IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
    Какво сте подхванали Импето. Само той пусна портфейл, подробна разбивка при това. Колкото и цифрен да му е портфейла, негови са си, колкото и различни активи да има, неговият избор е.

Да сядаме вече около масата. Весели празници на всички!
    Абе не е така! Много е лесно да управляваш портфейл от 10 000 лв, а много по-трудно в горната част на 6 цифрените суми (говоря за лични пари). За милионите да не говорим.
    А на българската борса това става почти невъзможна задача.
    “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Какво сте подхванали Импето. Само той пусна портфейл, подробна разбивка при това. Колкото и цифрен да му е портфейла, негови са си, колкото и различни активи да има, неговият избор е.

Да сядаме вече около масата. Весели празници на всички!
      Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от alchen Разгледай мнение
        Около 30% от парите ми са инвестирани в момента.20% в два Американски етф-а за злато,и 10%в акции:twitter,ferrari,valeant,gazprom.
        Останалите около 60% ще инвестирам по време на голямата финансова криза от 2016г.
        В момента се чудя за under armour.
        Under Armour може, ама за Газпром малко ти се чудя. Не бих влязъл там в момента. Има други петролни, които стоят по-добре, и не са толкова рискови.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
          тук нали дращим сега?
          защото ако е на сериозно - аз няма какво да напиша за успехите на Импето през годините, не че не искам, но КАКВО ???
          Ми що не нарисуваш едно колелце, щом само си дращим?
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
            Имам предвид елмазите и металите.
            Металите не са проблем, защото залагам на нумизматика - точно най-скъпите ми "експонати" са най-ликвидни. Елмазите са по-трудни - да - но те са най-добрата инвестиция в някои аспекти - примерно ако човекът трябва спешно да си плюе на петички. Елмазът можеш да го глътнеш - металотърсач не го лови, а ако те хвърлят зад железни решетки, то можеш, след като снесеш елмазът, да прережеш решетките с него и да избягаш.

Да, близо 40-каратовият ми прекрасен топаз малко трудно ще го глътна, ама като съм на зор - ще успея.

Коментар

• тук нали дращим сега?
              защото ако е на сериозно - аз няма какво да напиша за успехите на Импето през годините, не че не искам, но КАКВО ???

Коментар

• Пичове, пазарувайте инфраструктура! Качествената по цял свят е на привършване.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
                  Импе, да не си се хванал на бас с някой професионален фонд мениджър кой от двама ви може да инвестира на повече места, а?
                  Ха-ха-ха: защо мислиш така? Не съм се - защото той ще ме бие винаги.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    Има различна степен на ликвидност за различните работи. По-трудно ликвидни са само елмазите. Примерно фондовете - ако тях имаш предвид - ако реша да ликвидирвам - загубата ми ще е 1%.
                    Имам предвид елмазите и металите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      Не-е-е - още не е шестцифрена
                      така си го написал, сякаш НЯКОГА ще стане
                      е, някога може, но няма да е в живота на настоящите живи костенурки на планетата Земя, нито на техните най-малки внучета

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
                        Без да го познавам лично , съдейки по опита който има и диверсификацията залагам на 6 цифрена сума.
                        шегуваш се - нали???

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
                          Без да го познавам лично , съдейки по опита който има и диверсификацията залагам на 6 цифрена сума.
                          Не-е-е - още не е шестцифрена

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                            Импе, искаш ли да си поговорим малко за ликвидност?
                            Правил ли си сметка колко пари ще изгубиш, ако тръгнеш да ликвидираш целия си портфейл?
                            Има различна степен на ликвидност за различните работи. По-трудно ликвидни са само елмазите. Примерно фондовете - ако тях имаш предвид - ако реша да ликвидирвам - загубата ми ще е 1%.

Коментар

• Импе, искаш ли да си поговорим малко за ликвидност?
                              Правил ли си сметка колко пари ще изгубиш, ако тръгнеш да ликвидираш целия си портфейл?

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
                                Никой нормален инвеститор няма да ти каже колко пари е вложил някъде. Измерваме инвестициите и успехите си в проценти. Иначе по мои сметки излиза, че Импето има инвестиции на обща стойност около 50 хилки, плюс минус 10%. Няма да кажа как стигнах до този извод!
                                Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

Working...
                                X