Първоначално изпратено от ufoss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
То така, Капитанов - съвети на голо един вид - някак остават в нищото: не те знаем и познаваме - не знаем какво целиш, какъв си като характер и темперамент, каква стратегия би те кефила и каква не, за да ти предложим най-доброто за теб - най-ного всеки да се хване да рекламира портфейлът си.
Разкажи повече. Защо искаш да инвестираш?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Балансиране на нов портфейл
Привет на всички треидъри
Предстои ми да конфигурирам портфейл от 30+ К, с хоризонт 2-3 години, бих помолил за препоръки, относно проценти за акции и групи, според визията на по-опитните играчи, според очакванията, визия и стратегия съгласно текущата тенденция.
Благодаря предварително за всяка препоръка и мнение!
Пожелавам ви здраве и успехи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеАаа чакай, чакай! На някои хора все държавата им е виновна. А на други все комунистите са им виновни!
Това, което можеш да си направиш сам, никой друг не може да ти го направи!
Когато се нае...ш сам и аборта не помага.
Много вярноНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
След събитията на площад Тянънмън в Китай,ръководитетлят събира
целият елит и им казва дословно.В тая стая има две врати,едната води
към щуротиите на Горбачов,а другата към просперитет .Тогава изрича
знаменитата си фраза.Не е важно котката дали е бяла или черна,
важно е да може да хваща мишките.Историята как продължи,всички видяхме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеРешението за качване и сваляне от борсата на емитент е на акционерите не на държавата .....
Хората направиха търгово и ни принудиха да продадем и в СОДИ и в МДК имах и в двете и за съжаление ги продадох поради переспективата да станат непублични без да има ясна представа какво ще прави новия собственик и каква ще му е политиката към миноритарите
Това, което можеш да си направиш сам, никой друг не може да ти го направи!The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеТова добре ама защо Соди не е на борсата.Кого лъже държавата,след
като сините чипове се броят на пръстите на двете ръце или целта е друга.
Хората направиха търгово и ни принудиха да продадем и в СОДИ и в МДК имах и в двете и за съжаление ги продадох поради переспективата да станат непублични без да има ясна представа какво ще прави новия собственик и каква ще му е политиката към миноритаритеLast edited by markov; 24.01.2014, 14:41.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеТова добре ама защо Соди не е на борсата.Кого лъже държавата,след
като сините чипове се броят на пръстите на двете ръце или целта е друга.
охх СОДИ приемането на търговото навремето ми струва поне един апартаментУмереният риск винаги печели ! ))))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеИ казано е чеда божии , всяка патка си знае гьола,както и всеки гьол си познава патките.Амин.Тук всеки си го мери с другия ама питам аз къде са
Нефтохим,Соди-Девня,Оргахим,МДК-Пирдоп,Загорка,Девин,Каолин и мно-
го други.Най-хубавото е,че сняг заваля и снего се връща надеждата за
добра рекота и добър бизнес.Каквото ще става да става сега,че про
пролета чука на вратата.Last edited by GenCho; 24.01.2014, 14:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениемарков, удоволстиве е да видя, че си оценил биовета, но на другия полюс това eubg е като некролог върху счупен кръст, защо не го зaдраскаш
за патката не питам, кой ли е нямал патки
Патките са чисто спекулативна позиция .....ако се върне на няколко десетки стотинки някога да се продадат .....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеИ казано е чеда божии , всяка патка си знае гьола,както и всеки гьол си
познава патките.Амин.Тук всеки си го мери с другия ама питам аз къде са
Нефтохим,Соди-Девня,Оргахим,МДК-Пирдоп,Загорка,Девин,Каолин и мно-
го други.Най-хубавото е,че сняг заваля и снего се връща надеждата за
добра рекота и добър бизнес.Каквото ще става да става сега,че про
пролета чука на вратата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеАз това съм сделал , общо взето дългосрочна ми е идеята за 1-2 години напред
SFARM - 6.55 %
SFTRD - 5.21 %
BIOV - 23.32 %
CCB - 9.10 %
ZHBG - 5.28 %
6C4P - 10.32 %
HDPAT - 0.38 %
FPP - 3.61 %
EUBG - 1.69 %
FIB - 13.35 %
Pioneer Funds - Top European Players - 12.31 %
Pioneer Funds - Emerging Europe and Mediterranean Equity - 8.89%