IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Ми ного просто:
    - златцето е изключително важно за кокълите и хрушялите - ближи си някоя монета с достатъчно висока проба.
    - котката е полезна заради нискочестотните звуци, които издава, като казва: "мррррррррррррррррррррррррррр" - те спомагат за регенерацията на всякакви тъкани, особено кокъли - и това е медицински доказано.
    - конякът - ми защото ти трябва някакво оправдание, за да го пиеш.

Преди години два пъти в годината си купувах по 3-4 блистера Антикокълоболин и ги изпивах, ама откак имам котка и ближа златце - вече не ми трябват хапчета.

Златцето е важно и за имунитета, сребърцето има бактерицидно действие - добре е зимата да си близвате и двете.
    Човек, ама ти наистина ли го ближеш това злато ?!?

OMG... Винаги досега като съм чел да пишеш това, съм си мислел, че се шегуваш (от типа на "ами ако не расте цената му, ще си го гледам/радвам/гушкам/"ближа" и т.н." ...)

Уби ме, честно !

Коментар

• Парите са, за да живееш добре с хората, които обичаш !!!!

Коментар

• Това: аз на стари години ли?
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

Това жълто тенеке затова е толкова ценно, защото повечето хора нямат алергична реакция към него и могат да си го лижат и целуват на воля

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Прибрал се мъжа вкъщи и казал на жената:
            - Жено,дай една ментичка за стомаха.
            Тя дава... Той казва:
            - Жено,дай една биричка за бъбреците.
            Тя пак дава.
            - Жено,дай едно винце за сърцето.
            Женицата пак дава и накрая той мислил, мислил и казал:
            - Абе жено,мани ги тия лекарства,сипи една ракия!
            Ама тя и ракията е полезна... само дето човек ако пие всичките изброени лекарства, ще се опиянчи кат` тако`а.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение

През последните 4 години лек за всички проблем ми са редонвите тренировки - лостове, успоредка и всяко физическо натоварване - 2-4 пъти седмично. Друго не ми трябва засега !!!!!
              Браво!Много уважавам спортуващи хора!

Коментар

Ми ного просто:
                - златцето е изключително важно за кокълите и хрушялите - ближи си някоя монета с достатъчно висока проба.
                - котката е полезна заради нискочестотните звуци, които издава, като казва: "мррррррррррррррррррррррррррр" - те спомагат за регенерацията на всякакви тъкани, особено кокъли - и това е медицински доказано.

Преди години два пъти в годината си купувах по 3-4 блистера Антикокълоболин и ги изпивах, ама откак имам котка и ближа златце - вече не ми трябват хапчета.

Златцето е важно и за имунитета, сребърцето има бактерицидно действие - добре е зимата да си близвате и двете.

Прибрал се мъжа вкъщи и казал на жената:
                - Жено,дай една ментичка за стомаха.
                Тя дава... Той казва:
                - Жено,дай една биричка за бъбреците.
                Тя пак дава.
                - Жено,дай едно винце за сърцето.
                Женицата пак дава и накрая той мислил, мислил и казал:
                - Абе жено,мани ги тия лекарства,сипи една ракия!

Коментар

• Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение

Дай рецептата, че и аз от година имам същият проблем
                  Ми ного просто:

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Абе вие сте много извратени тук бре, има къде къде по приятни неща за лизане от злато и сребро
                    Тук съм абсолютно съгласен с теб! На колежката циците са супер
                    Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение

През последните 4 години лек за всички проблем ми са редонвите тренировки - лостове, успоредка и всяко физическо натоварване - 2-4 пъти седмично. Друго не ми трябва засега !!!!!
                      Точно така, движение му е майката ! Аз го правя като играя футбол и тогава се чувствам най добре, иначе и аз проблеми със стави, че и кръста. Импе ако казваш е здравословно и аз да взема да близвам по малко златце и сребро

Коментар

• Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение

Коментар

Преди имах сериозни проблеми с кокълите и някои стави - вече съм доста по-добре - ползвам един златен дукат, котка и коняк.

Коментар

• Среброто има вкус на стара батерия и не е много вкусно - но - бактерицидно: става също.

Аз пък ги харесвам именно заради широката им диверсификация.

Здравко: не е въпрос на извратенячество, но на грижа за здравето И златцето и сребърцето са ного полезни. Пробвал съм да ближа и платинчица - просто като сомелиерски опит.

Преди имах сериозни проблеми с кокълите и някои стави - вече съм доста по-добре - ползвам един златен дукат, котка и коняк.
                            Last edited by Императорът; 18.07.2017, 14:48. Причина: За проблеми с кокълите....

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Абе вие сте много извратени тук бре, има къде къде по приятни неща за лизане от злато и сребро
                              destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

сребро става ли лизане? имам към 400 грама монети

Нямам Rio Tinto и/или BHP. точно защото са прекалено диверсифицирани - не ми дават експозиция към суровините които искам. +BHP са задници, погледни случая с язовира Самарко

за Сърбия, не бих инвестирал в находища за каквото и да е в Европа - тук мините хич не ги харесват и ще има много спънки

съмнявам се да се вдигнат лихвите скоро, очакванията на фед винаги са смешни, а ецб не бърза даже да спре изкупуванията на облигации

ето пример

Коментар

Working...
                                X