IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• аз мисля ( и имайки предвид позициите си), че още надолу ще има, и то не малко...
    ето графики, и не ме критикувайте за тях ако виждате нещата по различен начин - не са измислени от мен, но от дълго време ги играя с успех...
    Attached Files
    Last edited by trader1; 22.09.2011, 21:17.
    life is simple and clear when you make the right choices

Коментар

• Първоначално изпратено от joda Разгледай мнение
      ...поиграх си малко, съпоставка да направя в лонгтайм 10 иърс период...виж Схема, всяко едно твърдение е вярно и невярно, докато не се впрегне в четвъртото измерение, т.е. когато се дава определена теза, тя трябва да се облече във фактора "ТАЙМ", тогава тя донякъде има някаква определеност...а бе Наздраве на всички, празник днеска е!!!!!!!!!
      Ей това трябва да си го залепя на стената. Много хубаво сравнение.

Което показва едно нещо много ясно, когато икономиката върви надолу, златото расте.

Коментар

• ...поиграх си малко, съпоставка да направя в лонгтайм 10 иърс период...виж Схема, всяко едно твърдение е вярно и невярно, докато не се впрегне в четвъртото измерение, т.е. когато се дава определена теза, тя трябва да се облече във фактора "ТАЙМ", тогава тя донякъде има някаква определеност...а бе Наздраве на всички, празник днеска е!!!!!!!!!

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
        Колега joda,

напълно съм съгласен с теб!!! +1

Няма вечени и универсални зависимости! Много си прав, и аз имам такова наблюдение

Но в този момент сега такава ще е зависимоста - спад на Златото ръст на индексите (обратна връзка). разбира се има случаи - спад на Злато, спад на индексите и ръст на Златото и ръст на индексите. Но сега започва такава зависимост - спад на Златото и ръст на Индексите. Това е според мене де . Всеки сам да си прави извод и да си търгува както иска.
        自由西藏

Коментар

• СиП за едно денонощие загуби 100 пункта!

Верно, че си трябва третия лег на АБС корекцията... ама малко пресилиха нещата ми се струва!

Не знам - нещо не съм мечи настроен.....

Коментар

• Колега joda,

напълно съм съгласен с теб!!! +1

Няма вечени и универсални зависимости! Много си прав, и аз имам такова наблюдение

Но в този момент сега такава ще е зависимоста - спад на Златото ръст на индексите (обратна връзка). разбира се има случаи - спад на Злато, спад на индексите и ръст на Златото и ръст на индексите. Но сега започва такава зависимост - спад на Златото и ръст на Индексите. Това е според мене де . Всеки сам да си прави извод и да си търгува както иска.

Първоначално изпратено от joda Разгледай мнение
            ...зависимостите не вечни са!
            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
              ===
              щом продават Златото значи индексите ще растат!!! Това е зависимостта!!!
              !
              ...зависимостите не вечни са!
              自由西藏

Коментар

• Shemata има вариант при който златото да пада и индексите да падат.Няколко пъти в този форум споменавам за възможна дефлация.
                Така че умната а ако питаш мене по-добре късата.

ппс.Евала добър търговец си.Дерзай все така!
                Състраданието не е добродетел

Коментар

• Браво колега, desperado!!!

aко наистиан сега излизаш от къс при индексите и влизаш дълги в акции.. шапка ти свалям!

Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                  Това е направо истерия. Долар/йена тройно дъно, ръсела нагоре... Това е явно дънце, затворям малкото къси които имам и добавям дълги само дишидентни акции...

Коментар

• Колега stkv,

щом продават Златото значи индексите ще растат!!! Това е зависимостта!!!

Т.ч. се оглеждай за добри нива на индексите и ако имаш правилна стратегия е добре да се оглеждаш за влизане в дълги.

Успех и умната!

Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнение
                    Щом продават златото, тук май ще е истинско клане...Щом ФЕД няма да помага, паниката може със сигурност да бъде и по-голяма.

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                      Бахму! Животните буквално се осраха!
                      Това е направо истерия. Долар/йена тройно дъно, ръсела нагоре... Това е явно дънце, затворям малкото къси които имам и добавям дълги само дишидентни акции...

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                        Бахму! Животните буквално се осраха!
                        още нищо не си видял

Коментар

• Бахму! Животните буквално се осраха!

Коментар

• Щом продават златото, тук май ще е истинско клане...Щом ФЕД няма да помага, паниката може със сигурност да бъде и по-голяма.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                              Интересно развитие на нещата след срещата на ФЕД.
                              Пир за мечоците бих казал .

Само дано не отива много надолу, че съм на дълги на BIDU и IBM . Обаче и двете компании няма да ги селвам освен, ако наистина няма лоши новини специално за тях.

Коментар

• Интересно развитие на нещата след срещата на ФЕД.

Коментар

Working...
                                X