IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.londonstockexchange.com/e...JEGBXSTMM.html

уахухуху!!!

днес летим
    destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Мъ-ъм.

Благодаря за това. Аз намирам дивиденти секси: да - и могъществото също за важно.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Импи може би не стана ясно, но точно числата нямах предвид. Изобщо не става дума за точни числа, въпреки че и казват и вселната бил някакво число, но това другатема, Понякога социалния елемент има вероятност да бие числото))) И за това те поздравих - за един вид стоицизАма, за упоритостта да гониш деведенти дружества, (без значение на главницата) и изобщо з оптмистическото присъствие - видяхме как некои си продадоха душите на дявола и от крайни бикове станаха крайни мечки, но ти се държиш към постоянството което е добър пример като цяло)))) така че изобщо не говорим за числото)))) В края на краищата секи портфейл се всежда до число и всеки си го знае числото, в случая не коментирах това)))))
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
          това е темата за портфейлите, така, че не виждам защо да се закоментирате на лични. Ползвам случая да поздравя импето за деведентния %. Но храня много (ного) малки съмнения дали го е сметнал точно))))) Мотива ми е, че ИмпИто е повече социална "личност" а не конкретно "математическа")))) Но това няма значение, важното е че го "кефи" неговия собствен ДЕВЕДЕНТСКИ портфейл. Жив и здрав Импи)))))
          Хльъх. сега ще кажеш, че не умея да смятам проценти ли? Вярвай - добър съм в туй - а и работата ми изисква. Разбира се - окончателно ще може да се каже краят на годината - обясних защо... реалната доходност от наличните може да варира от 4.5% до 5% напримерно... а и мога да си купя и други секси неща дотогава. Обещал съм краят на годината да нарисувам дивидентни колчета и да ги покажа.

Коментар

• това е темата за портфейлите, така, че не виждам защо да се закоментирате на лични. Ползвам случая да поздравя импето за деведентния %. Но храня много (ного) малки съмнения дали го е сметнал точно))))) Мотива ми е, че ИмпИто е повече социална "личност" а не конкретно "математическа")))) Но това няма значение, важното е че го "кефи" неговия собствен ДЕВЕДЕНТСКИ портфейл. Жив и здрав Импи)))))
            Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение

Дай на лични да не занимаваме хората тук.
              Ами не пишем нищо негодническо, но ако искаш да ме питаш нещо на лично, няма проблем: питай

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Благодаря, старая се да я повиша над 5%. Правя отделни компромиси в името на перспективност, стратегичество и мощ.
                Дай на лични да не занимаваме хората тук.
                “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

4,8 % средно е много добре! Бравос от мен.
                  Благодаря, старая се да я повиша над 5%. Правя отделни компромиси в името на перспективност, стратегичество и мощ.

Коментар

Като цяло: непозорното 4.8%. Това по настоящи цени - някои позиции са ми надолулу спрямо покупните, но пък други - нагоре - и то водещата позиция - най-сосно нагоре, но настоящите са по-важни мисля. Важното нещо е, че това е най-вече заради британските - ако гледаме само тях + Мидичката (акциите ми са холандски в данъчен план, но аз по навик ги пиша британски) дивидентната ми е внушителните, сравнено с обичайното за БФБ 6.3%.

Разбира се - тия проценти са прогнозни, защото до края на годината все ще цоцам дивиденти, а британски, руски, американски са свързани и с променливи валутни курсове.

Софиксов - не е ного голям - няколко Б Все още съм основно на БФБ-то.
                    4,8 % средно е много добре! Бравос от мен.

Коментар

Средна доходност от дивиденти на колко % я докарваш?
                      Като цяло: непозорното 4.8%. Това по настоящи цени - някои позиции са ми надолулу спрямо покупните, но пък други - нагоре - и то водещата позиция - най-сосно нагоре, но настоящите са по-важни мисля. Важното нещо е, че това е най-вече заради британските - ако гледаме само тях + Мидичката (акциите ми са холандски в данъчен план, но аз по навик ги пиша британски) дивидентната ми е внушителните, сравнено с обичайното за БФБ 6.3%.

Разбира се - тия проценти са прогнозни, защото до края на годината все ще цоцам дивиденти, а британски, руски, американски са свързани и с променливи валутни курсове.

Софиксов - не е ного голям - няколко Б Все още съм основно на БФБ-то.

Коментар

Ъръмчх.

Аз направих засега последни покупки, щото свърших сухичкото - опухах почти до съвсем стотинка, барабар с вече получените дивиденти - останаха ми само някакви 2 Зеленички и центове... а баш сега пък е сгода да си вземе човек Газпромчета, но какво да се прави... Ето едно колелце за външните ми инвестиции към момента с последните покупки - добавени една крайно могъща и една крайно сгодна компания. На БФБ съм без промяна:

Средна доходност от дивиденти на колко % я докарваш?

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение

С това не съм напълно съгласен кеша беше цар 2008-ма беше и цар като рухна КТБ. Ама в момента тоя Кеш си е направо излишен.
                          Аз пък съм съгласен с него. Идва време на кеша. Това, че в момента никой не го цени говори много за това колко е подценен и колко надценено е всичко друго.

Коментар

• абе има си хора за които страх лозе пази и кеша е цяр, ами дръжте го тогава в буркани да го изядат мишките)))) Пък ония в америка вече започнаха да вдигат лихвите, ако дойде и в еропатата след година ще му мислиме пак))))
                            Не е препоръка... !!!

Коментар

Ъръмчх.

Аз направих засега последни покупки, щото свърших сухичкото - опухах почти до съвсем стотинка, барабар с вече получените дивиденти - останаха ми само някакви 2 Зеленички и центове... а баш сега пък е сгода да си вземе човек Газпромчета, но какво да се прави... Ето едно колелце за външните ми инвестиции към момента с последните покупки - добавени една крайно могъща и една крайно сгодна компания. На БФБ съм без промяна:

Стойност на портфейла в лева?
                              Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                                Кеша винаги е цар...
                                С това не съм напълно съгласен кеша беше цар 2008-ма беше и цар като рухна КТБ. Ама в момента тоя Кеш си е направо излишен.
                                http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

Working...
                                X