Първо отговорете на въпроса на темата, а после си показвайте голите.......
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеА къде съм казал че депозитът за мен е свещена крава? Просто депозитът в момента е с най-добро съотношение риск/възвращаемост. Навсякъде другаде в момента рискът е неоправдано висок за каквито и да са инвестиции, още повече за дългосрочни такива.
Пак си противоречиш... Хем не вярвал на никого хем инвестициите му били в дългосрочен план... Пълни безсмислици!
За какви изобщо съотношения риск доходност приказваш, трябва да са от някаква друга вселена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКой казва, че вярвам на когото и да било. Всъщност мнението ми за всичко е много по-черногледо от твоето. Което обаче води до това, че за мен всичко е рисково и никъде няма свещени крави.
Пак си противоречиш... Хем не вярвал на никого хем инвестициите му били в дългосрочен план... Пълни безсмислици!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКак какво? Ами изпълнява си закона... Да не вярваш на държавата което е гарантирала със закон, а да вярваш на розовите балони раздувани на бфб-то и то без никакви ангажименти?!.. Докъде още може да стигне заслепяването на един инвеститор на бфб-то?..
А ти залагаш всичко на един кон. От който ако загубиш ще загубиш всичко, ако спечелиш ще спечелиш нищо. Е кой тогава поема по-голям риск от нас двамата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАми, че то всяка държава гарантира, че ще си заплати задълженията. И какво от това.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНапълно достатъчно са. А освен това, мен какво ме интересува колко са?!... Държавата е гарантирала тя да му мисли откъде да вземе ако не и стигнат...
Така че сладка работа са депозитите. Хем солидна и гарантирана лихва капе всеки божи ден, хем с държавна гаранция!
А иначе за фонда
http://dif.bg/wp-content/uploads/201...if_profile.pdf
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеХайде сега погледни активите на фонда за гарантиране колко са.
Така че сладка работа са депозитите. Хем солидна и гарантирана лихва капе всеки божи ден, хем с държавна гаранция!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНе е необходимо да се надрусваш... Достатъчно е да знаеш /ако не знаеш, питай някой който знае/, че държавата гарантира депозитите до 195 хил. лева във всяка една банка независимо колко фалирала е тя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТрябва мисълта ми да полети в трансцеденталните полета освободени от яко надрусване с ЛСД че да схване как така е ок да си даваш парите на някой фалирал и да го смятащ като успешна инвестция.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеРазбира се, че са верни и двете. Май само ти не може да го разбереш?!... Затвори очи. Опусни се. Остави мисълта ти да полети, да се освободи от оковите на неуспешните инвестиции на бфб-то. Тогава имаш шанс да разбереш, какво говоря!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНяма как и двете неща да са верни.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеРазговора тръгна с това че Мастъра смята банките за фалирали, а депозитите в тях че са най-доброто. Което е доста безсмислено твърдение. Няма как и двете неща да са верни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеДобре де, защо изкарваме нещата само черни и бели? Не е ли най-разумно човек да направи портфейл на парите си - да държи х % от парите си на депозит и у % в акции?
Въпросът сега е дали ще се "споразумеем" какво число да бъде "х" и какво "у".
Коментар
-
Добре де, защо изкарваме нещата само черни и бели? Не е ли най-разумно човек да направи портфейл на парите си - да държи х % от тях на депозит и у % в акции?
Въпросът сега е дали ще се "споразумеем" какво число да бъде "х" и какво "у".Last edited by първи стъпки; 04.01.2012, 18:40.
Коментар
Коментар