Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение... тук е мъка, не става.В "Wallstreet" имаше една реплика:"Good things, sometimes take time"
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПо принцип на Бъфет приписват думите от сорта "Диверсификацията е за хората, които не знаят какво правят", но си е полезна. В момента имам усещането, че трябва да се концентрирам в тия двете. Скоро ще бъде само една. Като изконсумирам потенциала, на който се надявам, сигурно пак ще мина вариянт диверсификация. Но 3-5-7 компании максимум.
3-5-7-добре звучи. Това обаче зависи и от големината на портфейла. На БФБ не бих рискувал толкова, навън да, там е различно и когато реша излизам за минути, докато тук е мъка, не става.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеБаси, аз съм 10 общо, на БФБ и навън. Почувствах се пре-диверсифициран!!! Ужас.
Ако можех щях да купувам и още, ама няма ресурс, а и прекалената диврсификация някак ме навежда на мисълта, че не знам какво правя.
Така, че 2 са си ОК според мен.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеБаси, аз съм 10 общо, на БФБ и навън. Почувствах се пре-диверсифициран!!! Ужас.
Ако можех щях да купувам и още, ама няма ресурс, а и прекалената диврсификация някак ме навежда на мисълта, че не знам какво правя.
Така, че 2 са си ОК според мен.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИмпе, и моя портфейл е от две компании. По какъв начин това е нещо лошо?!?!? Или неправилно ?!?!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИмпе, и моя портфейл е от две компании. По какъв начин това е нещо лошо?!?!? Или неправилно ?!?!
Така, че 2 са си ОК според мен.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение......- с твоите ДВЕ акции, дето във втората позиция с триста зора те накарахме да влезеш?Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениети за 3 хилки акции навън що нещо изписа и що акъли даде на цяла БГ, ако направиш навън след 100 години 30хилки - повече нещо от другаря Живков ще си надраскал май май
Хем нищо не разбира, хем нула желание да учи - хем дава акъл: ходи копай царевицата, аграр !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКакто казах: смятам данъците, когато дивидентната доходност изчислявам - просто гледам това, което получавам реално в платформата си. А такси има и когато на БФБ си пазаруваш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениенито данъци, нито такси )))) Но пък има "ного" велики компаниЙ)))))Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар