Боже колко мъка има на тоя свят
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКакто казах: смятам данъците, когато дивидентната доходност изчислявам - просто гледам това, което получавам реално в платформата си. А такси има и когато на БФБ си пазаруваш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениенито данъци, нито такси )))) Но пък има "ного" велики компаниЙ)))))Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от sylver88 Разгледай мнениеЩо да не може, аз толкова разпределих в 9 компании на БФБ. Ако не ползва бг ИП, които взимат 12 евро комисионна, може да си ги разпредели без много разходи.Last edited by fortiss; 17.09.2016, 16:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТи май не смяташ данъцитеНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от sylver88 Разгледай мнениеЩо да не може, аз толкова разпределих в 9 компании на БФБ. Ако не ползва бг ИП, които взимат 12 евро комисионна, може да си ги разпредели без много разходи.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениекак успя да разпределиш 3 хилки на толкова много компании??? по половин акция продават ли вече?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЕто ви едно колелце - аре: знам че ного обичате да коментирате моите колелца:
[ATTACH]7499[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСпоко - те тия, дето са ти преподавали и са ти писали три - надали имат и една сделка в живота си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЛипсва най-важното - цената на придобиване
Всичко останало са празни приказки
С чичото сме ортаци тук-там - например Coca cola - защото и двамата обичаме да я смучем... е, от Coca cola съм напред.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеС колко пари е този портфейл ?
Имам предвид - не ме интересуват парите ти (да не останеш с грешно впечатление), а все пак колко трябва да си вкарал, че да постигнеш такава диверсификация ?
Диверсификация ного - защото и секси компании: ного. На БФБ се чудиш какво да си купиш, навън: чудиш се колко десетки могъщи компании да отложиш за неопределеното бъдеще.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар