Първоначално изпратено от IvanG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
CFD и акции при БГ брокер
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеЛюбопитен съм как стоят точно нещата в най-лошият сценарий с българските брокери - подобно на това което се случи с МФ Глоубъл. Естествено не го пожелавам на никой. И все пак - хипотетично ако един ден твоя брокер вземе, че фалира какво става с позициите които са открити все още в сметката. Интересува ме за фючърси, акции на NYSE и CFD върху тези акции.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Bump?
И аз изпитвам любопитство - разбра ли отговора?
От моите проучвания за момента оставам с впечатление, че е лошо - те обикновено търгуват през някой друг, т.е. всичко потъва и можеш да се обърнеш към арменския поп...
Възможно е да има разлика (би трябвало, на теория), ако акциите са с реална доставка, но не съм съвсем наясно.
Коментар
-
CFD и акции при БГ брокер
Любопитен съм как стоят точно нещата в най-лошият сценарий с българските брокери - подобно на това което се случи с МФ Глоубъл. Естествено не го пожелавам на никой. И все пак - хипотетично ако един ден твоя брокер вземе, че фалира какво става с позициите които са открити все още в сметката. Интересува ме за фючърси, акции на NYSE и CFD върху тези акции.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар