If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Металите не са проблем, защото залагам на нумизматика - точно най-скъпите ми "експонати" са най-ликвидни. Елмазите са по-трудни - да - но те са най-добрата инвестиция в някои аспекти - примерно ако човекът трябва спешно да си плюе на петички. Елмазът можеш да го глътнеш - металотърсач не го лови, а ако те хвърлят зад железни решетки, то можеш, след като снесеш елмазът, да прережеш решетките с него и да избягаш.
Да, близо 40-каратовият ми прекрасен топаз малко трудно ще го глътна, ама като съм на зор - ще успея.
Луд човек!
Аз пък инвестирам само в акции и валута
Какво сте подхванали Импето. Само той пусна портфейл, подробна разбивка при това. Колкото и цифрен да му е портфейла, негови са си, колкото и различни активи да има, неговият избор е.
Да сядаме вече около масата. Весели празници на всички!
Да, бе - почувствах се като инвестиционен есхибиционист.
Интересното е, че най-жлъчно критикуващите никога не са пускали колелца. Софиксов - нямам предвид тебе - с тебе не сме се карали от 10 години.
Весел празник на всички.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Какво сте подхванали Импето. Само той пусна портфейл, подробна разбивка при това. Колкото и цифрен да му е портфейла, негови са си, колкото и различни активи да има, неговият избор е.
Абе не е така! Много е лесно да управляваш портфейл от 10 000 лв, а много по-трудно в горната част на 6 цифрените суми (говоря за лични пари). За милионите да не говорим.
А на българската борса това става почти невъзможна задача.
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Около 30% от парите ми са инвестирани в момента.20% в два Американски етф-а за злато,и 10%в акции:twitter,ferrari,valeant,gazprom.
Останалите около 60% ще инвестирам по време на голямата финансова криза от 2016г.
В момента се чудя за under armour.
Under Armour може, ама за Газпром малко ти се чудя. Не бих влязъл там в момента. Има други петролни, които стоят по-добре, и не са толкова рискови.
Металите не са проблем, защото залагам на нумизматика - точно най-скъпите ми "експонати" са най-ликвидни. Елмазите са по-трудни - да - но те са най-добрата инвестиция в някои аспекти - примерно ако човекът трябва спешно да си плюе на петички. Елмазът можеш да го глътнеш - металотърсач не го лови, а ако те хвърлят зад железни решетки, то можеш, след като снесеш елмазът, да прережеш решетките с него и да избягаш.
Да, близо 40-каратовият ми прекрасен топаз малко трудно ще го глътна, ама като съм на зор - ще успея.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Има различна степен на ликвидност за различните работи. По-трудно ликвидни са само елмазите. Примерно фондовете - ако тях имаш предвид - ако реша да ликвидирвам - загубата ми ще е 1%.
така си го написал, сякаш НЯКОГА ще стане
е, някога може, но няма да е в живота на настоящите живи костенурки на планетата Земя, нито на техните най-малки внучета
Коментар