Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Импи може би не стана ясно, но точно числата нямах предвид. Изобщо не става дума за точни числа, въпреки че и казват и вселната бил някакво число, но това другатема, Понякога социалния елемент има вероятност да бие числото))) И за това те поздравих - за един вид стоицизАма, за упоритостта да гониш деведенти дружества, (без значение на главницата) и изобщо з оптмистическото присъствие - видяхме как некои си продадоха душите на дявола и от крайни бикове станаха крайни мечки, но ти се държиш към постоянството което е добър пример като цяло)))) така че изобщо не говорим за числото)))) В края на краищата секи портфейл се всежда до число и всеки си го знае числото, в случая не коментирах това)))))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениетова е темата за портфейлите, така, че не виждам защо да се закоментирате на лични. Ползвам случая да поздравя импето за деведентния %. Но храня много (ного) малки съмнения дали го е сметнал точно))))) Мотива ми е, че ИмпИто е повече социална "личност" а не конкретно "математическа")))) Но това няма значение, важното е че го "кефи" неговия собствен ДЕВЕДЕНТСКИ портфейл. Жив и здрав Импи)))))Вярвай - добър съм в туй - а и работата ми изисква. Разбира се - окончателно ще може да се каже краят на годината - обясних защо... реалната доходност от наличните може да варира от 4.5% до 5% напримерно... а и мога да си купя и други секси неща дотогава. Обещал съм краят на годината да нарисувам дивидентни колчета и да ги покажа.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
това е темата за портфейлите, така, че не виждам защо да се закоментирате на лични. Ползвам случая да поздравя импето за деведентния %. Но храня много (ного) малки съмнения дали го е сметнал точно))))) Мотива ми е, че ИмпИто е повече социална "личност" а не конкретно "математическа")))) Но това няма значение, важното е че го "кефи" неговия собствен ДЕВЕДЕНТСКИ портфейл. Жив и здрав Импи)))))Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
Дай на лични да не занимаваме хората тук.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Благодаря, старая се да я повиша над 5%. Правя отделни компромиси в името на перспективност, стратегичество и мощ.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
4,8 % средно е много добре! Бравос от мен.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Като цяло: непозорното 4.8%. Това по настоящи цени - някои позиции са ми надолулу спрямо покупните, но пък други - нагоре - и то водещата позиция - най-сосно нагоре, но настоящите са по-важни мисля. Важното нещо е, че това е най-вече заради британските - ако гледаме само тях + Мидичката (акциите ми са холандски в данъчен план, но аз по навик ги пиша британски) дивидентната ми е внушителните, сравнено с обичайното за БФБ 6.3%.
Разбира се - тия проценти са прогнозни, защото до края на годината все ще цоцам дивиденти, а британски, руски, американски са свързани и с променливи валутни курсове.
Софиксов - не е ного голям - няколко БВсе още съм основно на БФБ-то.
“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Средна доходност от дивиденти на колко % я докарваш?
Разбира се - тия проценти са прогнозни, защото до края на годината все ще цоцам дивиденти, а британски, руски, американски са свързани и с променливи валутни курсове.
Софиксов - не е ного голям - няколко БВсе още съм основно на БФБ-то.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЪръмчх.
Аз направих засега последни покупки, щото свърших сухичкото - опухах почти до съвсем стотинка, барабар с вече получените дивиденти - останаха ми само някакви 2 Зеленички и центове... а баш сега пък е сгода да си вземе човек Газпромчета, но какво да се прави... Ето едно колелце за външните ми инвестиции към момента с последните покупки - добавени една крайно могъща и една крайно сгодна компания. На БФБ съм без промяна:
“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение
С това не съм напълно съгласен кеша беше цар 2008-ма беше и цар като рухна КТБ. Ама в момента тоя Кеш си е направо излишен.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
абе има си хора за които страх лозе пази и кеша е цяр, ами дръжте го тогава в буркани да го изядат мишките)))) Пък ония в америка вече започнаха да вдигат лихвите, ако дойде и в еропатата след година ще му мислиме пак))))Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЪръмчх.
Аз направих засега последни покупки, щото свърших сухичкото - опухах почти до съвсем стотинка, барабар с вече получените дивиденти - останаха ми само някакви 2 Зеленички и центове... а баш сега пък е сгода да си вземе човек Газпромчета, но какво да се прави... Ето едно колелце за външните ми инвестиции към момента с последните покупки - добавени една крайно могъща и една крайно сгодна компания. На БФБ съм без промяна:
Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеКеша винаги е цар...http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
Коментар