Първоначално изпратено от vankata23
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Инвестиции в чуждестранни акции
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
To убаво за назад, ъм за напред...то по важно бе.
А и друго си е да попрочетеш по 2-3 хубави анализа на бици и мечоци - па тогава да решиш.
Не всичко де ти изглежда могъщо и секси може да ти носи парички..
Зависи от времевият хоризонт.
А за напред: нали не мислиш, че купувам швабски акции без да погледна най-новите отчети на компаниите... да не говорим, че малко от малко аз: вътре в една от тези компании.Last edited by Императорът; 21.09.2015, 16:01.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнениеvw e долу с 23%. Време ли да купуваме?
Това за дългосрочно. Интрадей, който каквото му хрумне да прави.
Коментар
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеОтговора е елементарен.Трябваше да отидеш преди няколко дни на сбирката на инвеститорите и щеше да си наясно.Аз си го изясних още преди мноого години
Морския въздух май действа по благотворно на спекулата/инвестирането.
Неслучайно и 3-та успешни интервюирани досега са покрай морето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от elkin Разгледай мнениевинаги съм се чудил как по форумите всички уж все печелят , обаче реалността е друга. всеки си пише само печелившите сделки. така си го обяснявам този феномен.За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе разбирам немски - но Франкфуртската има и английска версия - а цифрите ги познаваме всички. В страничката на всяка компания си има основните неща за години назад - продажби, печалба, дивидент - не ти трябва език - стига да знаеш няколко масови финансови думички - и дете би се справило. Търгувам през Еврофинанс.
To убаво за назад, ъм за напред...то по важно бе.
А и друго си е да попрочетеш по 2-3 хубави анализа на бици и мечоци - па тогава да решиш.
Не всичко де ти изглежда могъщо и секси може да ти носи парички..
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеСамо още два въпроса, разбираш ли немси и с кой посердник търгуваш?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЕ, мъничко - колкото за примоцийката. Освободих малко парички от друго място и рекох да оползотворя. Къде какво си имам ще разбереш - и всички - в края на годината, като нарисувам и кача шарените колелца.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеПо точно като сума за кви пари говорим Ако може едно фото
А глупавите костенуркаджии продължават да потъват, докато Даксът вече уверено възстановява загубите.Last edited by Императорът; 21.09.2015, 13:10.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеОт Франкфуртската, драги приятелю - купувам си ги през моят посредник и платформата Айфокс. Нищо особено - взех си Daimler и BMW - другите не щат да падат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеказвай от къде да взема и аз, че да ходим заедно по ОС и навънМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеКак не си аз от две седмици те чета ,че само купуваш май на демото бръмчишМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХм: май трябва да благодаря на оная бабка от ФЕД - задето сварих да бодна нелоши нещица рано-рано на сгодни цени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе ПР - просто споделям стратегията си по принцип - каквото е туканка, това и навън.
Още не ного купил навън - тепръва почвам да.
Коментар
Коментар