If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Твърде концентрирано колелце, но как го рисуваш толкова красиво? Искам и аз такова.
Какво значи това искам бе Имп? Щом искаш - правиш, нали никой не те възпира. Толкова много елмази, смарагди и сапфири си набутал в кошницата, че едва се подмества май, нале? )
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Имам инвестирани едни 10 лева на БФБ и се чудя догодина дали да не взема да инвестирам още 5-6 лева...
Ванка - адашче, миналата година баш по туй време, след теб аз изповед турих !
Ти комай апартамент си бе стопирал- гол и бос-сирот по БФБ се скиташе, щастливо ложе диреше! Сега те гледам злорадиш нещо! - БФБето ти виновно???
- Не че е място къде е да се Аресваме ,- ма друга мяра ти бях сторил- холъм !
Весела да е Коледата - ма и по смирени да сме ..а !
Коментар
ivandavidov
Имам инвестирани едни 10 лева на БФБ и се чудя догодина дали да не взема да инвестирам още 5-6 лева...
Не съм казал, че имам диаманти - това са безобразно надценени елмази, като се има предвид тяхната масовост. Предпочитам ного по-редки и красиви елмази.
Интров: благодаря
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
При сребро, платина и елмази има ДДС. Това доста променя сметката за физическо лице. Като добавим ниската ликвидност и става интересно. Много ми е интересен метода за оценка на диаманти. Всеки е строго индивидуален и може да бъде направена само от експерт. В цяла България само няколко десетки човека са способни на това.
Без да го познавам лично , съдейки по опита който има и диверсификацията залагам на 6 цифрена сума.
Попитай го на лични колко му е средната на Соф трейда и ги удари по 1111 .... и си
го обърнал с хастара - но Ялмазите са друга бира - може да са и от броеница !
- Оставете го на мира на Бъдни вечер !
Митак - ПОЗДРАВЛЕНИЯ за смелоста да се пръснеш по "света" !
ЗДРАВЕ -повече "мушенца" и джиткай как си знаеш ! - важно е да обичаш, да си обичан и щастлив!
Млад си още - не се заглеждай толкова по дъното на кесията, има време да се пръсне !
За колелца по туй време от денонощието вече ми е много мътно но в проценти :
Кеш - 10% , високорисков ДФ -10% , нискорисков - 10% , другото е на БФБ.
Поздрави на всички колеги и весели празници.
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар