Имам инвестирани едни 10 лева на БФБ и се чудя догодина дали да не взема да инвестирам още 5-6 лева...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
ivandavidov
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеИмам предвид елмазите и металите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеБез да го познавам лично , съдейки по опита който има и диверсификацията залагам на 6 цифрена сума.
Попитай го на лични колко му е средната на Соф трейда и ги удари по 1111 .... и си
го обърнал с хастара - но Ялмазите са друга бира - може да са и от броеница!
- Оставете го на мира на Бъдни вечер !
Митак - ПОЗДРАВЛЕНИЯ за смелоста да се пръснеш по "света" !
ЗДРАВЕ -повече "мушенца" и джиткай как си знаеш ! - важно е да обичаш, да си обичан и щастлив!
Млад си още - не се заглеждай толкова по дъното на кесията, има време да се пръсне !
- ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеХехехе Импе, ти си фетишист!!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНякой път ако се видим - трябва да ти покажа някой секси елмаз, за да те зарибя.Или любимият ми Златен кинт.
Хехехе Импе, ти си фетишист!!!“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДа, бе - почувствах се като инвестиционен есхибиционист.
Интересното е, че най-жлъчно критикуващите никога не са пускали колелца. Софиксов - нямам предвид тебе - с тебе не сме се карали от 10 години.
Весел празник на всички.
друго е инвестициите на други колеги от форума
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЛуд човек!
Аз пък инвестирам само в акции и валутаИли любимият ми Златен кинт.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеМеталите не са проблем, защото залагам на нумизматика - точно най-скъпите ми "експонати" са най-ликвидни. Елмазите са по-трудни - да - но те са най-добрата инвестиция в някои аспекти - примерно ако човекът трябва спешно да си плюе на петички. Елмазът можеш да го глътнеш - металотърсач не го лови, а ако те хвърлят зад железни решетки, то можеш, след като снесеш елмазът, да прережеш решетките с него и да избягаш.
Да, близо 40-каратовият ми прекрасен топаз малко трудно ще го глътна, ама като съм на зор - ще успея.
Аз пък инвестирам само в акции и валута
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнениеКакво сте подхванали Импето. Само той пусна портфейл, подробна разбивка при това. Колкото и цифрен да му е портфейла, негови са си, колкото и различни активи да има, неговият избор е.
Да сядаме вече около масата. Весели празници на всички!
Интересното е, че най-жлъчно критикуващите никога не са пускали колелца. Софиксов - нямам предвид тебе - с тебе не сме се карали от 10 години.
Весел празник на всички.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеМи що не нарисуваш едно колелце, щом само си дращим?
три позиции
Коментар
Коментар