IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Боже колко мъка има на тоя свят

Коментар

• И тук е много писане за нищо!

Затваряйте темата!

Коментар

• На Импето само 3хил. ли му е межд. портфейл

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Както казах: смятам данъците, когато дивидентната доходност изчислявам - просто гледам това, което получавам реално в платформата си. А такси има и когато на БФБ си пазаруваш.
          ти за 3 хилки акции навън що нещо изписа и що акъли даде на цяла БГ, ако направиш навън след 100 години 30хилки - повече нещо от другаря Живков ще си надраскал май май

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
            нито данъци, нито такси )))) Но пък има "ного" велики компаниЙ)))))
            Както казах: смятам данъците, когато дивидентната доходност изчислявам - просто гледам това, което получавам реално в платформата си. А такси има и когато на БФБ си пазаруваш.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от sylver88 Разгледай мнение
              Що да не може, аз толкова разпределих в 9 компании на БФБ. Ако не ползва бг ИП, които взимат 12 евро комисионна, може да си ги разпредели без много разходи.
              щом е така ви признавам за корифеи
              Last edited by fortiss; 17.09.2016, 16:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                Ти май не смяташ данъците
                нито данъци, нито такси )))) Но пък има "ного" велики компаниЙ)))))
                Не е препоръка... !!!
                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от sylver88 Разгледай мнение
                  Що да не може, аз толкова разпределих в 9 компании на БФБ. Ако не ползва бг ИП, които взимат 12 евро комисионна, може да си ги разпредели без много разходи.
                  Мале-мале: какъв тоя комисион: 12 кинта ????

Коментар

• Е браво бе - и портфейли имате претъпкани с артии, а искате все да видите и в чинийката на другарчето)))) Каквото и да правим все сме в някакви артии ушити ))))))
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                      как успя да разпределиш 3 хилки на толкова много компании??? по половин акция продават ли вече?

Коментар

Ето ви едно колелце - аре: знам че ного обичате да коментирате моите колелца:

[ATTACH]7499[/ATTACH]
                        как успя да разпределиш 3 хилки на толкова много компании??? по половин акция продават ли вече?

Коментар

• Бльъ - ако твоите учители си бяха купили Жабешки облизвации, нямаше да им пука за дюрации.

Коментар

Споко - те тия, дето са ти преподавали и са ти писали три - надали имат и една сделка в живота си.
                            Не е така, тия не са теоретици само, имат и практичен опит. Ама не умея с калкулатор в изпита да смятам дюрация на облигация, да обръщам фоурвот лихви в спот или още много такива задачи, които може ако не на ексел, то поне има програми които ти калкулират резултата. Важното за мен е като достигнеш до тези числа да знаеш какво инвестиционно решение да вземеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                              Липсва най-важното - цената на придобиване
                              Всичко останало са празни приказки
                              Различно - от повечето още съм на минус, но аз съм си дългосрочен дивидентаджия - мечтая си за акции, които - както чичо Уорън - мога да държа вечно. Някои съм на малък минус спрямо цената на пазаруване, но след взети дивиденти: на малък плюс.

С чичото сме ортаци тук-там - например Coca cola - защото и двамата обичаме да я смучем... е, от Coca cola съм напред.

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
                                С колко пари е този портфейл ?

Имам предвид - не ме интересуват парите ти (да не останеш с грешно впечатление), а все пак колко трябва да си вкарал, че да постигнеш такава диверсификация ?
                                С не ного пари - основните пари още са ми на БФБ - навън тепръва се уча.

Диверсификация ного - защото и секси компании: ного. На БФБ се чудиш какво да си купиш, навън: чудиш се колко десетки могъщи компании да отложиш за неопределеното бъдеще.

Коментар

Working...
                                X