IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бреф - 35%
    Хим П - 22%
    Доверие - 11%
    БСО - 11%
    СФИ - 10%
    Евроинс - 8%
    ПИБ - 3%

Кеш - 0
    Доходност от началото на годината - минус 5,5%
    Last edited by 15%; 12.06.2015, 20:21.
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      Не броя на позициите е важен а размерът на експозициите.
      По-скоро доходността
      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Покажете някое колелце, бе.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Не броя на позициите е важен а размерът на експозициите.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivkoo Разгледай мнение
            Не е важно от колко дружества имаш акции, а колко пара си набутал... Имам приятелчета със 7 цифрени суми в една позиция... Така, че кротко.
            Е, разбира се прав си колега, ама аз изхождам от презумпцията, че едва ли някой е вкарал по едва 100лв. на позиция. Би било смешно!
            Иначе да вкараш 7 цифрена сума по една позиция ми звучи малко рисково, ако ме разбираш......

Коментар

• Не е важно от колко дружества имаш акции, а колко пара си набутал... Имам приятелчета със 7 цифрени суми в една позиция... Така, че кротко.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                Щото едва ли на някой му пука за моя смешен портфейл
                Ако твоят е смешен, моя е жалък! Тук има хора с по 12-15 позиции само на БФБ, а аз имам едва 3 на БФБ и една в непублични. Обичам, обаче да си сверявам часовника и се надявам до 5 години да имам поне още 8 позиции на БФБ.

Коментар

По-добре смешен, отколкото тъжен

Коментар

Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      Защо.

Коментар

Бях си наумил да си пусна портфейла, ама се отказах
                        Защо.

Коментар

• Бях си наумил да си пусна портфейла, ама се отказах

Коментар

• Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнение
                            Защо смяташ доходността върху настоящата стойност на портфейла?
                            Хе-хе: няма угодия.

Като казвам, че съм си направил портфейл по критерий: минимум 10% дивидентаджийска доходност, казвате: Що го смяташ по цените, които си купувал, сега няма такива цени. Сега казвате: що смяташ по настоящи цени.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                              Току-що си сметнах дивидентната доходност - 8.47% спрямо настоящата стойност на портфейлът - разбира се добавям лихвата по облизвациите.

Мисля - това умерено сосно.
                              Защо смяташ доходността върху настоящата стойност на портфейла?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                Браво!
                                Това е яко. Колкото повече пада портфейлът, толкова повече доходността расте
                                Импето е майстор, кой го знае какви врътки прави с портфейла си - я обратно изкупуване, я увеличение на капитала ...
                                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Working...
                                X