IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Facebook (FB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от olmo Разгледай мнение
    разбирам аз продадох на 5$ преди сегашния макс и сега като гледам почвам да се чудя дали няма да стане като apple да се дигне до неподозирани висоти и да изръси случайните с едно безконтролирано падане
    точно като тая на Apple ше стане , компания направена от въздух, която нищо не произвежда и се базира на някви си users утре като си тръгнат от там, а аз го направих ... ще га видим. Компания оценена на 100 милиарда кой и защо дава такава оценка както и онова WhatsUp купено за 19 милиарда неам думи аз, просто само short и кабадан за тея
    И какви гапове има за затваряне там на 26 и на 60, ама направо ми дадохте идея да им пусна една злобна PUT опция на тея бастуни ....
    Last edited by michaelis; 06.03.2014, 12:17.

Коментар

• Как ще коментирате новината, че на 15 март сайта на фейсбук ще спре да работи?
      Най-голямата измама с прецакването на акционерите ли ще е или ....?
      И въобще изчерпа ли се фейсбук ?
      А светът от тук на татък какъв ще е, защото всички оранжеви революций и арабски пролети, последните години, станаха благодарение на фейсбук(организация на протестите, самите протести, новините къде какво е станало и прочие) ?
      Благодаря Ви предварително за мненията, да вметна че аз акции на компанията не притежавам .
      Лек и успешен ден

Коментар

• fb

разбирам аз продадох на 5$ преди сегашния макс и сега като гледам почвам да се чудя дали няма да стане като apple да се дигне до неподозирани висоти и да изръси случайните с едно безконтролирано падане

Коментар

що не ходите в ass foruma да спамите
          Акцията им се дигна с 50% и продължава
          Щото ми е крива тая акция,и изгорях заради нея и ще си я псувам колко ми душа сака
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• фб

що не ходите в ass foruma да спамите
            Акцията им се дигна с 50% и продължава

Коментар

• Първоначално изпратено от bondinio Разгледай мнение
              assbook - профилните снимки ще са с голия гъз на потребителя.
              Ей тогава вече ще си направя профил,много съм готин отзад

Коментар

• ха ха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Delhi Разгледай мнение
                  чудя се какво ли ще дойде след FB?
                  assbook - профилните снимки ще са с голия гъз на потребителя.

Коментар

• чудя се какво ли ще дойде след FB?

Коментар

• лудите управляват света

Коментар

• Първоначално изпратено от Simps Разгледай мнение
                        Тия Фейсбук, дали не си направиха страшен Коледен подарък с Instagram?
                        Тотални дементи наистина, но уви така става когато се взимат стратегичски решения от overconfident 20 годишни деца.
                        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Тия Фейсбук, дали не си направиха страшен Коледен подарък с Instagram?

Коментар

по скоро гогле+ ще си замине абонатите им падат
                            по скоро ти и светулката ще си заминете

Коментар

• по скоро гогле+ ще си замине абонатите им падат

Коментар

• Първоначално изпратено от Svetulka Разгледай мнение
                                Фейсбук скоро ще си замине, гаранция!
                                Нещо като аргумент

Или няма нужда -да ти вярваме викаш

Коментар

Working...
                                X