IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Facebook (FB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• +1

Цукърбърг сега ще се почерпи за здравето на "инвеститорите" във FB.

Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение
    За какво ти е. Цъкърбърк се налющи с мангизи, пък вие си бройте хартиите
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
      Някъде излезе ли инфо колко пъти беше презаписването на айпиото?
      За какво ти е. Цъкърбърк се налющи с мангизи, пък вие си бройте хартиите
      http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Някъде излезе ли инфо колко пъти беше презаписването на айпиото?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
          Кучката без Фейса ще даде фира, защото поне края на миналата година Фейсбук бяха основния им клиент на около 90 %. Ако развалят дослука Зинга заминава в канала.

ZYNGA IPO
          А Фейса не е лоша компания, просто е прекалено голяма за печалбите които вади. Тук надолу видях и по-ниски цени от тия които съм дал, но имам съмнения, че би паднал чак до там, а не до около $ 15-20. Компанията притежаваше много кеш, така, че като се прави фундамент не е зле да се има и той предвид. Зависи обаче и дали няма да го изхарчат за глупости. И си мисля, вместо да придобиват това или онова, по-добре би било да се съсредоточат върху това което притежават в момента, да си събират парите в брой и да оправят малко Фейсбук, защото той си е един цял втори интернет върху който имат монопол. http://borsi.dir.bg/_wm/library/item...7&df=8&dflid=3 1 милиард на година не е лоша печалба, те могат да станат и 2, но ако не наблегнат малко на качеството си наистина ще се наложи да продават реклами на Марс.
          Last edited by Jay Gould; 07.06.2012, 01:50.
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
            Аз мисля, че г-н Цукърбърг точно на време продаде компанията си . Сега пича ще се наслаждава през останалите си години на живота с милиардите $, а баламите ще стискат акциите , с надеждата някога да възстановят загубите си.
            +1 точно така!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Точно затуй бих си зел по-скоро акции на Зинга, отколкото на Букчето. Ако знаете, колко хора дават истинско сухо, за да си купят с него виртуално сухо за своето любимо Градченце или за фермичката си, направо ще се потресете. Имам Градченце (105 ниво), но да не се приема като съвет или препоръка.
              Кучката без Фейса ще даде фира, защото поне края на миналата година Фейсбук бяха основния им клиент на около 90 %. Ако развалят дослука Зинга заминава в канала.

ZYNGA IPO
              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                Точно преди IPO-то на Facebook даваха по Bloomberg много интересни репортажчета и анализи на тема
                "Наистина ли тази компания струва толкова" . Един от коментарите много ми хареса и той беше
                че докато Facebook не измислят начин
                да бръкнат по сериозно в джоба на милионите си потребители ,компанията няма такава стойност.
                Мисля че казаха също така ,че за сега средните приходи годишно
                от потребител се равнявали на 5 $ . Та толкова..докато това не стане факт тази акция е "Strong Sell"
                Точно затуй бих си зел по-скоро акции на Зинга, отколкото на Букчето. Ако знаете, колко хора дават истинско сухо, за да си купят с него виртуално сухо за своето любимо Градченце или за фермичката си, направо ще се потресете.

Имам Градченце (105 ниво), но да не се приема като съвет или препоръка.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Аз мисля, че г-н Цукърбърг точно на време продаде компанията си . Сега пича ще се наслаждава през останалите си години на живота с милиардите $, а баламите ще стискат акциите , с надеждата някога да възстановят загубите си.
                  Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                    Точно преди IPO-то на Facebook даваха по Bloomberg много интересни репортажчета и анализи на тема
                    "Наистина ли тази компания струва толкова" . Един от коментарите много ми хареса и той беше
                    да бръкнат по сериозно в джоба на милионите си потребители ,компанията няма такава стойност.
                    от потребител се равнявали на 5 $ . Та толкова..докато това не стане факт тази акция е "Strong Sell"
                    никакво значение нямат приходите на потребител - важна е общата печалба.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                      Това е идеята...

А защо мислиш, че някой го интересува? Изключваме хората които отиват с теб на море разбира се.

Изобщо... тази идея... да споделяш със света кога си влязал в тоалетната, колко пъти си пръднал там, кога си излязъл, как си се почесал с лявата ръка по дясното ухо... ми се струва доста куца! В началото е доста забавно, разбира се, но само в началото...
                      Ами не мисля, но много добре знам че ти и аз сме от 2%, които не мислят че е готино да споделяш колко пъти си пръднал и какво си ял за вечеря.
                      Останалите 98% обаче мислят. Способноста да разграничаваш вътрешно консуматора от бизнесмена е доста важно нещо

Коментар

• Точно преди IPO-то на Facebook даваха по Bloomberg много интересни репортажчета и анализи на тема
                        Мнението ми води до фалит !

Коментар

Това е идеята...

А защо мислиш, че някой го интересува? Изключваме хората които отиват с теб на море разбира се.

Изобщо... тази идея... да споделяш със света кога си влязал в тоалетната, колко пъти си пръднал там, кога си излязъл, как си се почесал с лявата ръка по дясното ухо... ми се струва доста куца! В началото е доста забавно, разбира се, но само в началото...
                          +1
                          Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

Имам сметка във фейсбук още отпреди ти да си чувал за него. Не само като потребител но и като рекламодател!
                            Той не ти говорише за фейсбуук акаунт.
                            The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                              Личи си че нямаш реален акаунт..
                              Имам сметка във фейсбук още отпреди ти да си чувал за него. Не само като потребител но и като рекламодател!
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                                Личи си че нямаш реален акаунт..
                                Съгласен.
                                The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Working...
                                X