IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
    EURUSD 1.3333 0.0094 0.71% ?! м да и на мен ми се вижда малко за чак такъв ръст на индексите, да видим кое от двете ще се поправи малко.
    ...струва ми се 4е ЕУР-УСД иска докосване на 1.3410
    ...аз сесии като дне6ната не играиа риска е тварде голиам
    ..ако видиа ЕУР-УСД 1,3435 и С&П по сy6тото време на или около 1 208 моје да направиа sell skalp ина4е не пипам ни6то

Коментар

• Първоначално изпратено от jays Разгледай мнение
      ...хеy хеy приатели ...hemillio

....нагоре 1 200 / 1 208 ...надоло МА50 30 мин chart<кадето и е горната линиа на канала> !!! .....над клу4а сме с огромен гап !!! силно ме сyмниава да обарне пазара ...клу4а на ЕУР/УСД е 1.333 !!!
      ...ло6ата новина за би4етата е 4е ралито е супер нездраволсловно ...тварде нисак обем /тварде нисак !!!

....хеy за петyк арyгметна ми бе6е Психика да изданиат Психиката на аматиора <техниката бе6е адцки Bullish с цели ,които вијдаме ве4е реалност днес>

.....life's good
      EURUSD 1.3333 0.0094 0.71% ?! м да и на мен ми се вижда малко за чак такъв ръст на индексите, да видим кое от двете ще се поправи малко.

Коментар

• ...хеy хеy приатели ...hemillio

....нагоре 1 200 / 1 208 ...надоло МА50 30 мин chart<кадето и е горната линиа на канала> !!! .....над клу4а сме с огромен гап !!! силно ме сyмниава да обарне пазара ...клу4а на ЕУР/УСД е 1.333 !!!
        ...ло6ата новина за би4етата е 4е ралито е супер нездраволсловно ...тварде нисак обем /тварде нисак !!!

....хеy за петyк арyгметна ми бе6е Психика да изданиат Психиката на аматиора <техниката бе6е адцки Bullish с цели ,които вијдаме ве4е реалност днес>

.....life's good

Коментар

• Джейс къде се изгуби?
          Искам да му благодаря за инфото!!!
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от trader1 Разгледай мнение
            имам въпрос - как определи че са близо до дъната ? Chevron са били под 70 преди година, Valero не са мръднали много за последните 2г... Не казвам че нямаш шансове за добро движение нагоре, просто се чудя на избора на момент за влизане.
            Ако си ОК да четеш на английски и наистина те влече oil & gas сектора - погледни този сайт - имат платена и безплатна секция (няма да ти рекламирам платената), но в безплатната има какво да се прочете също
            http://www.oilslick.com/commentary/?id=3259&type=1
            Успехи
            Мерси Trader, наистина сега забелязах че Шеврон има накъде да пада още.Но за тая година само е на дъно. Мерси и за линка.
            Оттук нанатък олиото ще е само нагоре в дългосрочна перспектива. Май правилно съм се ориентирал към O&G. Английския си ми е ОК. Което не може да се каже за моя trading experience обаче.
            Всъщност питам,защото все още съм само на демо на www.seekingalpfa.com, но скоро (другата седмица) смятам да си открия online account и да дебна на гюме наистина.
            Жалко че събитията ме изпреварват преди да съм завършил теоретичното си подковаване. Мисля че няколко О&G акции се търгуват dirty cheap, както казах имам предвид главно RIG и BP. Шеврон и SDRL са ми секонд лайн само.
            Transocean и BP се съдят сега в серия от процеси заради DH и съдийските решения почват да излизат от Февруари 12. Като скачени съдове са. Смятам да се набълбукам дотогава и с двете акции и да следвам пазара като полудее, продавам едната, купувам другата и те така.Като улегнат нещата си оставам на тях и по-дългосрочно,имат голяма перспектива според мен.Те такав ми е плана.
            То че ще се влиза с малки порции от 15-20% от предварително заделената сума за всяка акция е ясно, ама наистина големия въпрос е кога та да може да се усредни възможно най-ниско. ? В момента RIG е на ценови нива сравними с големия краш 2008/9 както и инцидента от 2010 с DH. Подобно е и с БП.
            Търгуват се на 53% (BP) и 62% (RIG) от стойността си по Греъм.RSI 14 - BP - 37.6 ,ТО -36.4. Oversold. Колко още да чакам ?

