Първоначално изпратено от inta53
Разгледай мнение
Ти от по-скоро ли си на борсата от мене? И какво, като си от отдавна, като не си мръднал на милиметър напред? Тука разни момчета, дето, когато ти си започнал, на тях мама им е бърсала цифките, са те задминали със светлинни години, а ти само се оправдаваш, че те били млади и знаели езици. И ти като някои други си голям само на хартия - защото ако още се ослушвате, след някоя година хептен няма да можете да излезете от БФБ-то без да ви одерат кожата... само като си замисля, че ти, Форти и Батя - тримата, сте в състояние да сринете цялата борса, направо страх ме хваща. Апропо - моят портфейл като стойност цяла година назад нашите компании го дърпат, добре че не обръщам внимание на моментната стойност.
И най-страшното е, че нозина дори не искате да научите нещо, въобще и не искате да погледнете извън колибката си. Незнанието е извинимо, арогантството не е !!! Аз не се срамувам да се уча от някои, които Аз навремето съм учил, ти все си мислиш, че всичко знаеш, а всъщност стоиш на едно място от десетилетия вече, а светът си върви по коловозът...
Айде със здраве - щом така си щастлив, кой съм аз, та да ти замъглявам съзнанието?
Коментар