава в опциите между двата продукта са това което исках да ти намекна че ти тежи на сметката
и второто за което пак се замислих дали не трябва да лягам вече :Д ;
става дума за VIX CALL DEBIT SPREAD 22 - 25, тоест позициониране за бичи ноември във викс, и мечи за маркета като цяло.
Paper flow-a много често е предвестник с много малко време преднина пред това което трябва да се случи, така както и коментара ми малко по надолу, за начина по които усетих че правим връх на 1465. Всичко зависи от интуицията като цяло де, но и сега мисля че ще видим стоиност на викс около 25 до края на ноември. Този кол спред на викса е нещо като потвърждение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнениеИграя го естествено ..иначе за какво ще си губя времето да пиша тука. Мерси за съвета. Трябва да погледна в момента премията на ETF-a към СП500 каква е и дали е изгодно ? Ама той SPY е мега ликвиден, така че не би следвало да е проблем това.
За VIX ми даваш това инфо с идеята, че големите се позиционират за мечи Ноември ?
Малко офф топик ..преди година като трейдвах VIX голям пердах ядох при роллването
точно за това че е мега ликвиден SPY и опциите също са ликвидни,те насочих към него, и да се махнеш от играта с опциите директно върху индекса- SPX. Спредовете на купува и продава в опциите между двата продукта са това което исках да ти намекна че ти тежи на сметката
и второто за което пак се замислих дали не трябва да лягам вече :Д ;
става дума за VIX CALL DEBIT SPREAD 22 - 25, тоест позициониране за бичи ноември във викс, и мечи за маркета като цяло.
Paper flow-a много често е предвестник с много малко време преднина пред това което трябва да се случи, така както и коментара ми малко по надолу, за начина по които усетих че правим връх на 1465. Всичко зависи от интуицията като цяло де, но и сега мисля че ще видим стоиност на викс около 25 до края на ноември. Този кол спред на викса е нещо като потвърждение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Style Разгледай мнениеkritelin един съвет ако наистина го играеш тва
играи през етф-а, тоест SPY options, от собствен опит ти казвам че е далеч по изгодно, спредовете на опциите директно върху индекса бяха много широки, и комисионите и т.н.
освен ако не си банка
Играя го естествено ..иначе за какво ще си губя времето да пиша тука. Мерси за съвета. Трябва да погледна в момента премията на ETF-a към СП500 каква е и дали е изгодно ? Ама той SPY е мега ликвиден, така че не би следвало да е проблем това.
За VIX ми даваш това инфо с идеята, че големите се позиционират за мечи Ноември ?
Малко офф топик ..преди година като трейдвах VIX голям пердах ядох при роллването
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнениеНай-накрая свястна тема Ники - няма нужда от хейт
В момента имам путове в/у SPX ( европейски ) със страк 1400 и експайър 20 Декември.
Взех ги по 18.01$ парчето. Вчера при клоуза върнаха до 23.10 заради измислено рали в последните минути. Днес очаквам да скочат доста при отварянето.
Имам и путове в/у Насдак - страйк 2450 и върху СП500 пак със страйк 1200 с експайър Март 2013. Тях ще ги ползвам повече като хедж като почна да влизам тук-там в лонг позиции.
играи през етф-а, тоест SPY options, от собствен опит ти казвам че е далеч по изгодно, спредовете на опциите директно върху индекса бяха много широки, и комисионите и т.н.
освен ако не си банка
Коментар
Коментар