IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 1 Агрия Груп Холдинг АД, 27.81%
    2 Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ, 16.21%
    3 Хидравлични елементи и системи АД, 10.33%
    4 Химимпорт АД - привилегировани, 8.95%
    5 ТБ Централна кооперативна банка АД, 8.55%
    6 Трейс Груп Холд АД, 7.26%
    7 Българска фондова борса АД - София, 6.45%
    8 Хидропневмотехника АД, 5.90%
    9 Химимпорт АД, 5.65%
    10 М+С Хидравлик АД, 2.59%
    11 Български лева, 0.30%

от началото на годината съм точно около ..... 0%
    Не е препоръка за търговия с акции и ЦК !

Коментар

• всичко е папир при мене и "нема лабаво".
      бфб-папир на хундерt процент
      (а да, забравих франковете - 10%)
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
        - Пита се в задачката ?
        Как и къде ще изхарчи + си Импетоооо ???
        А мен днес някой ми изтри почти 2% от +22та , с едни 151бр. - нооо това са временни явления !
        Е как на нашата борса Ще бъде иситнски маркетмейкър

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Напротив - от всичките акции, които пазарувах из Немско - съм на плюс.

- Пита се в задачката ?
          Как и къде ще изхарчи + си Импетоооо ???
          А мен днес някой ми изтри почти 2% от +22та , с едни 151бр. - нооо това са временни явления !

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
            поне биеш индексите
            То пък едни индекси... "голямо" утешение.

Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            Пък аз не си смятам дали бия индексите - то аз не зная и кой влиза в Софиксът - знам само, че дивидентите ме дръпат напред - а капиталов ръст или капиталова загуба се изчислява само в един момент - когато продаваш.
            То това е ясно. Само, че аз малко трудно продавам, та затова реших да ударя калема, за инфо, не за друго.
            Vanitas vanitatum...

Коментар

Шегувам се бе Импи, знаеш ме вече, но и при писането трудно се долавя интонацията! Поздравления че не си се сурнал по надолнището в немско, но Все пак, първо, че никога не е късно да ги подхванат и там мечките и второ - Като ще си дуче, залагай само на наш папир !! )))
              Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                ...и от многото мъдрост се набучи на шипа в чужбина, точно като обърнаха посоката там и тръгнаха надоле
                Меча свети зелено - така ли беше приказката, Импе ?!
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                  Това е щото си мъдър!
                  ...и от многото мъдрост се набучи на шипа в чужбина, точно като обърнаха посоката там и тръгнаха надоле
                  Меча свети зелено - така ли беше приказката, Импе ?!
                  Не е препоръка... !!!

Коментар

Пък аз не си смятам дали бия индексите - то аз не зная и кой влиза в Софиксът - знам само, че дивидентите ме дръпат напред - а капиталов ръст или капиталова загуба се изчислява само в един момент - когато продаваш.
                    Това е щото си мъдър!

Коментар

• Пък аз не си смятам дали бия индексите - то аз не зная и кой влиза в Софиксът - знам само, че дивидентите ме дръпат напред - а капиталов ръст или капиталова загуба се изчислява само в един момент - когато продаваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
                        Без да е препоръка, но ето и моя "дългосрочен" (към момента) портфейл:

ATERA ..... Адванс Терафонд АДСИЦ .... 20%
                        BREF ....... ФНИ България АДСИЦ ........ 12%
                        MCH ........ М+С Хидравлик АД ............... 16%
                        CENHL ..... Стара планина холд АД ......... 6%
                        0SP ........ Спиди АД .............................. 20%
                        FIB ......... Първа инвестиционна банка ... 21%
                        MONBAT... Монбат АД ............................ 4%
                        CASH.............................................. ........ 1%

Доходност към 15.10.2015 .................... – 5%
                        поне биеш индексите
                        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Без да е препоръка, но ето и моя "дългосрочен" (към момента) портфейл:

ATERA ..... Адванс Терафонд АДСИЦ .... 20%
                          BREF ....... ФНИ България АДСИЦ ........ 12%
                          MCH ........ М+С Хидравлик АД ............... 16%
                          CENHL ..... Стара планина холд АД ......... 6%
                          0SP ........ Спиди АД .............................. 20%
                          FIB ......... Първа инвестиционна банка ... 21%
                          MONBAT... Монбат АД ............................ 4%
                          CASH.............................................. ........ 1%

Доходност към 15.10.2015 .................... – 5%
                          Vanitas vanitatum...

Коментар

Нарисувай колелце, бе - та да те разберат хората.

Аз ти ги показвам и пак не се научи ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Lord XXXI-ви Разгледай мнение
                              Браво човече!!! Големият ти инвеститорски шлем ще прави пвечатление дълго време в моето сърце! Аз с моите 3 позици останах безмълвен!!!

- Тройката не е за пренебрегване - да не изброявам от Св. Троица та през първите ракети и ттт. ннн. - само гориво им подавай на време

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                                Първата е вече показвана ,,,~` по Коледа , а тук се вижда доста за виждащите !!!
                                Нарисувай колелце, бе - та да те разберат хората.

Коментар

Working...
                                X