IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Повдигна ли сте темата ,
    БЛАГОДАРЯ на всички споделили мили думи за успех и насърчения ! - макар и по късно.
    Много от тях са впечатляващи , но не исках да пълним темата с любезности,
    - ТУК сме да ИНВЕСТИРАМЕ и СПЕКУЛИРАМЕ !
    Ще се радвам да Ви е полезен споделеният акцент, макар не аналитично , а практично .
    И аз много съм взаимствал от Вас ! - но избора си е личен и не препоръчвам НИЩО !

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Не в България От година инвестирам основно по светът, а не у нас. ПИБ нямам и нямам намерение да имам.

ДЗК и Пандов: така е - плюс една малка наша компания и една крайно могъща световна бамка.

Ако плановете си изпълня, финансовият резен ще намалее, ще пъкне един нов резен, а двете най-малки резенченца ще станат по-сосни.
      Импе а ква е доходността ?
      Не че нещо но инвестирахме почти еднакво и аз като теб мислех взема сериозни компании и си чакам но това не работи ,затова промених стратегията от Брексита до сега съм почти 90 % печалба на портфейла
      Last edited by lobos; 28.08.2016, 19:46.

Коментар

Не в България От година инвестирам основно по светът, а не у нас. ПИБ нямам и нямам намерение да имам.

ДЗК и Пандов: така е - плюс една малка наша компания и една крайно могъща световна бамка.
        hsbc?
        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
          Каква е това "Автомобилостроене" в България ?

А финансовите услуги какво включват ? ... ПИБ ?

Ако плановете си изпълня, финансовият резен ще намалее, ще пъкне един нов резен, а двете най-малки резенченца ще станат по-сосни.
          Last edited by Императорът; 28.08.2016, 19:18.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

+1

Коментар

• Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнение
              Финансовите услуги трябва да са жабоците във всичките му разновидности.
              и алианц
              destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Финансовите услуги трябва да са жабоците във всичките му разновидности.

Коментар

май са бмв

Коментар

Ъръмчх.

Хрумна ми да си направя едно отраслово разпределение на - оказа се доста концентирано. Не влизат паричките в чужди рачички:

[ATTACH]7436[/ATTACH]

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                      тази година нямаш доходност, с която да ми се перчиш

Коментар

Ъръмчх.

Хрумна ми да си направя едно отраслово разпределение на - оказа се доста концентирано. Не влизат паричките в чужди рачички:

[ATTACH]7436[/ATTACH]
                        тази година нямаш доходност, с която да ми се перчиш

Коментар

• Ъръмчх.

Click image for larger version

Name:	Отрасли.JPG
Views:	1
Size:	18.9 КБ
ID:	3041940
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Инта, и от мен поздравления, наистина впечатляващ портфейл и като размер и като позиции и при все това намираш време да отговориш и на лични на някои въпроси на мен а съм сигурен и на други новобранци. Радвам се че се запознахме и на живо ан срещата и всичко най-добро пожелавам, напред и нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                              Едва ли имате нужда от тази информация, но в моя портфейл след затваряне
                              на позиция до 00бр., реализираната печалба не я въвеждам отново в средната,
                              за да не ме съблазнява за продажба.
                              На 27,08,14г. бях копнал първа зона - сега ви показвам средни цени по позиции с
                              по голяма капиталова тежест в платформата,или резултата от ~1520 сделки с по
                              голяма от 720лв. средна !

*******27,07,2016г***Кап-ция в %
                              HES ***22zzz.x1,764791= ~20%
                              M+Chi ***1zzz.x0,00=~2% +20870 нетна п-ба до тук
                              hLev *** Zz770.х0,4572074= ~9,5%
                              hZag ***Zz00..x0,2369=
                              eNm-P ***2zzzz.x0,591166=
                              sFarm ***Zz90.x2,035859= ~5,5%
                              sFtrd ***1Zzzz.2,631107= ~15%
                              sF-imot ***6zzz.x2,159444= ~8%
                              BREF ***6zzz.x1,308527= ~3%
                              aTera *** 1Zzzz.x1,915746= ~8%
                              tRace ***Zz40.x5,506571= ~6,5%
                              ERH *** Zz45,x1,05425=
                              eMka *** Zz90.x1,19812= ~1%
                              cHim ***Zz132.x1,248539= ~5%
                              sOfcом *** 200x4,00871=
                              LEspL *** Zz9.x22,0013= ~4%
                              eUrins *** z580x0,62614=
                              CCB *** Zz00.x0,96343 ~1%
                              Fib Zz30х2,16491= ~2%

+ ~10% Екзотика . Див-ата доходност /гласувана/ до момента е = 5,6% върху
                              цялата стойност на портфейла .
                              Това е работното ми място от изписването ми от болница април 2009г.
                              Срамувах се да се влача по ТЕЛК , а за наемен работник не ставах и се заех
                              да се науча, нямайки си хабер с какво се захващам !
                              Съдейки по лич. съобщения съм отказал над три покани на Мъро за интервю,
                              не от високомерност - доста от Вас го знаят, а и той самият !
                              Имам не малък житейски опит, но научни знания нямам, които да Ви предам.- е
                              една от причините. Затова по често показвам резултата !
                              Тук има много стойностни и знаещи хора, които уважавам и почитам
                              - РЕСПЕКТ пред тях ! Останалите ще се преоткрият и завърнат с обръщането
                              на пазара, защото ще са го преживели !
                              Inta, досега бях откроявал твои постове и си ми правил впечатление на добър аналитик, но си признавам, че този пост ме впечатли изключително много !!!

Не говоря за самия ти портфейл (а иначе в самия него намирам и повечето от моите позиции), а за отношението ти към нещата..

От една страна, явно си преживял нещо сериозно в миналото, за което не съм и допускал (дано вече си си оправил !!!) и си избрал много достоен път да се бориш в живота ! От друга - направо ме порази с тази скромност и най-вече с уважението към останлалите.... RESPECT от мен !

Пожелавам ти много здраве най-вече и още дълги години на успешна търговия !

Коментар

• Inta53 показва добри резултати на борсата - поздрави по темата. По-интересен е пътя, който е избрал след трудна за него житейска ситуация. Респект за избора и успех през годините напред!

Коментар

Working...
                                X