IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Спомням си как в първия ден, в който акциите можеха да се търгуват имаше ентусиасти, които си купиха на 1000 лева
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Е няма да ти казвам в карол с 25 К колко акции взех.....
      227.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        Е, то ИПО-то на Трейс си е направо за учебниците

Е няма да ти казвам в карол с 25 К колко акции взех.....

Коментар

• Е, то ИПО-то на Трейс си е направо за учебниците
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
            Спиди на 23 лв. не бяха много балонирани, но затова пък си спомням много по-големи балони на БФБ от 2006-2007, например ПИБ и Трейс.
            И на ИПОто бяха си балон пак, сега още повече. Знаеме, как завършват балоните, всеки си има глава на раменето.
            Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
              Имам да пълня още, ще кажа в един момент.

За АТЕРА видехте ли, че познах, че е шит Така ще познаи за другите гранда балонери СФИ (само като им видя дълга към банки и ти става ясно), Спийди - гранде балона на БФБ за всички времена (съвсем сериозно), Трейдинга, сега трябва да добавим и Свилоза
              Спиди на 23 лв. не бяха много балонирани, но затова пък си спомням много по-големи балони на БФБ от 2006-2007, например ПИБ и Трейс.
              “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

За АТЕРА видехте ли, че познах, че е шит Така ще познаи за другите гранда балонери СФИ (само като им видя дълга към банки и ти става ясно), Спийди - гранде балона на БФБ за всички времена (съвсем сериозно), Трейдинга, сега трябва да добавим и Свилоза
                КЕФИШ, БРАТ Само това мога да ти кажа след тоя ти пост.

Коментар

• Да споделя и моят опит със Свилоза: Не помня точно кога беше /цената бе около левче/, но попадна в полезрението ми и заделих ресурс, за да влезна. След 2-3 месеца всякакви опити, не можах да събера и 1000 бр. Помня, че тогава някой ме хранеше там дори с по 1 /един/ брой акции!!! Тъй като таргета ми беше да продам около и под 2 лв. се отказах и влезнах без проблем при другата ми тогавашна алтернатива - Каолин. Може би със Свилозата щях да изкарам повече и се оказа грешка, но към онзи момент да правиш портфейл със Свилоза беше тотална лудост и немислимо в моите очи. Поздравявам всички, които са успели ТОГАВА. Сега е по-лесно, но и цените са други.
                  Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• BullsonBSE, аз по-надолу съм написал, че атерата не я исках и сфи също, спиди също. Приеми че това си е въпрос на личен избор..

Съжалявам доста поляризирах темата вече ще си трайкам. Не съветвам никого да търгува като мен, даже обратното трябва да се диверсифицира!!! Но в случая рискът си е мой и аз си го нося ...
                    Last edited by pepe1234; 04.11.2015, 11:49.

Коментар

• BullsonBSE, да те питам ли колко компании от Pulp&Paper сектора следиш, какви резултати вадят, как се движи цената на хартията, а на целулозата в последната година или десет, целулозата от широколистна, иглолистна или евкалиптова дървесина, спреда между тези цени как върви ... или ти само си пишеш?

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                        Само един въпрос към теб имам:
                        Свилоза било шит, Атера - балон, кажи си твоите позиции, къде да инвестираме?

Bulls on BSE

Коментар

Свилоза, на тези цени е пълен шит, всеки с малко опита и ум на БФБ му е ясно

Не знам кого иската да излъжете с тези форвъард ЕВ/ЕБИТ и подобни еквилибристики
                          Само един въпрос към теб имам:
                          Свилоза било шит, Атера - балон, кажи си твоите позиции, къде да инвестираме?

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                            Тоест нямаш никакви очаквания за бъдещето на двете компании а пускаш историческа информация за ситуацията от преди 15 години. Интересен подход към инвестирането.
                            Свилоза, на тези цени е пълен шит, всеки с малко опита и ум на БФБ му е ясно

Не знам кого иската да излъжете с тези форвъард ЕВ/ЕБИТ и подобни еквилибристики Шита си е шит, и такъв е бил и преди 15 г. и сега още повече, щото дори е по-скъп.
                            Bulls on BSE

Коментар

• Просто инсайдърите в момента искат да вменят колко доходна "компания" е Свилоза и колко трябва да е вървежна на база изкарана печалба в "неодитиран отчет".

Поредната партенка на инсайдърите на БФБ. Който се излъже, излъже :-)
                              Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                                Тоест нямаш никакви очаквания за бъдещето на двете компании а пускаш историческа информация за ситуацията от преди 15 години. Интересен подход към инвестирането.
                                Разбира се, че имам очаквания, но няма да ги споделя. А подходът ми към инвестирането е железен и изпитан във времето.

Коментар

Working...
                                X