If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ти още ли си само в Трейдинга? Взе да се задъхва там та не знам колко е удачно да си толкова зависим от една акция Хвана добра акция но нищо вечно няма
Не ми става ясно. Не следя портфейла ти ама които проверих са паднали доста от миналата година когато беше обявил подобен портфейл на същия ливъридж. На същият ливъридж беше и когато цените бяха с 60% по-високи. Сега ако не си продавал вече ливъриджа трябва да е станал 200% или да си 300% в тези акции. Ако пък си продавал имаш 70% загуба на собственият капитал и сега от тук нататък ти трябва тройно увеличение на цената за да излезеш на нула ако си без ливъридж или поне двойно ако си на 160%. Правилно ли смятам?
тройно увеличение на точно тези позициии ........ незнам.......
кой ще ги купува три пъти по-високи?
"When you borrow a lot of money to create a false prosperity, you import the future into the present,It isn't the actual future so much as some grotesque silicone version of it. Leverage buys you a glimpse of a prosperity you haven't really earned."
- Michael Lewis
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Ти още ли си само в Трейдинга? Взе да се задъхва там та не знам колко е удачно да си толкова зависим от една акция Хвана добра акция но нищо вечно няма
Пазара на лекарства ще расте ударно в следващите години, освен това те като дистрибутор дела им в бг ще расте благодарение и на мрежата им от аптеки които ще имат, ако направят този модел на работа и в други държави ще е мн добре. Форти може да каже той е по добре запознат
Ооо, я чакайте да ви "скандализирам" още повече рано сутрин
Портфейла е и на ливъридж! Към 100 единици собствен капитал има добавени 60 единици репа! Т.е. на 160% съм в тия акции!
Не ми става ясно. Не следя портфейла ти ама които проверих са паднали доста от миналата година когато беше обявил подобен портфейл на същия ливъридж. На същият ливъридж беше и когато цените бяха с 60% по-високи. Сега ако не си продавал вече ливъриджа трябва да е станал 200% или да си 300% в тези акции. Ако пък си продавал имаш 70% загуба на собственият капитал и сега от тук нататък ти трябва тройно увеличение на цената за да излезеш на нула ако си без ливъридж или поне двойно ако си на 160%. Правилно ли смятам?
Портфейла е и на ливъридж! Към 100 единици собствен капитал има добавени 60 единици репа! Т.е. на 160% съм в тия акции!
Когато си оценяваш ливъриджа какви стойности вземаш за Топливо, Елтос, Билборд... Там ликвидността е малка и няма гаранция, че в случай на принудителни продажби ще успееш да си вземеш текущата цена. То и аз съм безнадежден оптимист, но с моите 118% по твоята методология съм направо консервативен на фона на теб.
Коментар