В тая връзка - гола вода съм все още с тия рамена, глави, чаши, SMAs и т.н. от техн.анализ. Please help да ме ориентирате за entry и от гледна точка на техн.анализ. Thanks.
            Transocean (RIG)
            http://finviz.com/chart.ashx?t=RIG&ty=l&ta=0&p=m&s=l
            http://finviz.com/chart.ashx?t=RIG&ty=c&ta=1&p=d&s=l

BP
            http://finviz.com/chart.ashx?t=BP&ty=l&ta=0&p=m&s=l
            http://finviz.com/chart.ashx?t=BP&ty=c&ta=1&p=d&s=l

PS Тоя stock screener (първия ми е ) от finviz.com го открих едва вчера. Възхитен съм.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
              BP (39.55) RIG (44.80) CVX (92.8) VLO (20.5) SDRL (31.2) LLL (63.5)

Гледал съм селекцията ми да е близо до дъната и да имат добри показатели и перспективи компаниите.
              .
              имам въпрос - как определи че са близо до дъната ? Chevron са били под 70 преди година, Valero не са мръднали много за последните 2г... Не казвам че нямаш шансове за добро движение нагоре, просто се чудя на избора на момент за влизане.
              Ако си ОК да четеш на английски и наистина те влече oil & gas сектора - погледни този сайт - имат платена и безплатна секция (няма да ти рекламирам платената), но в безплатната има какво да се прочете също
              http://www.oilslick.com/commentary/?id=3259&type=1
              Успехи
              life is simple and clear when you make the right choices

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                Ако проследите постовете му по надолу в темата и ги сравните с графиката -ще видите колко точно прогнозира нивата които се достигат,обосновани и обяснени,просто сега сигурно няма възможност да се аргументира!!!
                Евалата Джейс!!!
                Ами аз от тази седмица само buy си спомням че казва. Не знам какви интрадневни нива е предвиждал, но ние сме на седмично и месечно дъно. Така че може да се спори колко е бил прав или не. Но това не е най-важното нещо, всеки ще бъде прав понякога и грешен понякога...Въпросът беше, че когато се поствам много едни и същи постове, форума се разводнява. Това исках да кажа. Приятен уикенд.

Коментар

• BP (39.55) RIG (44.80) CVX (92.8) VLO (20.5) SDRL (31.2) LLL (63.5)

Здравейте

Заложих днес на тези 6 коня от NYSE.
                  Мисля че първите 2 имат най- добър потенциал да ми изтеглят каруцата нанагоре, макар в момента да имат финансови затруднения и съдебни спорове помежду си,заради разлива от Deepwater Horizon. Както и Шеврон заради Бразилския spill.
                  Както забелязвате главно от Oil&Gas сектора са компаниите. Дивидентите са прилични, а и имам досег/впечатления от сектора, не съм съвсем гол и бос по въпроса. Което не може да се каже за борсовата ми търговия.
                  В тая връзка моля за ценни мнения по горните и съвети как може да ги пооберем малко хамериканците.
                  Гледал съм селекцията ми да е близо до дъната и да имат добри показатели и перспективи компаниите.
                  Не става дума за спекула, а по скоро за средно/дългосрочна стратегия. Единствено Seadrill го планувам за short squeeze само, дават добър дивидент от 9.2%, но им нямам доверие в дългосрочен план.

Коментар

• Ако проследите постовете му по надолу в темата и ги сравните с графиката -ще видите колко точно прогнозира нивата които се достигат,обосновани и обяснени,просто сега сигурно няма възможност да се аргументира!!!
                    Евалата Джейс!!!
                    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• ...Психика,Паихика и пак и пак Психика,Психика !!!!

Коментар

....всеки си знае играта !!!
                        ...моите мнениа не са препорyки

...its friday mates
                        Ами аз не търся препоръки, просто идеи. Но не и необмислени идеи.. Ако, има нещо да споделиш смислено ( подкрепено от ясни аргументи ), смятам всички са за това. Но да пишеш, jsut buy 5 - 6 пъти, всеки път без никакви аргументи ( или стопове), а просто надявайки се на seasonality, е наивно и меко казано, ненужно във форума..

Коментар

.....днес има по рано затвариане !!!

...ареа 118 118.50 SPY е клу4а....ако не го пробие днес ,сте гап-не UP в понеделник !!! така го вијдам аз ...за S&P е 11 70-1174 ....ако видим затвариане над тези нива днес сте е адцки Bullish !!!..........
                          Истината е, че "юнаците" от Уолстрийт особенно обичат гаповете, и много често "прегазват" важните съпротиви овърнайт - принуждавайки тракърите да им вършат черната работа - изсипвайки или изкупувайки при отварянето на пазара!

И аз мисля, че 1180-1185 е ключовата за пазара зона... Въпрос на дни е да се върнем над нея... Без Коледно рали - няма да се мине!

Другата седмица е май най-важната за следващите няколко месеца! календарът е изключително натоварен - от ЕЗ, САЩ, Китай и тн.... Определено, при желание - може да се тласне в която и да е била посока! Аз залагам на булиш каузата, защото - чисто спекулантски погледнато - за 3-4 сесии разбиха тотално биковете по всички активи - валути, акции, комодитис! Сега е ред да изклатят и мечките!
                          А иначе фундаментално - не знам! Определено трябват радикални мерки - но не вярвам политическата воля да е достатъчна за тях!

Хубав уикенд на всички!

Коментар

....всеки си знае играта !!!

...its friday mates
                            истерична препоръка бих казал
                            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

....buy buyyyyyy buy anything just buy
                              тва на мен ми звучи кат препоръка
                              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• ....всеки си знае играта !!!

...its friday mates

Коментар

Working...
                                X