Първоначално изпратено от Svetulka
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Facebook (FB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от olmo Разгледай мнениекак ще коментирате изтече забраната за 800 милиона да продават и някой продадоха доста а те се качиха с 30% нема такова чудо
Коментар
-
Кое министерство беше изхарчило няколко десетки или стотици ли бяха хилки за ПР,
изразяващ се в създаването на персонализирана страница във ФБ?
http://gigbucks.com/Social-Marketing...ny-or-Yourself|^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
|___________||__|___|)
(@)(@)""*|(@)(@)**(@)
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнениеДа, де, ама е едно да си шорт от 38 или 40, друго е да си шорт от 26.
въпросът е дали ще могат да пренасочат капиталите към нещо друго смислено, както google и малките меки например доста добре правят или просто ще загинат като yahoo
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнениеДа, де, ама е едно да си шорт от 38 или 40, друго е да си шорт от 26.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bondinio Разгледай мнениесега вече би трябвало да може, и имам чуството че в дългосрочен план(2-3-4-5-6 години) това ще е доста добра позиция(късата)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеА какво ти попречи да продадеш на късо?
Иначе много хора щяха да продадат на късо, тъй като е ясно, че компанията не струваше 38 долара за акция.
Коментар
-
Питай него, той знае по-добре . Надяваше се, че FB ще скочи поне 20-30 пъти и ще си купи по-хубаво колело . Но явно ще си остане пешеходец .
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеВярно ли!?!? Чак пък да си продаде колелото за да купи фейсбук , сериозно ли говориш? Не ми изглежда толкова балама Мастъра.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеForex "master",
а ти на колко беше купил FB??? 38 или 34 $??? че не помня като каза, че си си продал колелото и си купил акции на FaceBook .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНо е бил пръв.
От него е започнала верижната реакция...
Коментар
Коментар