IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Имам инвестирани едни 10 лева на БФБ и се чудя догодина дали да не взема да инвестирам още 5-6 лева...

Attached Files
    Last edited by ivandavidov; 25.12.2015, 02:50.

Коментар

• Не съм казал, че имам диаманти - това са безобразно надценени елмази, като се има предвид тяхната масовост. Предпочитам ного по-редки и красиви елмази.

Интров: благодаря
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
        Имам предвид елмазите и металите.
        При сребро, платина и елмази има ДДС. Това доста променя сметката за физическо лице. Като добавим ниската ликвидност и става интересно. Много ми е интересен метода за оценка на диаманти. Всеки е строго индивидуален и може да бъде направена само от експерт. В цяла България само няколко десетки човека са способни на това.

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
          Без да го познавам лично , съдейки по опита който има и диверсификацията залагам на 6 цифрена сума.

Попитай го на лични колко му е средната на Соф трейда и ги удари по 1111 .... и си
          го обърнал с хастара - но Ялмазите са друга бира - може да са и от броеница !

- Оставете го на мира на Бъдни вечер !
          Митак - ПОЗДРАВЛЕНИЯ за смелоста да се пръснеш по "света" !
          ЗДРАВЕ -повече "мушенца" и джиткай как си знаеш ! - важно е да обичаш, да си обичан и щастлив!
          Млад си още - не се заглеждай толкова по дъното на кесията, има време да се пръсне !

- ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ !

Коментар

• Импе, то диамантите и златцето хубаво, но за тези години на Борсата трябваше да ти е много по- голяма капиталовата печалба

Коментар

• Акции -25 %
              НИ (земя и имоти) - 70% (така се случи) - тук ще се продава.
              Кеш - 5%.
              “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• За колелца по туй време от денонощието вече ми е много мътно но в проценти :
                Кеш - 10% , високорисков ДФ -10% , нискорисков - 10% , другото е на БФБ.
                Поздрави на всички колеги и весели празници.
                Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  Бях фашист, сега фетишист ли станах?

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
                    Хехехе Импе, ти си фетишист!!!
                    Бях фашист, сега фетишист ли станах?

Коментар

Някой път ако се видим - трябва да ти покажа някой секси елмаз, за да те зарибя. Или любимият ми Златен кинт.

Хехехе Импе, ти си фетишист!!!

Коментар

Да, бе - почувствах се като инвестиционен есхибиционист.

Интересното е, че най-жлъчно критикуващите никога не са пускали колелца. Софиксов - нямам предвид тебе - с тебе не сме се карали от 10 години.

Весел празник на всички.
                        едно са твоите кухи колелца
                        друго е инвестициите на други колеги от форума

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                          Луд човек!
                          Аз пък инвестирам само в акции и валута
                          Някой път ако се видим - трябва да ти покажа някой секси елмаз, за да те зарибя. Или любимият ми Златен кинт.

Коментар

Металите не са проблем, защото залагам на нумизматика - точно най-скъпите ми "експонати" са най-ликвидни. Елмазите са по-трудни - да - но те са най-добрата инвестиция в някои аспекти - примерно ако човекът трябва спешно да си плюе на петички. Елмазът можеш да го глътнеш - металотърсач не го лови, а ако те хвърлят зад железни решетки, то можеш, след като снесеш елмазът, да прережеш решетките с него и да избягаш.

Да, близо 40-каратовият ми прекрасен топаз малко трудно ще го глътна, ама като съм на зор - ще успея.
                            Луд човек!
                            Аз пък инвестирам само в акции и валута

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
                              Какво сте подхванали Импето. Само той пусна портфейл, подробна разбивка при това. Колкото и цифрен да му е портфейла, негови са си, колкото и различни активи да има, неговият избор е.

Да сядаме вече около масата. Весели празници на всички!
                              Да, бе - почувствах се като инвестиционен есхибиционист.

Интересното е, че най-жлъчно критикуващите никога не са пускали колелца. Софиксов - нямам предвид тебе - с тебе не сме се карали от 10 години.

Весел празник на всички.

Коментар

Ми що не нарисуваш едно колелце, щом само си дращим?
                                какво да пускам?
                                три позиции

Коментар

Working...
                                X