Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеОоо, я чакайте да ви "скандализирам" още повече рано сутрин
Портфейла е и на ливъридж! Към 100 единици собствен капитал има добавени 60 единици репа! Т.е. на 160% съм в тия акции!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеОоо, я чакайте да ви "скандализирам" още повече рано сутрин
Портфейла е и на ливъридж! Към 100 единици собствен капитал има добавени 60 единици репа! Т.е. на 160% съм в тия акции!Луда глава си!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеповече от 40-50 хлики за експерименти не бих дал
то поне да имаше бизнес в повечето от тези компании - то нищоХвана добра акция но нищо вечно няма
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеТъкмо щях да коментирам че с дех много си мязаме
Ето го моя наточен за рали... Ах, колко имам да си връщам на тоя крив пазар...
ПИБ - 34%
Хим - 21%
Евроинс - 12%
Топливо - 11%
Елтос - 6%
Довхл - 5%
Билборд - 4%
Актив - 2%
Еврохолд - 2%
др. и непублични - 3%
Стегнат и концентриран за точен удар!Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение.. Ах, колко имам да си връщам на тоя крив пазар...
лош мотив... тип 'всичко или нищо'"the trend is your friend until the end..."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеФортис, хората са различни и имат различни понятия за риск.Сериозни пари е относително понятия но за повече от 20-30 % от капитала си на този пазар не бих купил и аз
Желая успех на Батя, дано по- бързо дойдат биковете и пазара им- за всики ще е добре
то поне да имаше бизнес в повечето от тези компании - то нищо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеТъкмо щях да коментирам че с дех много си мязаме
ПИБ - 34%
Хим - 21%
Евроинс - 12%
Топливо - 11%
Елтос - 6%
Довхл - 5%
Билборд - 4%
Актив - 2%
Еврохолд - 2%
др. и непублични - 3%
Стегнат и концентриран за точен удар!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеБатя, ще е интересно ако споделиш портфейла
ПИБ - 34%
Хим - 21%
Евроинс - 12%
Топливо - 11%
Елтос - 6%
Довхл - 5%
Билборд - 4%
Актив - 2%
Еврохолд - 2%
др. и непублични - 3%
Стегнат и концентриран за точен удар!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеНедей тъка то като гледам не са си тръгнали .дет се вика ,ще целувате автобуса и молите да не се върнат ако си тръгнат деНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЕй мечки, приготвям питка с мед, елате ни на гости, и кеш имам а и виртуален портфейл без репа)))))
Коментар
Коментар