Първоначално изпратено от 15%
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеИ ти ли почна с номерата на Тонката?! Портфейла на жената!Абе я жената да си мие чиниите на мивката и с едното око да наблюдава пералнята!
". Предупредих я да не са всичките пари в акции, ама пустата алчност на жените - вика всичко, всичко
П.П. Тя си гледа задълженията жената /между другото, чиниите са мое задължение/, ама през това време иска доходност
Last edited by 15%; 22.04.2016, 20:44.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
И ти ли почна с номерата на Тонката?! Портфейла на жената!Абе я жената да си мие чиниите на мивката и с едното око да наблюдава пералнята!
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеДнес оформих окончателно портфейла на жената:
СФИ - 32%
БРЕФ - 32%
СФАРМ - 15%
Монбат - 6%
Трейс - 5%
Емка - 5%
Хим. П - 5%
В моят портфейл се наливат пари ежемесечно и не ме притеснява толкова, но този ако тръгне на зле - изгарям отвсякъде!
Коментар
-
В спада през януари продадох всичко от което бях на загуба-twitter,valeant,ferrari,saipem..може и друго да съм имал, не помня.Сега имам само злато и петрол и малко bmw и under armour.Вчера говориха цял ден за ъндър армър,ако паднат още и аз ще купя още.
Чудя се за toyota,но ще изчакам още малко.Поне си избих загубите със златото и сега съм на нула.
Забравих.....купих си малко и gopro когато бяха на дъното на 9 и нещо бяха.Last edited by alchen; 12.04.2016, 14:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Insane_User Разгледай мнениеЗдравейте и от мен. Като за новобранец малко се изхвърлих може би и отидох в дълбокото. От началото на година взех RWE AG и после го продадох на малка печалба. VW по същия начин. Заиграх се и със нискостойностни компании, да не кажа почти фалирали, но това беше в началото.
Имам в момента Arch coal, Firstextile AG, Porsche i Commerzbank - всичките на червено. Но и идеята ми, когато започнах преди 5 месеца, беше да инвестирам дългосрочно. В крайна сметка се промениха нещата и ще скъсим сроковете
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениесуша
нищо
Лоша работа! А аз си мислих, че забогатяваме. Явно съм се лъгал
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеДа бутна темата лекинко та белким някой реши да се похвали с нещо
купувам БТХ , но не ме огре.....
Коментар
-
Здравейте и от мен. Като за новобранец малко се изхвърлих може би и отидох в дълбокото. От началото на година взех RWE AG и после го продадох на малка печалба. VW по същия начин. Заиграх се и със нискостойностни компании, да не кажа почти фалирали, но това беше в началото.
Имам в момента Arch coal, Firstextile AG, Porsche i Commerzbank - всичките на червено. Но и идеята ми, когато започнах преди 5 месеца, беше да инвестирам дългосрочно. В крайна сметка се промениха нещата и ще скъсим сроковете
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНещо спряхте да се хвалите или на мен така ми се струва?"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
Коментар