IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инвестиции в чуждестранни акции

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А някой може ли да сподели колко точно са комисионните директно при захранване на сметка към Interactive Brokers ?

Доколкото разбрах, дори и чрез Карол да си отворя сметка, пак трябва да платя 0.15% + 8 EUR swift+ получаване . При теглене - същата работа.

Добре, а да ви попитам защо тогава сте си отворили сметка през Карол, след като вероятно направо към IB акаунт таксите са същите? Заради минимума от 10 000USD при директна сметка в IB ли?
    Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
      Мерси пичове. А каква е тази месечна такса от 0-10$ за сметката към интерактив брокърс? Тегленето и внасянето на средства бързо ли става и има ли такси за тези операции?

А каква е тази платформа pentrader.net ? Пак на Карол ли?
      Те ми я предложиха и съм доволен от комисионната.......7,95$ на сделка

Коментар

• Мерси пичове. А каква е тази месечна такса от 0-10$ за сметката към интерактив брокърс? Тегленето и внасянето на средства бързо ли става и има ли такси за тези операции?

А каква е тази платформа pentrader.net ? Пак на Карол ли?
        Last edited by XY; 10.03.2015, 12:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
          Хммм, какви проблеми си имал, ако не е тайна?
          Много често забравят да ми рефрешнат акаунта.........опс сега като се замисля много отдавна бях на тази платформа сега съм на pentrader.net
          Last edited by Han Krum; 10.03.2015, 11:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
            И аз я ползвам. Ако имам някакви проблеми Каролци ми съдействат веднага, за решавенето им.
            Хммм, какви проблеми си имал, ако не е тайна?

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
              Ползвам, доволен съм.Ако имаш въпроси драсни лично, ще разкажа.
              И аз я ползвам. Ако имам някакви проблеми Каролци ми съдействат веднага, за решавенето им.

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                Някой ползва ли Карол за инвестиция на чуждите пазари? И по-скоро платформата Trader Workstation към Interactive Brokers през тях? Интересува ме просто мнението ви за такава сметка, доволни ли сте, или...?
                Ползвам, доволен съм.Ако имаш въпроси драсни лично, ще разкажа.

Коментар

• Някой ползва ли Карол за инвестиция на чуждите пазари? И по-скоро платформата Trader Workstation към Interactive Brokers през тях? Интересува ме просто мнението ви за такава сметка, доволни ли сте, или...?

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                    Някакви аргументи?
                    Не е ясно кога точно, балонът може да се раздува много:

http://www.gurufocus.com/shiller-PE.php

Коментар

• има български брокери, който са представители(партньори) на IB и можеш да си откриеш акаунт
                      с по-малко пари, но за сметка на това по високи комисионни
                      друг вариант са ти ДЗР
                      “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Здравейте и да ви е честита новата година .
                        Имам конкретен въпрос - през кой брокер да купувам чуждестранни акции(NYSE)?

Идеята ми е, от къде е най-изгодно (и се използват най-често)?

Запознах се с условията на Interactive Brokers - Fixed :
                        https://www.interactivebrokers.com/en/?f=commission
                        Но там се изисква мин. баланс от 5 000$, което не смятам, че е добра идея като за начало да стартирам с 5к..

Мерси и весело

Коментар

• Ако има криза е лесно,ако няма какво правим........?Аз най вероятно ще чакам за хубави IPO през тази година.Друг вариант е просто да изчакам кризата/ако трябва да чакам и години/или криза с някоя компания.В момента имам малко raiffeisen и се чудя за twitter,но засега няма да купувам.

Коментар

• Първоначално изпратено от alchen Разгледай мнение
                            И аз на това се надявам,каквато и графика да погледна на акция/компания ми изглеждат много надути и набалончени. Все пак за това трябва да има причина,2008 беше балон с имотите и лесните кредити на банките.Възможно ли е да има криза на фондовата борса само защото всичко е надценено...??
                            Не може да възникне криза само защото е надценено, но може да има корекция. А тя също боли.
                            Освен това, докато тече корекция, може да се появят причини за криза,
                            И корекцията плавно да премине в криза

Коментар

• И аз на това се надявам,каквато и графика да погледна на акция/компания ми изглеждат много надути и набалончени. Все пак за това трябва да има причина,2008 беше балон с имотите и лесните кредити на банките.Възможно ли е да има криза на фондовата борса само защото всичко е надценено...??

Коментар

• Първоначално изпратено от vstoykov Разгледай мнение
                                Наближава момента на поредния срив на акциите. Точно сега не е добър момент да се инвестира в акции.
                                Някакви аргументи?

Коментар

Working...
                                X