If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
При мен преобладават имотите, като вадя средните офертни цени и вадя примерно 20% за да е по-реалистично.
Но и в този случай ми се получава, че 90% ми е в имоти, 6% в суровини и благ. метали , едва 0,5% в акции. Имам интерес към дивидентоотнасящи акции, както и към непублични такива, зато ти правя евала за портфейла но за мен по-принцип ми изглежда малко рисков, ако разчиташ само на това!
Рисков може би щото е в акции. Нали имаш интерес към дивидентни акции, те в портфейла на Тони са предимно такива
При мен преобладават имотите, като вадя средните офертни цени и вадя примерно 20% за да е по-реалистично.
Но и в този случай ми се получава, че 90% ми е в имоти, 6% в суровини и благ. метали , едва 0,5% в акции. Имам интерес към дивидентоотнасящи акции, както и към непублични такива, зато ти правя евала за портфейла но за мен по-принцип ми изглежда малко рисков, ако разчиташ само на това!
Бегай тогава от борсата ,ако неговият е рисков тогава отивай на маркета за ДЦК....
г-н Язовир взимам квот ми продават - акции, шитове и др.работи
Успех - а в твоя какво има?
Та ако тръгне да се качва Океу, а ако тръгне да пада пак Океу нали сте го предвидили.
Опасни инвеститори.
Всичко сме предвидили, увълчихме се туканка на БФБ
Пък за патките като те слушам - май знаеш нещо дет ний не
Поне си се ровил най много от всички там със сигурност.
Ще взема и аз да заредя 1% патки...пък квото стане.
Поне ще е контра инвестиране дет му викат....та знайш ли...
90-95% Акции на на Холдинг Пътища Ад и до 5% кеш за оцеляване който при определени условия може да се довложи до някаква степен пак в Холдинг Пътища Ад.
Не инвестирам в нищо друго за момента фанал съм се там увътрил съм се здраво и това е или, че печелим или че мрем.
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар